Pulzar

Partyajánló

Factory Club & Secret island records presents : Open Air @ Nagykáta

Dátum 2007. július 20.
Helyszín Nagykáta
Stílus ismeretlen
Factory Club & Secret island records presents : Open AirEgy lágy, szellős nyári estén táncba hívnak a dallamok. A csendet csak a dübörgő hangfalak és az emberek ovációja töri meg. Tábortűz mellett és barátaid társaságában töltheted az estét. A különleges látványról a monumentális kézzel készített képek gondoskodnak majd.Nagykáta

Factory Club & Secret island records presents : Open Air @ Nagykáta

Egy lágy, szellős nyári estén táncba hívnak a dallamok. A csendet csak a dübörgő hangfalak és az emberek ovációja töri meg. Tábortűz mellett és barátaid társaságában töltheted az estét. A különleges látványról a monumentális kézzel készített képek gondoskodnak majd.

A From magazin party-án a teraszon már bizonyították tehetségüket a Secret island records tagjai: Nortio ( live ) ,G.a.L és Rain. A Nagykátán nagy sikerrel futó Factory clubot: Dawe Staff, Roländ & Glassdoor képviseli ezen estén. A kókai club nagypince rezidense, Nic Kayes is tiszteletét teszi a pult mögött Dj Tommy társaságában, aki szintén volt már rezidens egy környékbeli clubban.
Ennyi kedvcsináló reméljük elég lesz ahhoz, hogy találkozzunk Július 20.-án.

Dj’s:

Nortio ( live ) , G.a.L, Rain, Dawe Staff, Roländ, Glassdoor, Nic Kayes,Tommy
Belépő: 500 Huf

Helyszín: Nagykáta , A Dózsa György útról lekell fordulni a temető mellett, át a sorompón ,a sínek mellett jobbra és 3-4 száz méter után a nyilak és a jelzések vezetnek el a helyszínre.

Infoline : 06305975242

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó