Pulzar

Partyajánló

Solid Beatz @ Sopron - Hangár

Dátum 2007. június 2.
Helyszín Sopron - Hangár
Stílus ismeretlen
Solid BeatzA Hangár Music Garden-ben a június 2-án, szombaton ismét SOLID BEATZ! Sopron kedvelt parti helyén a jól ismert COLLINS & BEHNAM (Rotation Records) illetve ASA & MAX (www.justmusic.fm) dj párosok várják az elektronikus muzsika szerelmeseit. Az országjáró parti sorozat vendége ezúttal egy olyan dj lesz, akit nemcsak, hogy nem kell bemutatni a soproni közönségnek, hanem bátran állíthatjuk a város egyik legkedveltebb minimal lemezlovasa, IGOR DO’URDEN aka REECOBA. Sopron - Hangár

Solid Beatz @ Sopron - Hangár

A Hangár Music Garden-ben a június 2-án, szombaton ismét SOLID BEATZ! Sopron kedvelt parti helyén a jól ismert COLLINS & BEHNAM (Rotation Records) illetve ASA & MAX (www.justmusic.fm) dj párosok várják az elektronikus muzsika szerelmeseit. Az országjáró parti sorozat vendége ezúttal egy olyan dj lesz, akit nemcsak, hogy nem kell bemutatni a soproni közönségnek, hanem bátran állíthatjuk a város egyik legkedveltebb minimal lemezlovasa, IGOR DO’URDEN aka REECOBA.

Az est zenei felhozatala természetesen a műfajon belül ismételten színes lesz. Asa & Max nyit dallamosabb, elektrós szettjével, majd Collins & Behnam és Igor Do’urden pörgetik fel a hangulatot. Nem ígérünk nyugodt estét senkinek, ellenben biztosítunk mindenkit, hogy egy óriási bulit csapunk a legjobb minimal-elektro-house és techno zenék bűvöletében.

BELÉPŐ: 800 Ft 23:00-ig; 23:00-tól 1000 Ft

NYERD MEG a 3x2 belépő jegy egyikét!!

Ehez csak az alábbi két kérdésre kell helyesen válaszolnod:

- Mi IGOR DO'URDEN - "újkori" művészneve?

- Voltál már a hangárba bulizni?

Válaszaidat az JATEKkukacPULZAR.HU címre küld el. tárgyként kérünk írd : SOLID BEATZ játék.


2007. június 2, 10:00-
Hangár Music Garden
Infoline: 06-30-740-2197
www.hangarmusicgarden.hu
www.collinsandbehnam.com
www.myspace.com/​asamax
www.igordourden.com

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó