Pulzar

Partyajánló

Drum Club @ Olof Palme Ház, Budapest

Dátum 2007. március 31.
Helyszín Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány
Stílus ismeretlen
Drum ClubAz új-zélandi State of Mind 2002-ben alakult, és a duónak mindössze két évre volt szüksége ahhoz, hogy zenekészítői tudását olyan szintre emelje, ami lenyűgözte a Total Science tagokat. Quiff és Spinback annak rendje és módja szerint le is csaptak a Patrick és Stu alkotta párosra, néhány maxi erejéig a C.I.A. kiadónál, amelyeken olyan számok vannak, mint például a nagy sikerű Sunking. Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány

Drum Club @ Olof Palme Ház, Budapest

Az új-zélandi State of Mind 2002-ben alakult, és a duónak mindössze két évre volt szüksége ahhoz, hogy zenekészítői tudását olyan szintre emelje, ami lenyűgözte a Total Science tagokat. Quiff és Spinback annak rendje és módja szerint le is csaptak a Patrick és Stu alkotta párosra, néhány maxi erejéig a C.I.A. kiadónál, amelyeken olyan számok vannak, mint például a nagy sikerű Sunking.

A fiúk ettől kezdve kelendőek lettek: megfordultak A Friction vezette Shogun Audio-nál, a Teebee irányította Subtitles-nél, Doc Scott 31 Records kiadójánál, az Uprising-on egy egész nagylemezzel, Viperen, a Bad Company labelén és még sorolhatnánk.

Buli Infó:

Drum Club
2007. március 31.
Olof Palme Ház
éjfélig 1000 HUF / utána 1500 HUF

State of Mind (Subtitles, C.I.A. - NZ)
Subterra (Essence of Chi - UK)
Chris.su (Tactile)
Norm (Weekandbass)

www.myspace.com/​bladerunnaz


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó