Pulzar

Partyajánló

Nemzetközi nőnapi buli @ Szociál klub

Dátum 2007. március 8.
Helyszín Szociál klub
Stílus ismeretlen
Nemzetközi nőnapi buliA nemzetközi nőnap alkalmából egy nemzetközileg is igen aktív, brit lemezlovas hölgyet látnak vendégül az El Bombo Atomico sorozatban. Lady Jane amellett, hogy olyan kult helyeken táncoltatja a népet, mint a Cargo, a Big Chill Bar, vagy a Jazz Café, korábban a Universal, és a Zomba lemezcégeknél dolgozott, az utóbbi években pedig label manager a Mr Bongo Recordsnál.Szociál klub

Nemzetközi nőnapi buli @ Szociál klub

A nemzetközi nőnap alkalmából egy nemzetközileg is igen aktív, brit lemezlovas hölgyet látnak vendégül az El Bombo Atomico sorozatban. Lady Jane amellett, hogy olyan kult helyeken táncoltatja a népet, mint a Cargo, a Big Chill Bar, vagy a Jazz Café, korábban a Universal, és a Zomba lemezcégeknél dolgozott, az utóbbi években pedig label manager a Mr Bongo Recordsnál.

Ez a kiadó igen sokat tett a legkülönbözőbb brazil zenei csemegék bemutatásáért. Elég, ha csak az olyan, egész latin vonalat divatba hozó majd évekig meghatározó válogatás lemezekre gondolunk, mint a Batucada, a Brazilian Beats, vagy a jelenlegi irányzatokat feltáró Slum Dunk. Lady Jane Braziliából, a riói favelákban végzett terepmunka és lemezgyűjtögetés után érkezik Budapestre, így biztosak lehetünk benne, hogy egy igazán friss, ropogós szettet hallhatunk tőle carioca funk, hip-hop, és afrobeat témakörben.

Előtte a híresen jó hangú énekesnővel megáldott budapesti Ez a divat kollektíva nyomja a tőlük megszokottan remek táncoltatós grúvokat, a feminin energiák egy másik, fontos oldalát előcsalogatva. Az estet pedig az El Bombo Atomico sorozat házigazdái a Vono Box DJs kezdik, és fejezik be egy női előadókat felvonultató speciális szexi szettel.

Line up:
Vono Box DJs aka Nafta & Suefo
Ez a divat (live)
LADY JANE (Mr Bongo Records, UK)

Visual: TaoCe (Afrozsiráf)

www.myspace.com/​djladyjanebongo
www.mrbongo.com
www.ezadivat.net
www.myspace.com/​vonobox
www.manamana.hu

Belépés a lányoknak ingyenes, fiúknak 800 HUF.

Időpont: 2007. március 8.

Helyszín:
Szociál Klub, 1093 Bp. Közraktár u. 9-11.
www.szocialklub.hu

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó