Pulzar

Partyajánló

Rich Party @ Moulin Rouge, Budapest

Dátum 2006. december 30.
Helyszín Moulin Rouge, Budapest
Stílus ismeretlen
Rich PartyDokk, Moulin Rouge és Bed, mindhárom helyen melegíthettek szilveszterre 12.30-án az év utolsó szombatján...Moulin Rouge, Budapest,

Rich Party @ Moulin Rouge, Budapest

Dokk, Moulin Rouge és Bed, mindhárom helyen melegíthettek szilveszterre 12.30-án az év utolsó szombatján...


2006.12.30. HouseClassics@Dokk

Végre fellélegezhetünk: A rendes évi House Classic idén decemberben sem marad el, csak épp karácsonyról december harmincadikára csúszott! A hihetetlen népszerűségnek örvendő, csak és kizárólag különleges alkalmakkor megrendezett buli ezúttal is feledhetetlen időutazásra hívja a klasszikus house rajongóit. A halhatatlan slágerek Clark, Kühl, Levi és Garfield féltve őrzött kollekciójából kerülnek lemezjátszókra, felidézve az elmúlt évek legnagyobb klubhimnuszait, élményeit.

Belépés jó szokás szerint hölgyeknek díjtalan, míg az urak éjfélig szintén díjmentesen, utána 2000 forintért juthatnak be a Dokkba, ahol a HouseClassic közönsége újabb belépő váltása nélkül folytathatja a mulatozást a hajnalban kezdődő Coronita Afteron.

És mert a jó bulit a Jägermeister is szereti, éjjel egyig korlátlan mennyiségben fogyaszthatjuk kedvenc italunkat!

2006.12.30 Moulin Rouge Rich Party

Moulin Rouge: pazar díszlet, buja táncosnők, csillogó fények. Luxus és gazdagság, mely felülmúlja a képzeleted, és amelynek mostantól Te is részese lehetsz:
December harmincadika éjjelén a külföldi vezető klubok után a budapesti Moulin Rouge-ban mutatkozik be a Rich Prosecco, az élményekben gazdag party-k szenzációs itala. Élvezd a gazdagság ízét ezen az exkluzív éjszakán a Moulin Rouge-ban, ahol minden bárpultban korlátlan Rich Prosecco fogyasztásra lesz lehetőség; ráadásul az éjfélig érkező hölgyvendégek 4000 forint értékű, a Studio Szilveszteri Party-ra érvényes tiszteletjegyet kapnak ajándékba. Belépés egyébként hölgyeknek és uraknak egyaránt díjtalan, aligha érdemes tehát otthon maradni; főleg, ha elmondjuk, hogy a párizsi Moulin Rouge történelmét felidézve csinos és kacér táncos lányok bájaiban gyönyörködhetnek vendégeink. Sőt, a VIP páholyokban helyet foglalók külön művésznőt kapnak egész éjszakára, aki csak nekik lejt erotikus táncot. A nagyközönség ugyanekkor a fő színpadon előadott erotikus műsort élvezheti folyamatosan.
A zenei aláfestésről Cooky & MGee illetve Antonyo & Lauer gondoskodnak.
Eddig is mondtuk, de most aztán végképp igaz: Lemarad, aki kimarad!

Belépés szigorúan 18év felett!
Face controll, dress code!

2006.12.30. Bed

Az év utolsó szombatja tökéletes bemelegítésre ad lehetőséget a vasárnapi szilveszteri bulik előtt. Kezd el az Óév búcsúztatását már december harmincadikán a Bedben, ahol az egész évben megszokott felhőtlen hangulatot most az egész éjjel tartó ingyenes Bacardi-fogyasztás teszi még vidámabbá. Ráadásul az éjfélig érkező hölgyvendégek 4000 forint értékű, a Studio Szilveszteri Party-ra érvényes tiszteletjegyet kapnak ajándékba. Azért az uraknak se lesz okuk panaszra: ezúttal ők is ingyenesen juthatnak be a Bedbe, ahol aztán kedvükre gyönyörködhetnek például a go-go táncosok előadásában.
De egyébként is, ez lesz az év utolsó, hagyományos értelemben vett Bed-bulija, s mint ilyen, egyszerűen kötelező!

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó