Pulzar

Partyajánló

TEST pres. Radioactive Man @ Olof Palme Ház, Budapest

Dátum 2006-10-13
Helyszín Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány
Stílus ismeretlen
TEST pres. Radioactive ManRadioactive Man ismét Budapesten! Az Olof Palme Házban megrendezésre kerülő bulit október 14-re tűzék ki a szervezők!Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány

TEST pres. Radioactive Man @ Olof Palme Ház, Budapest

Radioactive Man ismét Budapesten! Az Olof Palme Házban megrendezésre kerülő bulit október 14-re tűzék ki a szervezők!

TEST pres. Radioactive Man
2006. október 14.
Olof Palme Ház
Belépő: 1300 / 1700 HUF
Elővétel: Subvibe, TranceWave

Line up

Radioactive Man (Rotters Golf Club, Control Tower)
TB Gon + Marvin (TranceWave)
Mesterházy + Pipedome (Syrup)

Radioactive Man (Rotters Golf Club, Control Tower)

A művésznevét Bart Simpson kedvenc képregényhősétől kölcsönző rádióaktív manus, azaz Keith Tenniswood kilenc éves korában kezdte zenei pályafutását, amikor is apjától egy gitárt kapott ajándékba. Majd a felcseperedett Keith éjszakai bárokat járva belebotlik Andrew Weatherallba és a Sabres Of Paradise többi tagjába (Gary Burns, Jagz Kooner, Ricky Barrow) és a továbbiakban vele, velük dolgozik a Sabres turné hangmérnökeként.
Keith Weatherall stúdiós ténykedéseinek elmaradhatatlan részévé vált, így szinte természetes, hogy a Sabres Of Paradise projekt elhalálozásával Weatherall és Tenniswood közös vállalkozásba kezdtek, ez lett a The Two Lone Swordsmen.
A duó első lemeze 1996-ban The Fifth Mission-Return To The Flightpath Estate címmel jelent meg Weatherall saját Emissions labeljénél. A többi lemezt már a Warp Records gondozta.
Legutóbbi, From The Double Gone Chapel című lemezükön, amelyen post-punkba ültették át koszos, electrós hangzásukat Tenniswood gitárt és basszust ragadott, Weatherall pedig mikrofont, és néhány zenésszel kiegészülve zenekari turnéval járták be Európát. A kardforgatáson kívül Tenniswood segédkezett David Holmes Lets Get Killed albumában, dolgozott a The Aloof-fal és a Red Snapper-rel.
A Radioactive Man névvel a breakbeat/electro rajongók talán először az akkoriban még iránymutató Adam Freeland On Tour mixlemezén találkozhattak, vagy a Transparent Sound-dal közös Beatz Clash Vol. 1-on. Radioactive Man világa az embertpróbáló recsegő szubok és basszusok, valamint a klasszikus electro hangzások új generációs átgondolásának szórakoztató egyvelege.
Az első megjelenés a 2001-es The Uranium EP volt, amelyet Andy Weatherall új, Rotters Golf Club kiadójánál hozott ki, ezt több maxi és egy mixlemez (Fabric 8) követte nem beszélve a Radioactive Man és a Booby Trap című nagylemezekről. Legújabb agymenése a Ye Olde Skoole Rayve EP a Dexorcist-tal közösen létrehozott Control Tower kiadónál, amely mint neve is mutatja a Summer of Love utáni Albiont idézi meg.

Az október 14-én Budapestre látogató Tenniswood most lemezekkel készül. De Radioactive Man ebben sem gyenge, hétvégéinek nagy részét Európa klubjaiban lemezpörgetéssel tölti, saját estje Londonban a Control Tower, a Haywire Sessions keretein belül.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó