Pulzar

Partyajánló

TEST pres. Radioactive Man @ Olof Palme Ház, Budapest

Dátum 2006. október 13.
Helyszín Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány
Stílus ismeretlen
TEST pres. Radioactive ManRadioactive Man ismét Budapesten! Az Olof Palme Házban megrendezésre kerülő bulit október 14-re tűzék ki a szervezők!Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány

TEST pres. Radioactive Man @ Olof Palme Ház, Budapest

Radioactive Man ismét Budapesten! Az Olof Palme Házban megrendezésre kerülő bulit október 14-re tűzék ki a szervezők!

TEST pres. Radioactive Man
2006. október 14.
Olof Palme Ház
Belépő: 1300 / 1700 HUF
Elővétel: Subvibe, TranceWave

Line up

Radioactive Man (Rotters Golf Club, Control Tower)
TB Gon + Marvin (TranceWave)
Mesterházy + Pipedome (Syrup)

Radioactive Man (Rotters Golf Club, Control Tower)

A művésznevét Bart Simpson kedvenc képregényhősétől kölcsönző rádióaktív manus, azaz Keith Tenniswood kilenc éves korában kezdte zenei pályafutását, amikor is apjától egy gitárt kapott ajándékba. Majd a felcseperedett Keith éjszakai bárokat járva belebotlik Andrew Weatherallba és a Sabres Of Paradise többi tagjába (Gary Burns, Jagz Kooner, Ricky Barrow) és a továbbiakban vele, velük dolgozik a Sabres turné hangmérnökeként.
Keith Weatherall stúdiós ténykedéseinek elmaradhatatlan részévé vált, így szinte természetes, hogy a Sabres Of Paradise projekt elhalálozásával Weatherall és Tenniswood közös vállalkozásba kezdtek, ez lett a The Two Lone Swordsmen.
A duó első lemeze 1996-ban The Fifth Mission-Return To The Flightpath Estate címmel jelent meg Weatherall saját Emissions labeljénél. A többi lemezt már a Warp Records gondozta.
Legutóbbi, From The Double Gone Chapel című lemezükön, amelyen post-punkba ültették át koszos, electrós hangzásukat Tenniswood gitárt és basszust ragadott, Weatherall pedig mikrofont, és néhány zenésszel kiegészülve zenekari turnéval járták be Európát. A kardforgatáson kívül Tenniswood segédkezett David Holmes Lets Get Killed albumában, dolgozott a The Aloof-fal és a Red Snapper-rel.
A Radioactive Man névvel a breakbeat/electro rajongók talán először az akkoriban még iránymutató Adam Freeland On Tour mixlemezén találkozhattak, vagy a Transparent Sound-dal közös Beatz Clash Vol. 1-on. Radioactive Man világa az embertpróbáló recsegő szubok és basszusok, valamint a klasszikus electro hangzások új generációs átgondolásának szórakoztató egyvelege.
Az első megjelenés a 2001-es The Uranium EP volt, amelyet Andy Weatherall új, Rotters Golf Club kiadójánál hozott ki, ezt több maxi és egy mixlemez (Fabric 8) követte nem beszélve a Radioactive Man és a Booby Trap című nagylemezekről. Legújabb agymenése a Ye Olde Skoole Rayve EP a Dexorcist-tal közösen létrehozott Control Tower kiadónál, amely mint neve is mutatja a Summer of Love utáni Albiont idézi meg.

Az október 14-én Budapestre látogató Tenniswood most lemezekkel készül. De Radioactive Man ebben sem gyenge, hétvégéinek nagy részét Európa klubjaiban lemezpörgetéssel tölti, saját estje Londonban a Control Tower, a Haywire Sessions keretein belül.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó