Pulzar

Partyajánló

Neuron @ Mokkata Terasz

Dátum 2006. szeptember 1.
Helyszín Mokkata Terasz
Stílus ismeretlen
NeuronEz egy olyan partysorozat első része, melyben a szervezők célja (Hybrid System Promotion), hogy szakítsanak a hagyományokkal és az oda látogatóknak ne csak zenei élményben legyen részük, hanem más érzékszervükre is gyakoroljanak hatást, mint például látás, tapintás.Mokkata Terasz

Neuron @ Mokkata Terasz

Ez egy olyan partysorozat első része, melyben a szervezők célja (Hybrid System Promotion), hogy szakítsanak a hagyományokkal és az oda látogatóknak ne csak zenei élményben legyen részük, hanem más érzékszervükre is gyakoroljanak hatást, mint például látás, tapintás.

Ezekről hivatott gondoskodni a finoman dallamosra hangolt ütemes zene, az ékszer kiállítás és a helyszín futurisztikus irodaház falára vetített vizuális effektek, valamint az elragadó belső kertre nyíló teraszos kávézó.

Sok szeretettel várjuk a nyitott és az új tehetségekre kiéhezett vendégeinket, ja és azokat is, akik a konvencionális partykat kedvelik.

<p> </p>

<p align="center"><img src="./news/060815/PLAKAT.jpg" width="400" height="566"></p>

<p align="center"><img src="./news/060815/neuron%20flyer%20front.jpg" width="400" height="172"></p>

<p align="center"><img src="./news/060815/neuron%20flyer%20back.jpg" width="400" height="172"></p>

Ajánlott lemezek

  • ImpulseCreator presents Spotlight

    Hihetetlen, de már kilencedik születésnapját ünnepli Magyarország egyik legrégebbi, urbánus zenei stílusokat és kultúrát magába foglaló virtuális magazinja, az ImpulseCreator

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó