Pulzar

Partyajánló

Aquaréna szülinapi party Sterbinszkyvel és Baywatch lányokkal!

Dátum 2006. augusztus 22.
Stílus ismeretlen
Aquaréna szülinapi party Sterbinszkyvel és Baywatch lányokkal! 2006. augusztus 22-én igazi tengerparti hangulat várható Mogyoródon. Az igazi aquapark születésnapja alkalmából 11.00-18.00 óráig folyamatos programokkal szórakoztatja a helyszínre látogatókat.

Aquaréna szülinapi party Sterbinszkyvel és Baywatch lányokkal!

2006. augusztus 22-én igazi tengerparti hangulat várható Mogyoródon. Az igazi aquapark születésnapja alkalmából 11.00-18.00 óráig folyamatos programokkal szórakoztatja a helyszínre látogatókat.
A lemezjátszókat az egyik medence közepén, külön erre a célra készített szigeten hazánk legismertebb lemezlovasa, Sterbinszky pörgeti,

Lesz emellett férfiszemeket gyönyörködtető Baywatch daylight party, aerobik, életmentő show és csúszdaverseny.

Sterbinszky körül biztosan ott legyeskedik majd egy pár, a Baywatch sorozatból ismert szereplőkhöz hasonló fellépő is, de a vendégek biztosak lehetnek benne, hogy a rutinos DJ-t ez egy pillanatra sem zavarja meg munkájában, sőt garantáltan fokozza majd a jó hangulatot.

„Szeretem a nyarat, ezzel szerintem minden DJ így van, hiszen ilyenkor beindulnak a nyaraló és üdülőhelyeken a discok és a télinél sokkal felszabadultabb bulizók… kell ennél több? Persze a nyári bulik közül is kiemelkedik különlegességével a mogyoródi, hiszen szabadban egy medencében játszani egészen más hangulatban történik, mint egy zsúfolt discoban. Azt megígérhetem, hogy olyan zenéket játszom majd, amelyek a nyári fürdőzéshez tökéletes háttérzenenként szolgálnak, de nem fogok megsértődni akkor sem, ha fürdőruhás lányok táncolnak majd a medencék partjánál.

Archív partyajánlók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó