Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak2 000 Ft
fiúknak éjfélig ingyen

Partyajánló

Debut party a Villa Neoban 14.-én. @ Villa Neo

Dátum 2006-06-14
Helyszín Villa Neo
Stílus ismeretlen
Debut party a Villa Neoban 14.-én.Nyárias.koktélos.papucsos.röfögös.szülinapos Debut party a Villa Neoban 14.-én pénteken.Villa Neo

Debut party a Villa Neoban 14.-én. @ Villa Neo

Nyárias.koktélos.papucsos.röfögös.szülinapos Debut party a Villa Neoban 14.-én pénteken.

Akik a nyáresti felüdülést elosegítik:Garay az örök szabadtéri kedvenc,Moonline a vájtfülu,Dandy a seggrázosmuzsikus,flashdown a house legújabb fenegyereke.

Belépő: a lányoknak ingyenes (nyárias lenge öltözék nem hátrány...),uraknak éjfélig ingyenes utána 2000ft.(szolid elegancia elonyös...)

A meleg esti bódulathoz hozzásegítenek kedvezményes italáraik, longdrinks 900ft, valamint koktélteraszunk ahol minden koktél 1000Ft!!!!

Látogass el új weboldalukra!

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2007-02-23] The Debut Farsang
  @ Villa Neo

  Ez az a buli, ahol ha nem voltál még akkor muszáj elmenned, ha voltál már, akkor meg tudod mit hagysz ki, ha nem mész el. A kis "maszkabál" az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező ilyen jellegű rendezvény hazánkban.
 • [2006-12-31] The Debut Szilveszter
  @ Villa Neo

  2006-ban is folytatódik "szállodás" Debut szilveszterek sorozata. Idén egyik legelegánsabb helyszínünkön a Villa Neoban zárjuk az évet. A hangulatról Pöli, Surrise, Garay és Add to Basket gondoskodnak.
 • [2006-05-12] The Debut - Május
  @ Villa Neo

  Május 12.-én újra megnyítja kapuit napjaink egyik legelegánsabb partyhelyszine a Villa Neo.A "Villát" sokaknak már nem kell bemutatnunk, hiszen akik jártak már itt mind csak dicséro szavakat ejtettek a helyrol és hír csak terjed tovább (az atmoszféra,a hang, a kandalló és a legjobb társaság...) Akik nem látták még a helyszínt,szerintunk látogasson el a www.villaneo.hu  oldalra,érdemes....
 • [2006-04-15] The Debut Exclusive Villa Neo
  @ Villa Neo

  A Debut szervezőgárda úgy gondolja, hogy sikerült hazatérnijük! A Villa Neo-ban megtalálták újra azt a milliőt, ami már-már a régi Debutok hangulatát idézi. Farsang,születésnapok és most egy újabb ünnep a Húsvét nyújt alkalmat ahhoz, hogy összegyüljetek egy mulatozásra..
 • [2006-02-17] Debut farsang
  @ Villa Neo

  Február 17.-én tartja farsangi összejövetelét a DEBUT csapata exkluzív tánc showal Nagykovácsiban a Nagykovácsi út 2-ben. a belépő mellé kapsz 1 Grill vacsorát is, igaz csak 22-24h ig. Dj: Pöli, Garay, Moonline, Mick, Beta

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó