Pulzar

Partyajánló

The Debut Mikulás party - Luke Fair -

Dátum 2005. december 3.
Stílus ismeretlen
The Debut Mikulás party - Luke Fair -Kanada növekvő tánczenei élvonalának vezető alakja Luke Fair. Végigjárta a világot, és a legszínvonalasabb, preztísnek számító clubbok és rendezvényeken játszott. Funky, techy és electro house hangzásával megmozgatta a világ klubbereit. Setjei a groovy houstól a techno és funkyn át a proggresszíve és electro hangzásig. Folyamatosan újraeditálja számait setjeihez igazítva. Luke állandó vágy, hogy minden set megálja a helyét és független legyen az előzőktöl.

The Debut Mikulás party - Luke Fair -

Kanada növekvő tánczenei élvonalának vezető alakja Luke Fair.
Végigjárta a világot, és a legszínvonalasabb, preztísnek
számító clubbok és rendezvényeken játszott. Funky, techy és
electro house hangzásával megmozgatta a világ klubbereit.
Setjei a groovy houstól a techno és funkyn át a proggresszíve és electro
hangzásig. Folyamatosan újraeditálja számait setjeihez igazítva.
Luke állandó vágy, hogy minden set megálja a helyét és
független legyen az előzőktöl.

Kanada növekvő tánczenei élvonalának vezető alakja Luke Fair. Végigjárta a világot, és a legszínvonalasabb, preztísnek számító clubbok és rendezvényeken játszott. Funky, techy és electro house hangzásával megmozgatta a világ klubbereit. Setjei a groovy houstól a techno és funkyn át a proggresszíve és electro hangzásig. Folyamatosan újraeditálja számait setjeihez igazítva. Luke állandó vágy, hogy minden set megálja a helyét és független legyen az előzőktöl.

Luke saját hangzását végignyomta főffellépőként a legjobban kedvelt klubbokban mint a Pacha (Buenos Aires), Bedrock (London), Red Light (Paris), Space (Miami), Zouk (Singapore) és Womb (Tokyo). Fellépett a 8000 fős Moonpar partyn Argentínában és az idén Júniusban. Luke most fejezte be Kelet Európai turnéját John Digweedel a Gosskitchen hatalmas Global Gathering Festivalján.

Luke tudása lenyűgőzte a szakma több nagynevű lemezlovasát. Danny Howles és a Deep Dish a "jővő hősének" nevezte Luke-ot a DJ Mag Top100-as különszámában. Sasha pedig meghívta minden egyes amerikai Involver CD release partijának Warm Up Dj-jének, aminél nagyon elimserést nem is várhat egy lemezlovas.

Luke azt elmúlt néhány évben felhívta a figyelmét extrém módon fordított és műfajokat keresztező studiómukájival. A dub housetől a melodikus progressive hangzásig a táczenei spectrum széles rétege játszotta. Sashától Moralesenát a Plump DJs-ig mindenki játszotta produkcióit. Pete Tong számos Luke Fair produkciót bemutattott híres BBC 1-es Essential Selection című műsorában.

Club New Night Tiszakékcske December 3.

Archív partyajánlók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó