Pulzar

Művész

Metzker Vikrtória

Metzker Vikrtória

Metzker Viktória 1987. május 30.-án született Budapesten. Már kiskorától kezdve érdekelte a tánc és zene, majd általános iskolai tanulmányai kezdetével elkezdett dzsessz balettel, modern táncokkal, latintánccal foglalkozni. Egészen 16 éves koráig folytatta, amíg egy térdsérülés miatt abba nem hagyta a táncot.

A gimnázium utolsó évében mutatott először érdeklődést a modellkedés iránt, első komolyabb szereplése a CKM man's magazin & VIVA zenecsatorna közös produkciójában, a "címlaplány versenyben" volt. Az induló lányok száma megközelítette a 150-200 főt, első körben sikerült bekerülnie a 42 kiválasztott lány közé, akiket Nánási Pál fotózott meg. A végén 9. helyen végzett.

A verseny alatt az egyik feladatban énekelni kellett, itt fedezte fel a Back to Black frontembere, Bebe az ő és barátnője "tehetségét". Az ő tanácsára kezdtek el stúdióban dalokat felvenni, átdolgozni R'&B' stílusban. Sajnos ezt a kezdetleges lányduót nem sikerült tovább erősíteniük, így szétváltak és szüneteltették a zenével való próbálkozásaikat. Ezután inkább a modellkedéssel foglalkozott elsősorban, még három szépségversenyen indult; Miss Hungaryn, ahol különdíjas lett, Miss Internet Hungaryn, közönségdíjjal és "cyberspace különdíjjal" jutalmazták, Miss Tourism Hungaryn pedig fehérnemű különdíjas volt. Később az elért helyezéseinek köszönhetően, szép számmal kapott munkaajánlatokat mind Magyarországon, mind külföldön. Párizsban, Londonban, Münchenben, Milánóban több magazin számára is készített divatanyagot, címlapot (SFT , CRANK, ARMANI OUTLET divatanyag). Majd itthon az Eurostyle magazinban reklámozta a népszerű Cornavin óramárkát.

 

Eközben bemutatókat is vállalt a My77 Underwear csapatával, akikkel fehérnemű és fürdőruha kollekcióikat mutatott be országszerte. 2007. februárjától  foglalkozott a lemezlovas szakma és a tanulást is ekkor kezdte el, az egyik legismertebb magyar Dj, Junior mellett. Télen a Sensation Club támogatásával gyakorolhatta a szórakozóhelyen, nyáron a Cafe del Rió adott lehetőséget a tudása fejlesztésére.

Közben május közepén meghirdették Magyarország és a világ egyik legnívósabb versenyét, a PLAYMATE of THE YEAR-t. A versenyzők száma ismét közelített a 200-hoz, szintén bekerült a 12 legszebb döntős közé, majd öt hónap fotózás, média megjelenés után, szeptember 28.-án a gála napján megválasztották az idei év legszebb nyuszilányának. Így ő lett a 2007-es év Playmate-je Magyarországon!

 

2007. decemberében debütált kezdő lemezlovasként a Club Sensationben, egy remek party keretein belül. Ezután sorra kapta a megkereséseket, munkaajánlatokat országszerte ( külföldre is), számos szórakozóhelyre. A bemutatkozó party óta minden hétvégén szórakoztatja a közönséget, Magyarország más-más városában.

 

Jelenleg minden idejét az electro house-vocal house stílusnak és éneklésnek szenteli, hiszen a munkája kezdetével az énektudását is belevonta a szettjeibe.

 

2008 elejétől 2 havi rendszerességgel a Rádió 1 Ministry of Sound című péntek esti dance showjának hungarian session mixét keveri, amely Magyarország leghallgatottabb péntek esti rádióműsora, 100 ezren hallgatják hétről hétre!

 

2008. februárjában elkészült Dj Junior közreműködésével első saját dala: The House Of Playmate címmel, amely az első turnéján (Nike&Playersroom jóvoltából) mix cd formájában is megjelent. A három hónapos partysorozat, mely körbejárta az országot, május végén sikerrel zárult. A dalra, több lemezlovas is készített remixet, köztük Bárány Attila & Flamemakers, Dj Thomy and Chris Lawyer.

 

2008 októberétől Budapest új szombat esti klubjának lett a házigazda dj-e és háziasszonya is egyben, a Club Playben 3000-3500 partyzónak játszik hétről-hétre.

 

2008 novemberében a Playben a Holland Funkerman-nel majd a német Eddie Thoneick-kal dolgozott együtt.

2008 decemberében jelent meg 2. és egyben új dala J.N.B.(Dj Junior, Náksi és Brunner) közreműködésével, Playgirl címmel amelyhez remixek is készülnek ill.videoklippet is forgat! A későbbiekben is várható új szerzemény, a Karmatronik csapatával.

forrás: www.metzkerviktoria.com

 

Zenei stílusok

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó