Pulzar

Művész

Discosa feat. Armige

Discosa feat. Armige

A „Discosa feat. Armiger” 2008 év elején alakult Debrecenben, a „Discosa Production keretein belül.
A formációt Keserű Tamás és Csatlós Pál alkotják.


A projekt a mai trendeknek megfelelően az elektronikus hangzásvilágot képviseli, de ettől függetlenül változatos hangszereléssel és igényes vokállal készült.

Az első kislemez a „See your eyes” amely a CLS Music gondozásában jelent meg 2008. Október 18-án. A dal angol nyelvű, hiszen a hazai közönség meghódításán kívül az is szerepel a duó tervei között, hogy külföldön is megmutathassa tudása legjavát. A dal hangzásvilága, fiatalos lendülete, remélhetőleg hamar magával ragadja a hazai rádióhallgatókat!

A dalból az eredeti radio, extended és dub verziókon kívül napjaink egyik legsikeresebb house zenei producer párosa a „The FlameMakers” valamint a trance hangzásvilágot kedvelőknek a „Plazmabeat” készített remixet, amelyek garantáltan megállják a helyüket a hazai klubokban és diszkókban!

2009 januárjában elkészült a csapat második kislemeze az „Razorblade”!
A dalból a hazai és nemzetközi hírnévnek örvendő „Náksi & Brunner” formáció, a különleges hangzásvilágot képviselő „Plazmabeat” illetve a „Discosa Production” oszlopos lemezlovasa Dj Cresher készít remixet!
A „Discosa Production” élő fellépésein két-három órás dj szettel pörgeti fel a közönséget és természetesen a „See your eyes valamint a "Razorblade” is felcsendül!

A formáció 2-3 órás exklúzív dj szettel járja az ország kisebb-nagyobb klubjait.

Ajánlott lemezek

  • Discosa feat. Armige

    Megjelent a debreceni Discosa feat. Armige Razorblade című kislemeze amire Náksiék is készítettek mixet.

Zenei stílusok

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó