Pulzar


Kövess minket!

Művész

Danny Swenton

Danny Swenton

Danny Swenton (alias D-Son) zene iránti érdeklődéséből fakadó lemezlovas ambíciói a '90-es évek közepén kezdődtek az akkortájt kibontakozó hazai house kultúra hatására, melyet eleinte kisebb házibuli jellegű rendezvényeken, illetve az iskolarádióban kamatoztatott.

Mindezt gyorsan követték a Gödöllő térségében nagy népszerűségnek örvendő Trafó-, és Pince klubbéli szárnybontogatásai.
Az Észak-Pest megyei régióban számos fellépés után megismerkedett DűJ Arnou-val és DJ Ben-nel, akikkel több évi sikeres együttműködést követően 2006 októberében megalapítják a Pure Sound nevezetű formációt, amely a house műfaján belül a deep, tech és westcoast irányvonalat közvetíti a közönség felé.
Promóciós mixei a Radio Zone, Pulzár Fm, archívumaiban megtalálhatóak, valamint láthattuk Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenét közvetítő rádióadójának, a Justmusic.Fm-nek műsoraiban is vendégeskedni.
Mostanság rendszeres szereplője a mendei Club Prince rendezvényeinek, és a havonta jelentkező deep és tech house partysorozatnak a Club Mexiko-ban.
A megszerzett tapasztalatok révén jelenleg is folynak a produceri munkálatok Palme D'Abyss-sszal és DJ Arnou-val karöltve.
Eddig D-Son néven találkozhatott vele a közönség, azonban egy nemrégiben történt névváltoztatásból kifolyólag a jövőben, mint Danny Swenton folytatja pályafutását...

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó