Pulzar

Művész

Dandy aka Peter Makto

Dandy aka Peter Makto

Dandy - Szigeti Péter /1978.06.07/
Több mint egy évtizede foglalkozik a zenék gyűjtésével és a dj-zéssel egyaránt. Ezt követően a rádiózás és a bulik szervezése következett, napjainkban pedig a produceri területeken is szorgalmasan tevékenykedik.

Az első lépések óta megtett több ezer kilométer az éjszakában itthon és külföldön egyaránt, a bulikban szerzett tapasztalatok, és rengeteg dj pultban eltöltött órának köszönhető, hogy több zenei műfajban kalandozik minden egyes fellépése alkalmával és ennek köszönhetően Dandy kifejezetten zeneileg nem kategorizálható lemezlovas és mégis minden alkalommal megtalálja az összhangot a számára legfontosabb „tényezővel" a közönséggel!

Zenei világa hosszú folyamaton ment át, és a mai napig folyamatos változásban van, épp ezért ugyanolyan elfogadott és hiteles a kezei alól hallani egy deep house szetett is mint egy feszesebb tech hangzást.
 A bulik zárása és a főidőben való szórakoztatás mellett a legjobban a warm up szerepet szereti, ezek alkalmával többször nyúl a kedvenc műfajához a színtiszta house zenékhez. Őt is a világsztárok előtt bemutatott szettek által ismertük meg és neve mindig garancia a bulik sikeres kezdéséhez.

A leglátványosabban és leggyorsabban feltörekvő, a szakma által is elfogadott „új" generációs lemezlovasként hamar bekerült a neve az itthoni dj elit névsorába és kollégái is mind elismerően nyilatkoznak munkásságáról.
Pályafutása során szinte az összes magyarországi klubban és diszkóban fellépett, melyekbe mind máig rendszeresen visszahívják. 
Több jelentős hazai klub-ban házigazda szerepben is dolgozott.

A New Generation ZTM, a The Debut és az I Love Deep party sorozatok állandó lemezlovasa volt. Ezeknek a sorozatoknak rengeteget köszönhet, melyek fejlődésével a Dandy név szintén csiszolódott. 
Ezt követte saját csapatának és kiadójának létrehozása, megszületett a TrueSounds ! Ezek az estek az egyik legnépszerűbb klubjelenséggé váltak Magyarországon - rövid idő alatt.

Az eleinte hobbiként jelentkező rádiózás, szakmai szerelemmé és még keményebb elhivatottsággá vált, így a lemezlovasi pálya mellé a rádiózás is bekerült Dandy életébe.

2008 : TrueSounds On Air : Avas Rádió és Rádió 35 elektronikus műsorok - FM rádió

2005 : Justmusic FM, produkciós munkatárs, műsorvezető

2005 : MONITOR - önálló, saját műsor Chriss-el

2005 - 2004 : Sopron Rádió - Truesounds On Air

2005 - 2003 : Radio1 - Veszprém

2003 - 2000 : Radió JAM, első hazai dj műsor, műsorvezető, felelős zenei szerkesztő

Lemezlovasi pálya - kiemelt állomások :2009 : FamePromotion, Budapest - exklúzív lemezlovas

2009 : Flört The Club, Siófok - exklúzív rezidens dj

2009 : Club Cocoon, Tata - TrueSounds rezidencia
Best of 2008 - legjobb Magyar dj kategória győztese - www.soundhead.hu partyportál szavazáson

2008 : Flört The Club - exklúzív rezidens dj

2008 : Club Cocoon, Tata - TrueSounds rezidencia

2008 : Club Privé, Budapest

2007 : Club Cocoon, Tata - all night long estek

2007 : Club Privé, Budapest

2007 : Flört The Club, Siófok - exklúzív rezidens dj
Best of 2006 - legjobb Magyar dj kategória győztese - www.soundhead.hu party portál szavazáson

2006 - FamePromotion, Budapest - exklúzív lemezlovas
2006 - Flört The Club, Siófok - exklúzív rezidens dj

2006 - Jusmusic 002 mixlemez megjelenés

2005 - Flört The Club, Siófok - exklúzív rezidens dj

2005 - 2001 - Flört The Club, Siófok - állandó lemezlovasa

További jelenlegi és múltbeli rendszeres fellépések helyszínei:


Dokk Club - Budapest
HomeClub - Budapest
Pacha - Budapest
Club Korona - Kecel
Sing Sing - Szeged
Palace - Siófok
Romkert - Szombathely
DTD - Kiskunhalas
Citadella - Budapest
Colosso - Sopron
Vertigo - Győr 
Club Prince - Mende
Bling Bling - Kecskemét
Bázis klub hálózat - Pécs, Debrecen
Club Colosseum - Komló
Magyar Tenger - Vonyarvashegy
Club Magic - Beled
Club of Colors - Keszthely
Mythos Club - Veszpém
Átrium Music Club - Balatonfüred
Club New Night - Tiszakécske
West Side - Székesfehérvár
...stb...stb...stb...

Party sorozatok, események :

TrueSounds
Monitor Live - szabadtéri sorozat 
New Generation ZTM
Fresh JAM
The Debut
I love deep
DokkProgression
EasternEvolution, Monitor Live
Hungarian DJ fest
Mayday
Bonus
Budapest Parádé
Exit fest


Egyéb megjelenések, diszkógráfia :


2009: Moti Brothers – Puerto / Invoice and Dandy remix/
2009 : Bourne – More Than Just a Feeling / Invoice and Dandy remix/
2009 : Zack Marullo – Carneval / Invoice and Dandy remix/
2009 : Chris Drifter Disconected Illusions / Invoice and Dandy remix/
2009 : Bourne - Hypnotize E.P. / Invoice and Dandy remix/
2009 : Canard - Language /Invoice and Dandy remix/
2004 : FreeE magazin - dj mix melléklet
2004 : Quasar - October /Q/Dandy remix/ Fountaion Records
2003 : Truefish Project : Truephonia

Külföldi állomások : 


Lengyelország, Románia, Szlovákia, Cseh Köztársaság, Szerbia, USA, Thaiföld, Németország
Külföldi lemezlovasok akikkel együtt dolgozott : 
Sasha, Carl Cox,Westbam, Sander Kleinenberg, Nick Warren, Satoshi Tomiie, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, Paul Oakenfold, Steve Lawler, Anthony Pappa, Wally Lopez, Audiofly, Echomen, Jody Wisternoff, Desyn Masiello, Nils Noa, Tiesto, Matthew Dekay, 16Bit Lolitas, Seb Fontaine, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr, Soda INC, C and M Production, Kevin Yost, David Alvarado, Lexicon Avenue, Moshic, Ian Pooley, Timo Maas, Paolo Mojo, Eelke Kleijn, Dennis Ferrer, Sebastian Davidson, Robert Babitz, Deep Dish, Victor Calderone , Bush to Bush, Jeff Bennett....stb..stb..

Aktuális partyajánlók

Archív partyajánlók

 • [2019-09-14] Truesounds Music pres. Rafael Cerato - Season Opening
   

  Új szezon, új helyszín, új kalandok, új élmények... MEGÚJULÁS! Egy újabb, kimondottan szerethető, sőt zeneileg sokat bizonyított vendéggel nyitjuk meg ezt a reményeink szerint izgalmas és sikeres szezont.
 • [2019-08-18] Sun & Soda AfterParty w/ Peter Makto all night long
   

  Augusztus 18-án a Sun & Soda w/ GusGus Live + DJ Set után sem megyünk haza! ;) Hivatalos Afterparty a VOLT Lokálban!
 • [2019-08-03] Cinematiné Official Afterhours x Track Terrace
   

  Puerto Rico-i folytatással erősít be a 21. Cinematiné! Caleb Calloway a parányi szigetországból érkezik, hogy reggelig tartó táncban részesítse a legkitartóbb matinézókat!
 • [2019-06-09] Cruisin x Ikrek Daytime Boat Party
   

  Az Ikrek Éjszakája - Peter Makto szülinap evolúcióját tavaly már kivesézte maga az ünnepelt, aki nem fél a változásoktól és sok fiatal kollégáját megszégyenítve, a korral dacolva nagyobb lendületben van, mint valaha... Tavaly sikeresen tettük vízre a Truesounds csapat életét támogatva ezt az új hajót, ami nem csak egy képletes megfogalmazás, hanem egy konkrét tény, mérföldkő is lett a TSapat életében.
 • [2019-06-09] Ikrek Boat after + Private Thoughts Vol.041
   

  …minden jó HAJÓ a vége… Természetesen nem ér véget az élet idén sem Európa hajón 22:00-kor! Az önfeledt ünneplés és mulatás folytatódik tovább a ‘privát gondolatok’ élő szessönjével, mely évente csak egy alkalommal, az IKREK BOAT után kel életre. Ilyenkor az ünnepelt még mélyebbre megy önmagában és jobban szabadjára engedi a belső alkotói ‘ént' és a nappali hajós bulira a kultúra szállóigéjét használva úgymond “rátesz” még egy lapáttal!
 • [2019-05-04] Truesounds Music w/ Marc DePulse
   

  A szezonzárónkat sem bízzuk a véletlenre, de először is szeretnénk megköszönni ezt a csodás "évet" a klubbozást illetően. Meseszerű időszakot töltöttünk el ismét együtt az AETHER falai között. Mint számtalanszor már említettük, a guest dj-k fényt kaptak és alig találtak haza a TS bulik után, dicsérve ezt a kiváló és kivételes közönséget, a TSaládot. Nem maradhat vendég nélkül ez az est sem. Az elmúlt évek alatt megannyi zenét játszottunk a mostani főhősünktől és megannyi tracket énekeltünk együtt közösen a bulikban… Ilyenek többek között a LOST IN MY LIFE...BY YOUR SIDE...OPIUM és a WATERFALL.
 • [2019-04-18] Hungry Music Night w/ Worakls & N'to
  @ Cinema Hall

  Francia elektronika Budapesten! Április 18-án a Hungry Music nagyágyúi, Worakls & N’to a Cinema Hall-ban pazar hazai kísérettel.
 • [2019-04-06] Truesounds Music 15th Birthday Party
   

  15 évesek leszünk... Ezúttal most mellőzzük a szónoklatokat, a visszatekintést arról, hogy mit jelentenek nekünk ezek az évek, hisz tudjátok jól. Érzitek. Kihagyjuk az egyéb, az eseményt fontosabbá súlyozó betűket, éppen elég nyomós és nyomatékos dolog ez a mérföldkő, indok egy újabb közös élményre. Az elmúlt évekhez hasonlóan őrületes szülinapi bulira készülünk a szokásos DJ és zene orgiával a mixer felett. Erre az eseményre invitálunk most SOK SOK SZERETETTEL TÉGED!
 • [2019-03-23] Truesounds Music X Sixth Sense X DFFRNTLY: The Friendship
  @ Cinema Hall

  A kollaborációkból mindig valami érdekes, egyedi és megismételhetetlen születik. Több zenei látásmód találkozik, ezáltal sokkal szélesebb spektrumot kínálva a közönségnek. Március 23-án 7 hazai fellépő, 3 szervezőcsapat, különböző hangzásokat képviselve, de mégis egy koherens egészet alkotva kapcsolódik egymás rezgéseire a New Cinema Hall-ban!
 • [2019-03-09] Truesounds Music pres. Miyagi
   

  Vannak dolgok, melyeket nem kell túlmagyarázni. Miyagi visszatérése pont ilyen... 2017 egyik legnagyobb őrületét varázsolta elénk ez a német lázadó ifjonc és zenei táltos, nem igazán találtuk a szavakat a produkciója után. Egy komplex utazás volt, 2 órás szettje alatt eljutottunk a tejútrendszerig és vissza.
 • [2019-02-09] Truesounds Music w/ Brigado Crew (ARG)
   

  Az elmúlt hónapokban a Truesounds Music fiatal tehetségeit és a management új tagjait mutattuk be nektek. 2019-ben is lesznek vendégek, de egy kicsit magasabb osztályból húzzuk meg az ütőkártyákat. Mivel minden egyes party, amit a TSM képvisel hangzáshű a kiadó életéhez és az artistok munkásságához, ezúttal is egy ízig-vérig dinamikus, dallamos és lendületes bulit ajánlunk.
 • [2019-01-12] Truesounds Group-pen Vol.006
   

  A csapat életének egyik kiemelkedő bulijához érkezünk ismét! A TS szülinap és az IKREK ÉJSZAKÁJA mellett a TS GROUP-pen az a buli, ami a lehető legközelebb hozza a közösséget, közönséget az előadókkal, mivel ezeken az estéken általában nincs vendégszereplőnk, ilyenkor mindig mi mutatunk magunkból egy kis szeletet. Önfeledten és kendőzetlenül, megfelelések nélkül - örömzenélésben! Ezúttal sem lesz másként, főszerepekben a Truesounds Music dj-k fognak feltűnni, a szezonban először mindenki egy-egy önálló szettel. TarTSatok velünk! ;)
 • [2018-12-31] Cinema Hall & The Debut All Inclusive NYE
  @ Cinema Hall

  Teljes kiszolgálás, újév délig tartó tánc – jön a belváros legütősebb e-zenei szilvesztere. A Debut és a Cinema Hall idén is megrendezi a legnagyobb elektronikus zenei szilvesztert!
 • [2018-12-30] Cruisin x Truesounds / Pre New Year's Eve Boat Party
   

  Hello Cruiserek! Hello TSalád! Szeretnénk lehetőséget adni azoknak, akik már előre fanyalognak a "Szilveszter az kötelező buli" íztől és szeretnénk esélyt adni azoknak is, akik pont ezt szeretik az év utolsó napjában, hogy "kötelező" jelleggel el lehet hajolni valami házibuliban, vagy éppen meghitten a barátokkal lenni!
 • [2018-12-15] Truesounds Music Showcase with Arina Mur
   

  Most nem a szokásos PR szöveget találjátok itt, hanem egy levelet a TSapatkapitánytól. Hatalmas nagy lelkesedéssel és minden eddiginél fokozottabb izgalommal mutatjuk be nektek kiadónk újoncát és cuki üdvöskéjét, Arina Mur-t, aki egyébként nagyon jó fej csaj és egy roppant kedves ember is.
 • [2018-12-08] Bónusz Electronic Music Festival 2018
  @ HUNGEXPO

  BÓNUSZ Electronic Music Festival 2018 ( start: 19:30, end: 08:00 )
 • [2018-12-01] Marosfalvi Room Special Edition
   

  Ezúttal egy különleges epizóddal jelentkezünk...elhagyjuk az anyaméhet egy alkalomra... #kicsitmásként #kicsitmáshol ...de mindenképpen egy remek programot kínálunk Nektek!
 • [2018-11-23] Peter Makto & Metha x b2b Allnightlong
   

  Manapság nem újdonság, sőt egészen előnyös helyzeteket tud teremteni amikor 2 külön hangzás találkozik a dj pultban és keverednek össze különböző zenék a djk által.... két különböző személyiség...különböző elme, szellem forr össze az elektronikus zenében. Ezek a történések minden esetben kiszámíthatatlan és érdekes élményeket kelthetnek életre.
 • [2018-11-17] Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)
   

  Eddigi kísérleteink már bizonyították, hogy az Orosz hatalom az elektronikus zenében is erős képviselői kihagyhatatlanok a világ pörgéséből. Tavaly az egyik legjobban sikerült bulink volt a két moszkvai barátunk random bemutatása. Idén egy fokkal tudatosabbak vagyunk. Az elmúlt évben a Truesounds Music, mint zenei kiadó neve egybeforrt a nagyon tehetséges 20-as éveiben járó FAIRTONE nevével. A hatalmas zenei forgatagban Peter Makto kapitányunk füle akadt rá Iván kellemes deep house alkotásaira és kérte fel őt egy-egy zene megírására a TSM labelhez.
 • [2018-10-31] New Cinema Hall Opening
   

  New Cinema Hall Opening 10/31 The Debut 17th Birthday & Halloween
 • [2018-10-27] SIXTH SENSE
   

  ★ Truesounds Music & D F F R N T L Y & Sixth Sense ★ present: ☆ SIXTH SENSE Chap. 1. ☆ at Tesla Budapest
 • [2018-10-20] Truesounds Music Season Opening
   

  Tele vagyunk D vitaminnal és energiával, a nyári bulik pezsgése és a boogie még a lábunkban van, kirobbanó formában várjuk az őszi szezont. Ha Truesounds Music és Budapest, akkor természetesen megint az AETHER-ben kell keresned minket. Egységesebb és tudatosabb zenei koncepcióval vágunk neki az előttünk lévő szombatoknak. Havonta egy alkalommal totális TS hangzással jövünk kedvenc fővárosi klubunkban. A szeptemberi lazítás és nyaralások után, nagyon várjuk a veletek való találkozást.
 • [2018-09-28] Budapest Calling presents JORIS VOORN
   

  Egy igazi világsztár érkezik szeptember 28-án hozzánk, hogy méltóképpen elindítsa az őszi klubszezont: a holland elektronikus zenei félisten, a fesztiválok és az ibizai bulik headlinere: JORIS VOORN
 • [2018-09-22] Cruisin Season Closing powered by Roar
   

  2018-ban utoljára fut ki a Cruisin az Európa hajó fedélzetén! Az évben utoljára hajózunk a mozgó panorámában a legdögösebb house-sokra lépve, hogy tánccal köszönjük el gyönyörű fővárosunk lenyűgöző épületeitől és hídjaitól. A Cruisin rezidensei Yvel & Tristan, James Grow, Marco Grandi mellé ezúttal a Truesounds boss Peter Makto érkezik majd. Legyen tánc!
 • [2018-08-18] Sun & Soda After Party
   

  Augusztus 18-án a Sun & Soda w/ HOSH, YokoO, Gorje Hewek & Izhevski buli után sem megyünk haza!
 • [2018-06-23] Sun & Soda w/ Jan Blomqvist and Band
  @ Akvárium Klub

  Debütál a Sun & Soda elnevezésű NAPPALI bulisorozat, mely a belváros szívébe varázsolja a tengerparti strandok és a trópusi hangulatú partyk világát.
 • [2018-06-16] Stil Vor Talent Night w/●Oliver Koletzki & friends
   

  BUDAPEST CALLING proudly presents the STIL VOR TALENT NIGHT @AKVÁRIUM KLUB NAGYHALL
 • [2018-06-02] Cruisin w/ Peter Makto 40 / Ikrek Daytime Boat Party
  @ Cruisin Boat

  Igazából most, amikor elkezdtem írni ezeket a sorokat tudatosult bennem, hogy mire is készülünk, és hogy mi is az az esemény, ami előttünk áll. Az akkori Dandy Birthday, majd későbbi IKREK ÉJSZKÁJA sorozat egy újabb és egy megújult állomása előtt vagyunk.
 • [2018-05-05] Truesounds Music Season Closing w/ Mihai Popoviciu
   

  Idén sem maradhat ki a sorból egy jó szezonzáró! És idén is Mihai Popoviciu lesz a vendégünk!

Ajánlott letöltések

 • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

  Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

Kapcsolódó cikkek

 • TrueSounds & FINEST NEW YORK HOUSE

  Nem csak a DJ pultban jeleskedik Magyarország egyik legkedveltebb DJ párosa, Dandy és Invoice (TrueSounds), hanem produceri tevékenységükre is méltán büszkék lehetnek. Legújabb remixük ugyanis felkerült a legendás King Street Sounds 2x70 perces válogatásalbumára.
 • Dandy és Invoice a legjobbak között

  Alig egy hét alatt a 33. helyre tornászta fel magát a Beatport (jelenleg a legjelentősebb nemzetközi elektronikus zenei forgalmazó) tech-house Top100-as listájára hazánk legkedveltebb DJ-inek legújabb zenéje, a Changes.
 • Heineken Balaton Sound – DAY #1

  Sokak örömére immáron hatodik alkalommal nyitotta meg kapuit a Heineken Balaton Sound, mely a Balaton parti helyszínével egyedinek számít a hazai fesztiválok tekintetében. A szervezők a rendezvény során közel százezer látogatót várnak.
 • Dandy ismét a hazai producerek pártján

  Ahogy már megszoktuk Dandy körül mindig zajlik az élet, nincs ez másként itt az év végén sem.
A folyamatos, hétévéről-hétvégre jelentkező évzáró fellépésözön közben már a jövő évi projekteket tervezgeti, melyek közül az egyik legfontosabb a vadonatúj Dandy mixlemez megjelentetése.
A rendkívül népszerű elődök, a 2004-es „Truesounds in my Bed” mix és a 2006-os Justmusic 002 - mix után 2012 egyik nagy dobásának ígérkezik a soron következő lemez, amelyen az eddigiekhez hasonlóan elsődlegesen a hazai producereké lesz a főszerep.
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

  A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
 • Chriss & Pöli – Deja Vu lemezbemutató Gödöllő

  A DEJA VU fogalom bizonyára mindenki számára ismert. Chriss & Poli – Deja Vu című új albuma azonban újdonság lehet sokak fülének.
 • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

  Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
 • Truesounds interjú

  Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.
 • A PRIVÉ titka

  Dandy fellebenti a fátylat az igazságról blogjában, mi is a helyzet valójában a szórakozóhely háza táján
 • Exclusiv interjú Dandyvel.

  Elkészült a Justmusic 002 Dandy mix CD. A lemez a Justmusic.fm által útjára indított vadiúj széria második darabja. Amikor először megtudtam a hírt, nem is hittem volna, hogy ennyi érdekesség vehet körül egyetlen mixlemezt... Dandy pedig csak ontotta és ontotta magából a lebilincselő részleteket...
 • Ingyenes open-air club a Balatonnál

  2005-óta Bob Café néven muködik a Balaton északi partjának egyetlen szabadtéri diszkója Balatonfűzfon, a Balatoni Bob pálya teraszán. A 2006-os szezontól újdonság a népszerű klub életében, hogy az eddigi ingyenes szombati funky és r'n'b rendezvények mellé minden pénteken az elektronikus zene rajongóinak szervez programot a balatoni szórakozóhely.
 • Nathan Fake és Dinky a Justmusic.fm-en

  Szombaton, még a Stigmatech presents Room106 parti kezdete előtt hangoljatok a www.justmusic.fm -re, hiszen 20.00-tól a Warm Up! c. műsorban Dinky fogja húzni a talpalávalót, illetve terveink szerint 21.00 körül Nathan Fake is megérkezik a stúdióba egy beszélgetés erejéig! Később Dinky a Radió Café adásában ad interjút, valamikor 22.00 magasságában. Az időzítés tökéletes, hiszen Nathan Fake fellépése pontban éjfélkor kezdődik az A38-on, őt és Vincent Oliver-t Dinky követi 01.00-kor.
 • Nem nyit ki többé

  A hír igaz és a fenti egy mondatban összefoglalható:május 19-én pénteken lesz egy végső, mindent elsöprő záró buli és aztán vége. Nem nyit ki többet az óbudai klub. Most lehetne szaporítani a szót, felidézni a fájdalmasan szép, vagy épp őrülten édes emlékeket, de minek? Aligha van magyar proggie-betyár, aki ne tette volna tiszteletét az ország első számú progresszív klubjában, megannyi nemzetközi sztár nevével fémjelzett fantasztikus bulin.
 • A jegyelővétel megkezdődött

  Megkezdődött a jegyelővétel a Stigmatech presents Room106 @ Budapest c. partira, melynek külföldi sztárvendégei Nathan Fake és Dinky. A jegyeket az Underground Records-ban (Bp. VI. Király u. 54. www.urec.hu +36-1-479-1030) és az Aktrecords-ban (Bp. V. Múzeum krt. 7. www.aktrecords.hu +36-1-266-3080) szerezhetitek be 2500 fortintos áron. A Stigmatech-hez kapcsolódó hír, hogy a www.stigmatech.com ra felkerült Ramone és Martin új mixe, a felvezetés újabb lépéseként.
 • Dandy a romániai Cyclic ügynökségnél! + mix

  Hazai név Románia legerősebb DJ ügynökségében, Mihai Popoviciu, NTFO, Adrian Eftimie, Pushkarev és Jay Bliss neve mellett ezentúl Dandy is a Cyclic Agency rooster-ében!

Ajánlott lemezek

 • „TrueSounds Music” - Shapes EP

  November 5-én jelent meg a „TrueSounds Music” legújabb kiadványa a Shapes EP.
 • Galaktikus hangzás – Újabb sikerek az Astronaut Music háza táján

  A „Stage Whisper” sikere után nem kellett sokáig várnunk, máris itt a következő megjelenés az „Astronaut Voices”.
 • Domyan - Balaton

  Megjelent az Oversized Records 20. kiadványa, Domyantól a Balaton EP! A szakmai berkekben nagy megbecsülésnek örvendő magyar kiadó ezzel egy igen szépen felfelé ívelő pályafutást koronázott meg, hiszen az EP-n valóságos kis belföldi elitkommandót vonultat fel, az élen az eredeti alkotóval, Domyannal.
 • Obrotka - Who needs enemies

  Ezzel a megjelenéssel Goodspeed aka Obrotka biztos, hogy nem ellenségeket gyűjt, hanem barátokat és rajongókat.
 • Oakenfold ajánlásával: Moti Brothers - Fairy Voice EP

  A Moti Brothers újra hallatja a hangját! A floridai/magyar illetőségű Soundtribe Rekords jóvoltából néhány napja ismét élvezhetjük a Motolai testvérek kifinomult zenei világát. A Fairy Voice című EP-jük 2010. november 8-án jelent meg 3 ütős remix kíséretében. A visszajelzések is azt mutatják, a srácok jó úton haladnak, a szakma telljes vállszélességgel áll mögöttük. Ez azért fontos minden esetben, hiszen ha a kollégák nem játsszák a zenéket, akkor el sem tud jutni a közönséghez – vagy legalábbis jóval kisebb réteghez ér el, amiért – lássuk be – nagyon nagy kár lenne. A Moti Brothers ezúttal egy kiváló deep/prog house remekkel rukkolt elő a tőlük megszokott magas minőségben.
 • Hungarian Dj Festival Dvd For 2nd Birthday Party

  Az 2008. október 23-án Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat 2. születésnapja alkalmából egy DVD-t jelentet meg, melyben az elmúlt két év partijainak felvételeit foglalja össze.
 • Dalkloid Sound – Lost (2010 Version)

  A tavaly debütáló nagy sikerű hazai formáció valósággal lehengerelte a közönséget, a szakmát, a kritikusokat és mindenki mást is, aki őket egyszer hallotta.
 • Napalm – Don’t Stop EP

  A 2010. április 7-én megjelent EP minden másra késztet, csak megállásra nem. A fiatal és sziporkázó elméjű magyar tehetség, Napalm a Fairlads kiadó üdvöskéje, aki már nem először készül valódi bombaként robbantani a táncparketteket.
 • Bourne - More than Just a Feeling

  Bourne legújabb szerzeménye jóval több, mint szimplán egy érzés!
 • Canard - Language EP

  A magyar kötődésű Fairlads recordsnál lát napvilágot Canard – Language c. legújabb szerzeménye.

Ajánlott rádiók

Zenei stílusok

 • Deep-House

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó