Pulzar


Kövess minket!

Zenei stílus

Trance

Trance

A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.

Uplifting Trance

Főként "elszállós" dallamok és kiállások jellemzik. Sok dallam és hangszer található benne.

Deep Trance

Mélyebb, érzelmesebb zene, a basszus vonal kevésbé hangsúlyos, inkább egyfajta lüktetés. A dallam világ hol nyugodt, hol fájdalommal teli hangokra, hatásokra épít.

Club Trance

A műfaj leginkább mainstreamhez tartozó ágazata ez. A számok gyakran tartalmaznak hatásvadász dallamokat, túlfokozott kiállásokat, elcsépelt bassline-okat. Mégis a fiatalabb DJ korosztály nagy része ilyen zenét kezdett el játszani, ebből fejlődtek tovább saját hangzásuk felé.

Goa- és Psy Trance

Egy mára már teljesen elkülönült ágról beszélhetünk, egyre gyakrabban marad le a megnevezésből a "trance" szócska. Egy egészen egyedi szubkultúra és hangzás világ épült goa trance köré. Egy általában keményebb alapra gyakran több egymástól különböző dallamvilágot építenek fel, egymással tökéletes harmóniával.

Progressive és Tribal Trance

A megnevezés nagyjából az ezredfordulón alakult ki és a Deep és a Hard Trance sajátságos keverékét jelenti. Egyes trackek kifejezetten hasonlítanak egyik vagy másik műfajhoz.

A fentiekre azonban kivétel nélkül elmondhatjuk, hogy a legtöbb esetben 4/4-es alapra építenek, bár gyakran nyúlnak breakbeat alapokhoz is a szerzők. A lábdob mellett gyakorta szerepel, még cintányér, konga vagy bongo ritmus, szintetizátoros alap, valamint egyéb ismétlődő kiegészítő effektek. A trackek tartalmaznak minden esetben egy-egy főmotivumot (amely lehet hangsúlyosabb, vagy kevésbé hangsúlyos) amit a szám szerkezetében felépítenek, és/vagy egyéb másodlagos motívumok is kísérhetnek. Egyre gyakrabban jelennek meg teljes vokálok számban, míg megalakulásakor a műfajban az emberi hang, legfeljebb mint effekt játszott szerepet.

Jelenleg a műfajok közül az első kettő örvend a legnagyobb népszerűségnek, de mivel az elektronikus zene folyton és dinamikusan változik ez változhat, újabb műfajok alakulhatnak, vagy süllyedhetnek az ismeretlenség homályába.

A műfaj legjelentősebb mai képviselői rendszerint a DJ-k, akik közül a legismertebbek például Tiësto, Paul van Dyk, ATB, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Paul Oakenfold, John Digweed, Sasha, Above & Beyond, Ex-plosion, Christopher Lawrence, Anthony Pappa, Kyau & Albert, Ronski Speed, Markus Schulz. Az első trance darabok olyan előadók nevéhez fűződnek, mint Sven Väth, az Underworld, az Orbital vagy a Jam and Spoon.

A műfaj igazi műhelyei a különböző független kiadók, ahol rengeteg művész kap bizonyítási lehetőséget egy-két maxi LP elkészültéig, valamint ezek adják a nyersanyagot a Lemezlovasok munkájához. A legismertebbek: Hooj Choons, Black Hole, Whoop!, Quad Communications, Cyber, Choo-Choo, Telica, Nova, Stress, Hope, Platipus, Defected, Superstition, Baroque, Bedrock, Lost Language, Noom, Rhythm Syndicate, ID&T, Dragonfly, Bonzai, Overdose, Positiva, Xtravaganza, Perfecto, Kontor, Euphonic, Armada, Anjunabeats.

A műfaj itthon

Sajnos a magyar partykultúrából szinte teljesen kikopott az ezredforduló után a trance. A kezdetben neves előadók által is játszott stílus mintegy elhalt. Nemzetközi szinten is visszaszorult, azonban a fentebb említett neves DJ-k, a stílus képviselői töretlenül haladtak előre. A stílus folyamatosan alakul és itthon is találkozni már vele néha napján, de legalább havonta egy rendezvényen. Hazánkban leginkább a nagy, többezres trance rendezvények látogatottak, de ennél gyakoribbak a pár száz fős kis estek, ahová a műfaj külföldi képviselőit hívják. Markus Schulz, Tiësto, Armin van Buuren, Andy Moor, Ronski Speed, Rank 1, Airwave, Jonas Steur és rajtuk kívül több neves előadó fellépett már hazánkban az utóbbi 2-3 évben. A magyar médiában is nehéz utat találni a stílusnak, leginkább az erre a stílusra szakosodott internetes rádiók foglalkoznak vele.

Club Trance az ezredforduló után, nemzetközileg és itthon

A millenium lázában égő partyközönség még a 90-es évek legvégén kapott rá a Club Trance néven emlegetett alstílusra, mely dallam- és ritmusgazdagsága miatt rendkívül népszerűvé válhatott, elsősorban német nyelvterületeken és közép-európában. Eljutott továbbá Ázsiába is, viszont az afro-amerikai hangzáshoz szokott amerikai fülnek mindig is idegen maradt, így nem tudott hatékonyan betörni a tengeren túli piacra.

A stílus elengedhetetlen kiegészítőivé váltak a rendkívül jellegzetes, kimondottan trance stílusra épülő utcai parádék, mely közül a leghíresebb a Berlin Love Parade, mely már a kilencenes évek elejétől jelen volt. Hazánkban 2000-ben rendezték meg először ennek magyarországi változatát, a Budapest Parádét, mely a Széchenyi Lánchídtól egészen a Hősök teréig hömpölygött végig az Andrássy úton, jelemzően az iskolai nyári szünet utolsó hétvégéjén. A Parádék legkedveltebb kamionjainak a stlíust képviselő legjelentősebb budapesti diszkók, vagyis az E-klub, a Bank Dancehall, és az Újvár Klub kamionjai számítottak. Az évek során a dj-k egységes stílusa egyre inkább felhígult, fokozatosan megjelentek más zenei irányzatokat, továbbá külöböző társadalmi és etnikai csoportokat képviselő kamionok is. Az utolsó utcán zajló Budapest Parádét 2006-ban rendezték, az ezt követő 2007-es rendezvény már zárt körű, belépőt igénylő esemény volt, mely a korábbi Parádébónuszokhoz hasonlóan zajlott le a SYMA csarnokban. A Budapest Parádé falak közé szorulását sokan az irdatlan mennyiségű szemét rendkívül költséges feltakarításával magyarázzák, más nézetek szerint viszont a Parádé eredetét képező Club Trance stílus háttérbe szorulása volt az ok.

Ez utóbbit valódi tényként kell kezelnünk, a Club Trance a 2000-es évek közepéig élte fénykorát, többek közt mert egyre megszaporodtak a támadások a rivális stílusok, főképp az RNB, a rap, az emo és a death metalClub Trance hangzást. Napjainkban sajnálatos módon egyre kevesebb DJ pörgeti a főként 140-150 BPM-mel lüktető zenéket, ráadásul megjelent a korábbit már csak nyomokban idéző, 130 BPM-nél ritkán gyorsabb electro, mely a statisztikák szerint jóval kisebb közönséget vonz, mint a valódi Club Trance. képviselői részéről, másrészt a média is (ismeretlen okokból) ez utóbbi zenei irányzatokat kezdte el ontani, egyre inkább kiszorítva a

A Club Trance stílus hazánkban is jól ismert külföldi képviselői például CJ Stone, Lasgo, Milk Inc, Sash!, Dj Quicksilver, Paffendorf, Pulsedriver, Master Blaster, Sylver, illetve a Groove Coverage, magyar előadók közül a legismertebbek: Náksi vs Brunner, Dj. Szeifert, Dj Dred, Peat Jr & Fernando, továbbá Josh feat Jutta.

Művészek

 • Destruckto

  Valaki azt mondta Rave? Akkor én vagyok az embered. Széles palettán pörgetek Trance, Hard Trance, Hardcore műfajokban a 90-es évektől undergroundjától egészen friss zenékig. 2015-ben belevágtam az Entrance névre hallgató bulisorozatomba, ahol főként a Trance irányzatai közül válogatunk minden hónapban. A rendezvényeken dekorációval is igyekszünk idézni a felejthetetlen berlini és londoni klubok hangulatát. Azt hiszem kijelenthetem, hogy jelenleg ez áll legközelebb az időutazáshoz. Rave on!
 • Darren Porter

 • ATMA

 • Waio

 • Alexander Popov

 • Beat Service

 • KHOMHA

 • X-Noize

 • RAM

 • RANK1

 • Max Graham

 • Ferry Tayle

 • Adam Szabo

 • Aly & Fila

 • Vidoven

 • Fast Distance

  Egy nagyon fiatal producer/dj-ről beszélhetünk, aki 2007-ben vált világszerte ismerté, ám elég volt számára 3év, hogy belopja magát az uplift trance kedvelőinek lelkébe.
 • Sunny Lax

 • Mike Shiver

 • Roger Shah

  2007-ben Armin a kedvenc albumaként nevezte meg „Shah - Who Will Find Me" kiadványát. Demójának fejlődését hallva, Armin van Buuren erőteljes áttörési lehetőséget látott a felvételeiben, és 2008 elején felvette a kapcsolatot Shah-val együttműködés céljából.
 • Milk & Sugar

 • D@nee

 • Shelb

 • Giuseppe Ottaviani

 • Daniel Pea

 • Mr. Pit

  Amikor Adrian zenéjéről beszélünk, az első szó ami eszünkbe jut az a szenvedély.
 • Tom Noize

  Tom Noize
 • Tocadisco

 • Wippenberg

  Az Elektronikus Dance Zene színpadának az egyik legnagyobb feltörekvő csillaga, a „Chakalaka” és a „Pong” klubslágerek szerzője először Magyarországon!
 • Tydi

  2009 jelentős év volt annak az embernek, akit tyDi-ként ismerünk. A 22 éves DJ-t a második évben Ausztráliában elsőnek választottak (Sony ITM DJ Poll), valamint az évet számos belföldi turnéval töltötte.
 • Steve Valentine

Archív partyajánlók

 • [2016-01-23] Y-Production & Goa.hu pres: TALAMASCA live
  @ Dürer Kert

  Y-Production & Goa.hu pres: TALAMASCA live lemezbemutató!!! (Mind Control rec) FR
 • [2016-01-16] Psychedelia Crew Pres: Psyfullon Project Vol.1
   

  Ez a Project azért alakult hogy ne csak a Progressiv goa legyen elötérbe helyezve hanem a régi fullon és Psytrance zenék is minden hónapba megrendezésre fog kerülni ez a megmozdulás ;) Peace and Nyess
 • [2015-12-31] New Years Eve & Outsiders Album Launch Party
  @ R33

  Outsiders az izraeli trance közösség jelenleg talán legaktívabb tagja. Rengeteg minőségi megjelenés, általuk újragondolt legendás trackek (1200 Micrograms - Shiva's India (Outsiders Remix), Astral Projection - Let There Be Light (Outsiders Remix), Electric Universe - The Prayer (Outsiders Remix) után első, Our Prophecy albumát az új évbe átlépve mutatja be Haim Budapesten.
 • [2015-12-31] Normafa NYE
  @ Dürer kert, Budapest

  NORMAFA ✖ Y-PRODUCTION ✖ PSYBABA PRES. Normafa NYE - Dürer ✖ Space Buddha (ISR) Adam Faz (PL) Ludmilla vs Palotai & Psybaba AllStars & Ninjabreakz
 • [2015-12-19] Psychedelia Crew 3rd Birthday Party
   

  Psychedelia Crew 3rd Birthday Party : Hatikwa & Audiomatic & Static Movement
 • [2015-12-18] VégrePéntek! - Special - Logic Bomb // Beckers
  @ Corvin Club

  Ugyan Budapest legmagasabban elhelyezkedő underground klubja megújult formájában immár CORVIN névre hallgat, még így sem garantálhatjuk, hogy nem lesz dolguk az ácsoknak, hiszen az idei szezon egyetlen VégrePéntek!-je olyan durranással kecsegtet, ami után reggel valószínűleg egy sarokkal odébb találják majd meg a tetőt.
 • [2015-12-12] Y-Production & goa.hu & Psybaba records: Astrix & Kashyyyk
  @ Dürer Kert

  Avi Shmailov, aka Astrix hamarosan új albummal jelentkezik, ez alkalomból látogat hazánkba...
 • [2015-11-21] CLASSIC HOUSE
  @ KASINO

  November 21-én éjjel az elektronikus zene ünnepe, a Studio - Ultimate Club és a Bed Beach legendás partysorozata, a Classic House új helyszínre, a KASINO-ba költözik!
 • [2015-11-07] Tomorrowland official DJ: YVES V /BE/
  @ Club Play

  A Tomorrowland rezidens DJ-je és hivatalos himnuszának szerzője visszatér Magyarországra, hogy a világ legnépszerűbb fesztiváljának mágikus hangulatával és exkluzív zenei hangzásával bűvölje el a Club Play közönségét egy éjszakára!
 • [2015-10-31] R33 Halloween
  @ R33

  A Halloween ősi kelta hagyományokból alakult ki. Mára az egész világon elterjedt ünnep. Boszorkányok és kísértetek ünnepe ez, a legenda szerint ekkor a halottak fellátogattak az alvilágból meglátogatni az élőket. Szimbóluma a töklámpás, mely nevét egy Jack O'Lantern nevű részeges kovácsról kapta. Mikor az ördög el akarta vinni a pokolba a részeges kovácsot, Jack csele az volt, hogy meggyőzte az ördögöt, hogy változtassa magát pénzérmévé, mellyel fizetheti az italukat a kocsmában. Az ördög úgy is tett, Jack azonban a pénzt zsebre tette egy ezüst kereszt mellé, mely megakadályozta, hogy az Ördög visszaváltozzon eredeti alakjába.
 • [2015-10-10] PAUL OAKENFOLD /UK/ ►Club P L A Y ►
  @ Club Play

  Kevés embernek adatik meg a lehetőség, hogy 30 évet tölthessen el a lemezjátszók mögött; Oakenfold neve ez idő alatt pedig egybeforrt az elektronikus zenével, a klubkultúrával és az olyan feledhetetlen slágerekkel, mint a Southern Sun, az Amsterdam, vagy éppen a zseniális Requiem for a Dream remixe.
 • [2015-10-09] PSYBABA RECORDS 15. ANNIVERSARY!!!
  @ R33

  ..ujra itt az oktober..megint egy évvel öregebbek lettünk..idén már 15.éve,hogy egy átmulatott éjszakán megszületett a PSYBABA név...
 • [2015-08-22] Y-Production 6th Birthday Party
  @ Tárnok Katlan

  Elérkezett a 6.születésnapunk is amelyet szeretnénk ismét méltó módon megünnepelni. Idén is a Psybaba records és a Goa.hu csapatokkal szervezzük meg egy kedvenc szabadtéri helyszínen.
 • [2015-08-21] MARKUS SCHULZ /USA/ ● Extended set ●
  @ Cafe del Rio

  A hazai közönség kedvenc trance, progresszív DJ-je és producere, az amerikai MARKUS SCHULZ az elmúlt évek felejthetetlen, többezer fős RIO-s szabadtéri bulijai, vagy az utánozhatatlan SCREAM hivatalos STUDIO parti után hatalmas rajongótáborának örömére visszatér - és valami igazán exkluzívat hoz Nekünk!
 • [2015-08-19] B MY LAKE 2015
  @ Zamárdi

  Harmadszor kerül megrendezésre az „elektronikus zene Mekkájaként” is gyakran aposztrofált B.my.Lake, mely 2013-as debütálásakor azonnal Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja lett, és rögtön a hazai e-zene rajongók elsőszámú nyári célpontjává vált.
 • [2015-07-08] MasterCard Balaton Sound 2015
  @ Zamárdi

  A Nagyon Balaton rendezvénysorozat ötletgazdái és létrehozói – a VOLT Produkció két tulajdonos-ügyvezetője, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán - a 2007-ben életre hívott Balaton Sound-on keresztül kerültek szoros kapcsolatba a Balaton Régióval. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő, immár MasterCard Balaton Sound nevet viselő esemény a hazai fesztiválszervezés egyik sikertörténete lett.
 • [2015-06-26] Raise Your Hands! vs. MADNESS Summer Edition
  @ Cafe del Rio

  Egy őrült éjszaka két külföldi fellépővel a fesztiválhangulat jegyében . . . két csapat most először egy klubpartin egyesül . . . és a nyár legkomolyabb hepeningjével megrengetik Budapest nyári rezidenciáját!
 • [2015-06-13] VIVA B E A T Z
  @ Cafe del Rio

  A nyár itt indul - a legforróbb ütemekkel, hűsítő koktélokkal, pálmafákkal és Veled - Budapest Duna-parti gyöngyszemén, a ● RIOban ● JULIA CARPENTERrel, Bárány Attilaval és Lacoraval.
 • [2015-05-30] Normafa Open Air
  @ Normafa

  Normafa Open Air - 2015/05/30 szombat ✖ Palotai Bday special
 • [2015-04-18] Super8 & Tab - Unified Album Tour Budapest
  @ PRLMNT

  Tavasszal sem maradtok trance party nélkül! Ezen az estén a dallamoké lesz a főszerep.
 • [2015-03-27] Ős-Trance Party with Ferry Tayle (F)
  @ Dürer kert, Budapest

  Trance a lelke mindennek! Örömünnepet tartunk a trance szerelmeseinek: az elmúlt tizenöt év legszebb és legelszálltabb pillanatait szeretnénk felidézni veletek. Elhozzuk a hőskorszak nagy zenéit, és mindezt megkoronázásképp elhozzuk a jelen legmenőbb francia trance-dj-jét, Ferry Tayle-t!
 • [2015-03-14] Spring Celebration
  @ Dürer kert, Budapest

  Köszöntsük a tavaszt egy őrületes partyval...A 3 szervező csapat évek óta szervez a Dürer kertben bulikat de ez lesz az első ami 4 helyszínen 14 órás maratoni lendületben fog szólni 22.00h-másnap 12.30h ig..... A nemzetközi fellépőkön kívül hazánk színe java is itt lesz....
 • [2015-03-06] SANDER VAN DOORN ► EXCLUSIVE DJ SET
  @ GRAND

  Március 6.-án Pénteken a GRAND lemezjátszói mögött a Holland világsztárt Sander van Doornt látjuk vendegül! Erre az estére egy elképesztő látványú Club Showt varázsolunk Buda legújabb Clubjába a GRAND-ba !
 • [2015-02-28] TOMORROWLAND official DJ: YVES V /BE/
  @ Club Play

  A Tomorrowland rezidens DJ-je és hivatalos himnuszának szerzője először érkezik Magyarországra, hogy a világ legnépszerűbb fesztiváljának mágikus hangulatával és exkluzív zenei hangzásával bűvölje el a Club Play közönségét egy éjszakára!
 • [2015-02-13] SOUND OF CREAM with ALY & FILA
  @ PRLMNT

  Aly & Fila - Az uplifting trance királyai ismét hazánkban! A Sound of Cream csapata igazi nagy dobással, az uplift műfaj legjobbjaival indítja az idei évet!
 • [2015-01-17] Sound of Cream pres. Trance Classics Limited Party
  @ Room 8

  A 2015-ös év sok-sok meglepetést és újdonságot tartogat számunkra. Rögtön az újév első bulijával szeretnénk visszatérni a gyökereinkhez. Azokhoz a régi időkhöz, amikor még kis létszámú helyeken, családiasabb hangulatú partykon élvezhettük a kedvenc zenéinket.
 • [2014-11-21] SOUND OF CREAM 7TH BIRTHDAY PARTY
  @ PRLMNT

  A Sound of Cream 2007-ben debütált a budapesti éjszakában egy akkor még különlegességnek számító party sorozattal. A megalakulástól kezdve több, mint 60 DJ fogadta el a meghívásukat a világ minden tájáról. Ünnepeld velük 7. születésnapjukat új helyszínen, a belváros szívében, a PRLMNT-ben!
 • [2014-10-31] PSYCHEDELIC HALLOWEEN 2014
  @ Corvintető, Budapest

  Y-Production & PsyBaBa Records present: PSYCHEDELIC HALLOWEEN 2014:The Legends come back (ALIEN PROJECT & XENOMORPH)

Kapcsolódó cikkek

 • Magyar trance, nemzetközi piac

  Nyáron sem pihennek a honi producerek. Most egy háromlemezes szerződést írt alá egyik fenegyerekünk, melynek első felvonása július 14-én jelent meg.
 • Árral szemben – kerekasztal eszmecsere a Night Frecuency csapat ifjoncaival

  Zsenge kora ellenére meglepően érett gondolkodású mindegyik Night Frequency tag. Ez részben az alapító, Cyrus érdeme, de nyilvánvalóan „akárki” nem kerülhetett be. A kezdetekről, a kilátásokról és a jelenlegi helyzetről is érdekes állaspontok domborodtak ki a beszélgetés során. Egy minden tekintetben példaértékű együttműködés az övék. A hozzáállásuk pedig sok esetben egyenesen megható. Kellemes olvasgatást és okulást kívánunk az alábbi interjúhoz!
 • Snoop Dogg is a Szigetre tart

  Sorra érkeznek még a visszajelzések a jubileumi Szigetre.
 • Coke Club volt Beach Club lett.

  Beach Club néven nyitja meg kapuit a siófoki rendezvényközpont a Coke Club területén
 • Sharam a NiteRise-ban

  Bárki, aki az elektronikus zenében jártas, és meghallja a „Yoshitoshi” szót, biztos eszébe jut a legendás Grammy-díjas Deep Dish duó. Ali "Dubfire" Shirazinia és Sharam Tayebi még 1994-ben alapította meg ezen a néven saját kiadójukat, azóta pedig folyamatosan adják ki az igényesebbnél igényesebb zenéket.
 • DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


  Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.
 • Végleges a Bónusz fellépők névsora

  A kör bezárult: az utolsó nevekkel is kiegészült a 2011. október 15-i TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL fellépőinek a névsora. Az immár teljes line-up értelmében a HUNGEXPO négy óriási arénájában több, mint 40 külföldi és hazai művész fog színpadra lépni.
 • Telekom Bónusz Festival - Elfogyott az első 1000 darab akciós jegy

  Elfogyott az első 1000 db 5990 HUF -os akciós TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2011 elővételi jegy. Augusztus 31 -ig 6990 HUF -os áron juthattok hozzá a jegyekhez a www.deadcode.hu weboldalon vagy az országszerte megtalálható elővételi helyeken.
 • Telekom Bónusz Festival 2011 elővételi jegyek

  2011. október 15 -én, szombaton, átkeresztelve TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2011 néven jelentkezik Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja . Május 10 -én megkezdődött a kedvezményes elővételi jegyek árusítása a www.deadcode.hu weboldalon, május 16 -tól pedig már a budapesti és a vidéki jegyterjesztő helyeken is megvásárolhatóak a Telekom BÓNUSZ Fesztival 2011 elővételi és VIP jegyei.
 • Új műsorok a NiteRise-ban

  Május elsejével két új műsorral bővül a NiteRise amúgy is gazdag kínálata. Íme az újdonságok:
 • Telekom Bónusz Electronic Music Festival 2011 első nevek!

  2011. október 15-én, szombaton, átkeresztelve TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL néven jelentkezik Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja.
 • A State of Trance 500 ismét élőben a NiteRise-ban!

  A március 27-ei Miami-i közvetítés után, most szombaton (április 9-én) ismét élő közvetítést hallhattok Armin van Buuren-ék „A State of Trance 500” bulisorozatának újabb állomásáról. Természetesen az 5 party-ból álló rendezvények helyszínei közül nem maradhatott ki a DJ szülőhazája, Hollandia. A Den Bosch (vagy teljes nevén: 's-Hertogenbosch) nevű városban olyan előadók lépnek fel 21:00-tól, mint az Above & Beyond, Alex M.O.R.P.H., Andy Moor, Gareth Emery, Markus Schulz, Paul Oakenfold, és természetesen Armin is tagja az összesen 5 színpadon zenélő DJ-knek.
 • Egbert remixek futószalagon

  Az elmúlt két évben a nemzetközi techno-house szcénába üstökösként berobbanó holland dj / producer, Egbert minden jel szerint 2011-ben is folytatja diadalmenetét. Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a fiatal művész a saját produckiók szerzése mellett remixerként is kiválóan megállja a helyét, elég csak a tavalyi ősz klub-bombájára, Carl Cox örökzöld 'The Latin Theme'-jére írt újraértelmezésére gondolni.
 • Ötödik Heineken Balaton Sound: Tizenkét biztos pont

  Július 7-10 között ötödször gyűlnek össze Zamárdiban a zene és a Balaton szerelmesei. A varázslatos atmoszférájú Balaton-parti helyszínen négy nap alatt tömegével találkozhat a közönség a világ legfontosabb zenekaraival és DJ-ivel, közülük első körben tizenkét nevet jelentettek be a szervezők. Mára biztossá vált, hogy a Heineken Nagyszínpad vendége lesz többek között a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg az arénában és a vízparti teraszokon fellép Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

  A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
 • Above and Beyond interjú

  Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
 • Roberto, Nikola Ès Davis ősszel is bevetésre készek

  A DJ titánokkal mostantól kéthetente szombatonként találkozhattok Budapest legszebb szórakozóhelyén, a White Angelben.
 • Helikopter, csoki, csipsz és bio tea

  David Guetta, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Tricky, Paul Oakenfold, Pink Martini, Sven Väth – megannyi sztár megannyi kéréssel érkezik a Heineken Balaton Soundra.
 • Carl Cox magyar producert remixel!

  A szakma veteránjának a vokál és a vonósok hangszerelése tetszett meg a magyar Victor Macpherson „Usual Times” című trackjében, ezért elkészítette saját remixét, amely a nyár derekán lát napvilágot a Dowalve Records gondozásában megjelenő EP-n.
 • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

  Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
 • DJ-világsztár az U26-ban

  Újabb világsztár budapesti látogatása tartja izgalomban a rajongókat: május 22-én, szombaton érkezik a magyar fővárosba a világ egyik legnépszerűbb DJ-je, Tiësto, aki legújabb szerzői albumát mutatja be.
 • Szeifert lesz az új Sterbi?

  Hazánk elismert top dj-je, Szeifert és az egyik kereskedelmi tv csatorna közös országjáró klubturnéra indul SZEIFERT HATÁSFOK címmel.
 • Speed Classic @ Club PLAY2010

  A party a Club Playba Költözik
 • FONTOS SAJTÓKÖZLEMÉNY

  Ezúton értesítjük minden kedves vendégünket, hogy sajnálatos és jelen pillanatban áthidalhatatlan technikai gondok miatt a 2010. május 8-ára meghirdetett CLUB SPEED CLASSIC PARTY IDŐPONTJA EGY HÉTTEL KÉSŐBB LESZ!
 • Morning Call Büntető Törvénykönyv 2010.évi I.változás

  A Rise FM rádió reggeli műsorvezetőjének sorsa a Hallgatók/Bírák kezébe került! Döntsék el MAGUK, ki kapja a legnagyobb büntetést! Azaz ki legyen R.Zsuzsanna (kortalan) társ-műsorvezetője a Morning Call-ban !
 • Party a rák ellen

  Amikor az ember a bulizásra, vagy a beteg gyerekekre gondol, első ránézésre semmi közös nincs bennük.
 • Moti Brothers áprilisa

  A 2010 első három hónapja igen mozgalmasan telt a csapat életében. Április viszont hiper aktív lesz…
 • RiseFM - Teljes gőzzel

  A RiseFM egyre nagyobb hírnévre tesz szert a nemzetközi zenei piacon
 • Balaton Sound: az első nevek

  Július 8-11 között ismét a Heineken Balaton Sound tölti meg élettel a Balaton déli partját. A legfrissebb hírek szerint már biztosan a nagyszínpad headlinerei között szerepel a CHEMICAL BROTHERS…!
 • TWILIGHT Party

  Mindent felülmúló hangulat uralkodott az első TWILIGHT Partyn

Ajánlott lemezek

 • Érkezik az új Above & Beyond sláger : On A Good Day

  Egész nyáron tesztelte soron következő megjelenését az Above & Beyond, s miután a BBC Radio 1 támogatását is egyre jobban élvezte az „On A Good Day (Metropolis)”, a csapat úgy döntött, hogy kereskedelmi forgalomba hozza a dalt.
 • Kikeleti beindulás Rem-C-vel

  Alighogy ránk köszöntött a kikelet, Rem-C, a Hausfactorya projekt szellemi atyja, a VAMP újdonsült művésze valósággal elárasztotta a piacot friss, ropogós, üde szerzeményeivel, remixeivel.
 • Krichee – Pulse EP

  Armin Van Buuren is játssza a magyar Krichee új EP-jét!
 • William Orbit – Odyssey

  Élete első válogatásával jelentkezik a popvilág egyik leghíresebb producere, a brit William Orbit.
 • Daniel Pea bemutatja Fankadeli – Utcai Óra remix album

  Daniel Pea eddig trance, és a tech-trance műfajokon belül alkotott, több saját, és remix megjelenést is magáénak tudhat olyan neves kiadóknál, mint a Sonar Eclipse, vagy az angol Summer Rain Recordings
 • Berlini klub útikalauz

  Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.
 • Jay Lumen - Heureka!

  E hónap 3-án jelent meg hazánk nagy fiának, Jay Lumennek legújabb műve: a Heuréka az egyik legnagyobb kiadó gondozásában, ami nem más, mint az Audio Therapy.
 • Paul van Dyk - In Between

  A világ #1 DJ-je, Paul van Dyk egy lendületes, új munkájával tér vissza, mely ismét reflektorfénybe helyezi kivételes produceri tehetségét.
 • TIESTO: IN SEARCH OF SUNRISE 6 (Ibiza)

  A szigeten számos felfedeznivaló kis titkos hely van, amellett, hogy a legnagyobb dance élet is itt zajlik a legextrább bulikkal a világ legjobb klubjaiban.
 • Megjelent Tranzident szerzőalbuma!

  Megjelent Tranzident „The Origin” című szerzőalbuma. A CD-n 12 dalt találunk, köztük a rádiókban és a VIVA TV-n is előszeretettel játszott Mindennapot, vagy a Drift hosszú verzióját, melyet olyan világhírű producerek is pörgetnek rádióműsoraikban, fellépéseiken, mint pl. Armin Van Buuren, Above & Beyond, Menno de Jong, Matt Darey vagy Airbase.

Ajánlott rádiók

© 2001–2016 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó