Pulzar

Party

Black Sun Empire

Party helye Budapest, K2
Készült 2007. február 23.

Black Sun Empire

Fellépők

  • Eelke Kleijn

    Az a holland úriember, aki hazánk számos klubjában bizonyított már.
  • Dale Anderson

    Dale Anderson, a Global Underground új üdvöskéjének személyében, egy igazán jó fej, közvetlen és humoros producerrel van dolgunk, aki februárban Anil Chawla-val közösen elkészített Roadhouse című albumával, teljesen megérdemelten a csúcsra ért.
  • Dubfire

    Dubfire „koromfekete, polírozott króm technója” már négy és fél éve ível meredeken felfelé, számos slágerlista-vezető szerzeménnyel és remix-szel. A 2009-ben megjelent "Split the Line [Dubfire Mega Remix]", mely Paul Ritch "Split" és "Walk the Line" c. számainak alkimista szimbiózisa, a lehető legjobban példázza a sötét és evokatív hangzást, amit Dubfire kifejlesztett szóló pályafutása kezdete óta.
  • Chemical Brothers

    Tom Rowlands és Ed Simons 1989-ben találkoztak a manchesteri egyetemen, ahol mindketten középkori történelmet hallgattak.
  • Chriss Ronson

    DJ Chriss – vagyis Horváth Krisztián - 1977. október 26-án született Budapesten.
  • Black Sun Empire

    A Black Sun Epire egy utrechti dj/producer gárda. 1998 óta foglalkoznak komolyabban a drum & bass-el.
  • Cadik

    Séfel Pál, azaz Cadik nevét a magyarországi dj-kultúra első generációjának és a kortárs zenék népszerűsítésének kontextusában szokás emlegetni:
  • Lee Burridge

    Sikerült bekerülnie a helyi klubba, ahol életében először látott mixelni DJ-t, ami akkora hatással volt rá, hogy azonnal elkezdte ő is elsajátítani a fortélyokat. És jött a nagy bumm, berobbant az életébe az Acid House és megváltoztatta a hétköznapjait.
  • Globe

  • RPM

  • Suhov

Kapcsolódó cikkek

  • Labyrinth extra évadzáró a Pacha Ibizában

    Hot Since 82 október 13-án Butch, Matthias Meyer és Erick Morillo társaságában zárja az idei ibizai szezont.
  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Ingyenes lesz a FROM fesztivál

    Néhány hete jelent meg a hír, hogy a szolnoki Tisza-ligetben valami készül. Az előkészületek bő fél éve zajlanak és a mai modern house és techno hangzás jeles képviselői állnak a pult mögé ezen a kellemes nyári estén június 23-án.
  • Ünnepelj a VOLTon!

    A megszokottnál majd’ egy teljes nappal korábban kezdődik az idei VOLT Fesztivál! A nyitónap a 20. VOLT Fesztivál ünnepi gálaműsorának ad otthont. “We Love VOLT!” címmel két színpadon egy monstre koncertfolyam formájában 20 zenekar és tucatnyi DJ lép fel, a legnépszerűbb dalaikkal, a legerősebb szettekkel. A bérletvásárlók számára ez a nap ajándék, napijegyesek pedig mindössze 5000 Forintért vehetnek részt a programokon.
  • Szeptemberfest és szülinap az Instanban

    Az Instant Art Bar Wood idén kapja meg, vágja fel és osztja szét harmadik születésnapi tortáját. Szokásához híven az ilyenkor szokásos alapmodell ellenében nem öregszik, hanem ismét felfrissül, megújul. Budapest belvárosának eddig is egyik legnagyobb „elvarázsolt erdeje” az eddig meglévő 3 koncert/tánc-terme, 6 bárja, és 14 házibulija mellé ismét kitalált valamit a tökéletes kikapcsolódás érdekében.
  • A38 Colours – Nyári partisorozat az A38 Hajón

    Az A38 Colours az A38 Hajó júniusban induló nyári partisorozata, ami a budapesti elektronikus partiélet legfontosabb szervezőbrigádjainak együttműködéséből született. Az A38 két, koprodukcióban megvalósuló sorozatán, a Technokunston és a Decknologyn kívül a Bladerunnaz, a Monkey6, az NVC, a Hairy és Groovejack vesz részt az együttműködésben, a cél pedig igen világos: létrehozni az idény legizgalmasabb nyári partisorozatát, ahol békésen megférnek egymás mellett a különböző műfajok, stílusok. Egyszerre szórakoztató és előremutató, laza és feszes, forró és hűvös: a londoni szcéna legfrissebb irányzataitól a magyar művészeti akadémiákig terjed a skála, élő koncertekkel, live actekkel, lemezlovasokkal, látványos vizuálokkal és a város legjobb hangrendszerével. Három bárpult, éjszaka is nyitva tartó étteremterasz, légkondicionált koncertterem, langy dunai szellővel hűsített tetőterasz, megújult külső hajóvilágítás, koktélakciók és minden egyéb, ami egy full extrás nyárhoz kell. Ez az A38 Colours, az A38 Hajó nyári partisorozata, minden csütörtök-péntek-szombat éjjel, júniustól szeptember közepéig.
  • Dale Anderson Exclusive interjú

    Dale Anderson, a Global Underground új üdvöskéjének személyében, egy igazán jó fej, közvetlen és humoros producerrel van dolgunk, aki februárban Anil Chawla-val közösen elkészített Roadhouse című albumával, teljesen megérdemelten a csúcsra ért.
  • Pacha summer start

    A Subliminal bejelentette az idei nyárra az ibizai Pacha klub line upját.
  • Erick Morillo rács mögött

    Erick Morillo kis híján rács mögött töltötte a Karácsonyt.
  • Valami készül

    Chriss és Kühl a két barát. Hosszú évekre nyúlik vissza mindkét lemezlovas munkássága.
  • PAUL VAN DYK

    A visszaszámlálás megkezdődött. PAUL VAN DYK, a világ hivatalosan Nr.1. DJ-jévé választott lemezlovasa szeptember 15-én újra Budapesten játszik. Múlt évben Politics of Dancing lemezbemutató turnéjának keretében látogatott hazánkba a német sztár, s az akkori sikerből kiindulva bátran állíthatjuk, az idei a bulit 2007 egyik legjobb és legemlékezetesebb rendezvényeként emlegetjük majd.
  • Chriss Tokióban zenél 2007 április közepén!

    A Kiss 100-en, John Digweed „Transitions” műsorában elhangzott Quasar mix óta izzik a drót a Foundation Recordsnál, egyfolytában érkeznek a megkeresések a világ legtávolabbi szegleteiből, különösen az Egyesült Államokból.
  • Chriss három első helyet nyert az eVote-on!

    Chriss és a Foundation Records három első helyet szerzett a PartyCom nemrég zárult eVote szavazásán: a legjobb hazai DJ, a legjobb hazai mix és a legjobb hazai kiadó kategóriában! A CKM eközben a hónap lemezének választotta a LIVE-ot márciusban.
  • Exklúzív riport Dj. CHRISS-el!

    Nemrég jött ki a vadonatúj lemeze és sajnos az utóbbi időt egy sajnálatos sport sérülés szövődményeképp a kórházban töltötte. Ezekről és a várható fellépesei időpontjairól is olvashattok az alábbi interjúban.
  • James Lavelle GU26

    Romániából jelntkezik, a nagy népszerűségnek örvendő Globalunderground sorozat következő kiadványa, ami a 'Bucharest' nevet kapta.
  • DJ Awards, a'la Ibizia!

    Kiosztották a díjakat Ibizán! Ezúttal Steve Lawer, Eric Morillo, Sven Väth és Jim Master vitték a vinni valót...
  • Chriss- Directions 4

    A hazai progresszív vonal iránymutatója és nemzetközi hírnöke a Planetarium sorozata a Directions. A kiadványok célja a stílus legtehetségesebb hazai és külföldi lemezlovasainak bemutatása. Az első Directionst az angol szcéna kiemelkedő alakja Chris Gainer mixelte, majd Clark és Kühl következett a sorban. A negyedik epizód a hazai klub-kultúra legmeghatározóbb új generációs lemezlovasának, Chrissnek a nevéhez fĹąződik. A Direction 4 a stílus egyik legkiemelkedőbb kiadványa, amely nemcsak külsejében, de tartalmában is a nemzetközi irányelvek szerint építkezik.
  • True Spirit in association with Blush Proudly presents: Antranig (USA- NYC)

    Ki ne ismerné a Subliminal, Danny Tenaglia vagy Eric Morello nevét?! A nemzetközi house-széna kiváló labelében, valamint az ugyancsak híres dj-producereknek van (legalább) egy közös pontja: ANTRANIG! A tengerentúlon napjaink egyik legígéretesebb tehetségének tartott house-dj és producer ugyanis Danny Tenaglia kedvenci közé tartozik, de Eric Morillo támogatását is élvezi; szerzeményei pedig a Subliminal illetve a Sondos Records szívesen játszott lemezeinek sorát gazdagítják.

Ajánlott lemezek

  • Carl Cox – Global Underground 38: Black Rock Desert

    Új taggal bővül a Global Underground csapata februárban!
  • Erick Morillo visszatért a gyökerekhez

    Március 6-tól letölthető a Strictly, Erick Morillo legújabb munkája, amivel több, mint egy évtized után visszatért a kezdetekhez.
  • A Global Underground, Numbreed sorozatát Jim Rivers folytatja

    Hét éves szünet után, a Global Underground újra feltámasztja a Numbreed mix sorozatot melynek első részét Jim Rivers már el is készítette.
  • És itt egy utánozhatatlan lemez Eric Morillotól!

    A Reel 2 Real-ből és a Subliminal Records tulajdonosaként ismert Eric Morillo a napokban jelentette meg szerzői albumát, mely a "My World" címet kapta. A lemez 14 felvételt tartalmaz, leginkább a house és disco elemeit ötvözi. A felvételek elkészítésében (főként az énekekben) olyan nevek segítkeztek Morillo -nak mint DJ Rap, Leslie Carter, Terra Deva a Reel 2 Real-ból ismert Mad Stuntman, Audio Bullys és Boy George.
  • SASHA INVOLVER

    A Globalunderground közismert művésze Sasha megjelentette legújabb albumát, melynek címe Involver. Ez a mixalbum Sasha remixeit és vadonatúj szerzeményeit mutatja be.

Party stílusa

  • Hip-hop

  • Dance

    A dance (az angol dance „tánc” szóból) a modern, többnyire elektronikus eszközökkel – szintetizátorokkal vagy számítógéppel – előállított tánczenei műfajok gyűjtőneve.
  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
  • Ambient

    Az ambient stílus eléggé pontatlan meghatározás, mivel nem önálló zenei irányzat. Sok eltérő stílus keveredésének eredménye, így a jazz, az elektronikus zene, valamint a klasszikus és New Age-irányzatok egyaránt építőkövei lehetnek.
  • Chill Out

  • Electro

  • Tech-house

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó