Pulzar

Luxfunk Radio Funky Party + live funky concert flyer

Partyajánló

Luxfunk Radio Funky Party + live funky concert @ Orfeum Club (volt Royal Club), Budapest

Fellépők
Dátum 2012. november 23.
Helyszín Orfeum Club (volt Royal Club), Budapest, Erszébet körút 43-49.
Stílus Techno
Luxfunk Radio Funky Party + live funky concertAz Orfeumban minden hónapban egyszer összegyűlnek azok, akik odavannak a Funky zenéért, a gondosan összeválogatott, és mérnöki pontossággal egybekevert zenefolyamért.Orfeum Club (volt Royal Club), Budapest, Erszébet körút 43-49.

Luxfunk Radio Funky Party + live funky concert @ Orfeum Club (volt Royal Club), Budapest

Az Orfeumban minden hónapban egyszer összegyűlnek azok, akik odavannak a Funky zenéért, a gondosan összeválogatott, és mérnöki pontossággal egybekevert zenefolyamért.

A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatban megtalálja a magának valót minden 25 év feletti: a fiatalabb és az idősebb is.

A bulikon a ‘70-es, ‘80-as évek legnagyobb Funky alapzenéi, valamint a ‘90-es évek és az ezredforduló legfinomabb Soul és R’n’B csemegéi szólnak. A bakelitet a Luxfunk DJ-k pörgetik, a groove-okat élõ conga fűszerezi, a hangulatot profi MC-k fokozzák, az est fényét pedig gyönyörű hostess lányok emelik.

A Luxfunk DJ-k fekete korongokat pörgetnek, a legfelkapottabb

helyeken játszottak és játszanak, és rendszeresen hallhatók a Luxfunk Radio Blackmix-ben: DJ Balu, DJ Berry, Big Mo, DJ Corey, DJ Deez, DJ Deza, Dimofat DJ, DJ Gem-B, DJ Forest, DJ Hangya, DJ Kayo, DJ Sampler, DJ Taylor, DJ Tommyjunior, Whiteboy.

A budapesti Luxfunk Party-kon a Luxfunk DJ-k szettjét élő Funky koncert előzi meg, a vendégeket könnyű vacsorával várjuk. Minden bulin másik csapat játszik.

A kaput 8-kor nyitjuk, a koncert 9-től tízig tart. A 8 és 9 óra között érkezők a belépőt teljes egészében, ételre, italra lefogyaszthatják! A programon dúsítottunk, de a belépő ára nem változott: éjfélig 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft.

További részletek, jegyrendelés és online regisztráció a 14.000 Ft-os nyereményért: http://www.luxfunkradio.com/

Jegyek válthatók

- a helyszínen (Orfeum, 1073 Budapest, Erzsébet krt 43-49.) keddtől péntekig 16-19 óráig, illetve programok napján zárásig

- az interneten www.orfeumclub.hu (www.jegymester.hu; www.jegy.hu)

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyvásárlás nem jelent automatikusan asztalfoglalást, amennyiben nem a helyszínen vagy az interneten váltják meg a jegyet. Ezért kérjük, az asztalfoglalást megerősíteni szíveskedjenek a fenti telefonszámon, vagy a foglalas@orfeumclub.hu e-mail címen.

Jegy- és asztalfoglalás: foglalas@orfeumclub.hu, tel: + 36 309 48 64 48. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 48 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy fenti jegyvásárlási lehetőségek egyikén a jegyeket megvásárolni szíveskedjenek. A foglalást a program előtt 48 órán belül a program kezdete előtt 24 óráig tartjuk, 24 órán belül pedig foglalni foglaltság függvényében lehet telefonon.

Köszönjük megértésüket!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó