Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Monkey Business pres. Kaiserdisco @ Orfeum (ex Royal Klub) @ Orfeum Club (volt Royal Club), Budapest

Fellépők
Dátum 2010. november 19.
Helyszín Orfeum Club (volt Royal Club), Budapest, Erszébet körút 43-49.
Stílus Techno, House, Minimal
Monkey Business pres. Kaiserdisco @ Orfeum (ex Royal Klub)HELYSZÍNVÁLTOZÁS! A “Monkey Business presents Kaiserdisco” rendezvény nem a DPU ban (Déli Pályaudvar), hanem az Orfeum Mulató ban (volt Royal Klub) lesz megtartva!Orfeum Club (volt Royal Club), Budapest, Erszébet körút 43-49.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: daverice
összes résztvevő megtekintése

Monkey Business pres. Kaiserdisco @ Orfeum (ex Royal Klub) @ Orfeum Club (volt Royal Club), Budapest

HELYSZÍNVÁLTOZÁS! A “Monkey Business presents Kaiserdisco” rendezvény nem a DPU ban (Déli Pályaudvar), hanem az Orfeum Mulató ban (volt Royal Klub) lesz megtartva!

NÉZZÉTEK MEG KAISERDISCO VIDEOÜZENETÉT AMIT A MAGYAR PARTYKÖZÖNSÉGNEK KÉSZÍTETTEK!
Sokan vártak már erre a pillanatra! A  slágergyáros német páros végre Budapestre látogat a Monkey Business  csapat invitálásának köszönhetően!! Természetesen KAISERDISCO-ról  beszélünk, kiknek számos klubhimnuszt köszönhetünk az elmúlt évben!  Legyen szó bérmelyik szerzeményükről, mind megállták a helyüket a  legnagyobb klubbokban világszerte, nem is beszélve arról, hogy közben  mindenki kedvencévé válltak!


Ha sikerről szeretnénk beszé...lni,  akkor ismét a német példát kell, hogy említsem! Frederic és Patrick  (Kaiserdisco) bebizonyította, hogy még az elektronikus zene válságában  is sikerülhet egy előadónak sikeressé vállnia, az erős mezőny ellenére  is!


2008-ban a PHUNKLARIQUE / PIERCE remixükkel nyerték el első  díjukat, ami 2008 legjobban eladott lemezét jelentette a  beatport.com-on! Innentől kezdve egyenes út vezetett felfelé! Olyan  neves előadóknak készítettek remixeket, mint Koen Groeneveld vagy  Extrawelt amiből egyből következett a Berlinben található, MICRO.FON  kiadóval történő szerződéskötés is!  A következő évben jelent meg első saját szerzeményük a “Pipe!”. A lemezt olyan olyan világhírű DJ-k  pörgették nagy előszeretettel, mint Format:B, Len Faki, Technasia, vagy  Joseph Capriati.


A késöbbiekben 2 olyan szerzeménnyel is  előrukkoltak, amik hónapokon keresztül kiüthetetlen bástyaként  viselkedve uralták a beatport.com top10-es listáit!  A listatartó  szerzeményeknek meglett a gyümölcse és olyan nevek álltak melléük, mint  Laurent Garnier, Stephan Bodzin, Dubfire vagy Tiefschwarz!
Több  tízezer virtuálisan eladott lemez után, 2010 az ígéret éve volt  Kaiserdisco számára! Az októberben debütáló szerzői album, vagy a  számtalan világkörüli felkérés bizonyítja, hogy ismét egy legendás DJ  párossal gazdagodtunk!


Ennek örömére fogadjuk őket szeretettel

2010 novermber 19-én, a budapesti Orfeum Mulató-ban (ex Royal Klub),  ahol a hivatalos album bemutató turnéjuk keretein belül, a Monkey  Business csapat jóvoltából fognak maradandó elményt nyújtani Nektek!


Fontos tudnivaló!!!
HA IDŐBEN ÉRKEZTEK KAISERDISCO MEGAJÁNDÉKOZ BENNETEKET EGY EXKLUZÍV CD  KÜLÖNLEGESSÉGGEL, AMIT KÜLÖN ERRE AZ ALKALOMRA KÉSZÍTETTEK! MEGÉRI KORÁN ÉRKEZNI!



A 3 éve útnak indított Monkey Business sorozat mára már az egyik  legvagányabb budapesti klubesté nőtte ki magát! Az igazat mondva  mindenevők a fiúk, a leglágyabb deep house hullámokon át a techno  tetőfokáig mindent szeretnek, természetesen egy elegáns köntösbe  öltöztetve! Név szerint, DAVE RICE, SILVERDUB és TONY M képviseli a  csapatot kiknek mindenük a zene és a közönségük ámulatba ejtése!  Zenéjüket az egyediség és élvezhetőség vezérli a deep house, tech house  és house felfedezésre váró vizein! Céljuk egy igényes és nem hétköznapi  rendezvénysorozat létrehozása.  Rendszeres "Monkey Business"  klubestjeikkel méltó módón igyekeznek ezen elhatározásnak eleget tenni,  miközben egyre népszerűbbek a minőségi ínyencségeket kedvelő, szórakozni vágyók körében!


Line-up:
Dave Rice
http:/​/​daverice.eu
Silverdub
http://myspace.com/silverd
Tony M
http:/​/​myspace.com/​tonymhu
KAISERDISCO (DE)
http://myspace.com/kaiserd


Guri B2B Tom.E (ISR)

Időpont:
2010.11.19 - Péntek
Helyszín:
ORFEUM MULATÓ (ex Royal Klub)
1073. Budapest, Erzsébet krt. 43-49.
Belépő: 2000 Ft (csak a helyszínen)

Rádió:

Monkey Business Radioshow @ nugen.fm minden szerdán: 16:00-17:00
http://www.nugen.fm/hu/mus[/url][/color]or/szerda/monkey-business

Kiegészítő oldalak:
http://www.facebook.com/pa[/url][/color]ges/Dave-Rices-Monkey-Busi[/color]ness/259002430317?ref=ts
http://www.youtube.com/use[/url][/color]r/monkeybusinessvideo

http://www.mixcloud.com/da[/url][/color]verice/

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó