Pulzar

Szana Feszt 2012 flyer

Partyajánló

Szana Feszt 2012

Fellépők
Dátum 2012. június 22.
Helyszín Körösvölgy Panzió
Stílus House, Tech-house
Szana Feszt 20122012-ben immár az ötödik nyári évadját kezdi meg a Békés megyei SZANA FESZT. Idén összesen négy alkalommal vonulhatunk „vissza” a szervező Frisky Sound csapatának, vagyis a Neck-James Grow-Soundstorm-Gion-Nati ötösfogatnak köszönhetően a természet lágy ölére. A line upon a hazai és a helyi elitalakulatok jeles képviselői tűnnek majd fel vendégként: Dandy, Invoice, Sanfranciscobeat, Coyote, Shoelace, Chriss Ronson, Benny, James Cole, Shabaam, Pat Duff (dátumok szerinti sorrendben). Természetesen idén is ott lesz Cyrus és a Night Frequency Crew…Körösvölgy Panzió

Szana Feszt 2012

2012-ben immár az ötödik nyári évadját kezdi meg a Békés megyei SZANA FESZT. Idén összesen négy alkalommal vonulhatunk „vissza” a szervező Frisky Sound csapatának, vagyis a Neck-James Grow-Soundstorm-Gion-Nati ötösfogatnak köszönhetően a természet lágy ölére. A line upon a hazai és a helyi elitalakulatok jeles képviselői tűnnek majd fel vendégként: Dandy, Invoice, Sanfranciscobeat, Coyote, Shoelace, Chriss Ronson, Benny, James Cole, Shabaam, Pat Duff (dátumok szerinti sorrendben). Természetesen idén is ott lesz Cyrus és a Night Frequency Crew…

Recept: 

Végy egy nagy adag jókedvet, adj hozzá némi naplementét és napfelkeltét, egy festői szépségű tájat tele fával, fűvel, bokorral, sok-sok jó arcot, béleld ki első osztályú elektronikus zenével, végül, de nem utolsó sorban tűzdeld meg egy csapatnyi kiváló magyar DJ-vel! Ezek a Szana Feszt receptjének titkos összetevői. Persze, csak látszólag, hiszen rengeteg munka, idő és energia fekszik abban, hogy a mára országos rangú viharsarki nyári fesztiválsorozat minden szempontból az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb e-zenei jamboree-jává nőtte ki magát. A rendezvény folyamatos evolúción esik át, igazodva az igényekhez, ugyanakkor fontos szempont az útmutatás, az ízlésformálás is. 

Az idei első összejövetel 2012. június 22-én, pénteken lesz, TrueFrisky Sound's

Fantáziacímmel, amiből a rutinos partijárók máris kitalálhatják, hogy az éjszaka fő attrakciója a Truesounds „TSapathoz” kapcsolódik: a dream team törzsfőnöke, Dandy, valamint a legkisebb királyfi, Invoice érkezik majd a Körösök találkozásához, hogy „igazi” hangokkal tegye le a névjegyét. 

A Szana Fesztek egyik előnye, hogy nem kell késő éjszakáig várni a jó társaságra és a zenére. A többszörösen bizonyított Szana Beach szekcióban ugyanis már este 8-tól indulhat a riszálás, miközben a Nap kényelmes tempóban bukik alá a horizonton… A bemelegítés megfelelő hőfokáról a Night Frequency Crew gondoskodik valamennyi idei Szana Beachen. A Frisky Sound tagjai, Neck, James Grow, Soundstorm, Gion, Nati valamint Cyrus pedig mindamellett, hogy jó komornyik módjára fogadják majd a vendégeket s a közönség tagjai között a sok-sok kedves ismerős arcot, maguk is pakolják majd az i-kre a pontokat – naná, hogy zenei halmazállapot formájában!

A második „nekifutás” július 20. péntek. Ekkor már igazán a nyár kellős közepében leszünk, tehát akár egy mini-vakációnak is beillik az idei második Szana Feszt, amire újabb hazai húzónevek érkeznek. A különleges saját zenéiről és filmes munkáiról nevezetes Sanfranciscobeat, a Deadcode csapat legsokszínűbb zenei arca, Coyote, valamint a Prime Fm frontembere, Shoelace hozza le nekünk a csillagokat is az égről a zenéjével.

A folytatásban kiszélesedik a „célközönség” spektruma, ugyanis a július. 21-i, szombati napon Old But Gold (classic house party) lesz a Szana Feszt kereteiben. A vendégek is ehhez igazodva kerültek kiválasztásra: két igazán nagy klasszis Chriss Ronson, a Foundation és a Crea8tion labelek feje, valamint Benny, a kiskunhalasi DTD oszlopos rezidense repít a felejthetetlen régi, kedves fekete korongok révén az édes emlékek birdalmába. 

A negyedik éjszaka a „rosszlányoké” lesz, augusztusban ugyanis a legendás keceli hármas, a Badgirls, vagyis James Cole, Shabaaam és Pat Duff jön, lát, győz és meggyőz mindenkit arról, hogy a legjobb helyen van a legjobb időben. 


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2019-12-28] LÄRM brings you ▩ ▩ Mad Miran
     

    "Genres are disturbing. I play vibes" (Mad Miran) Mit jelent, ha valaki 23 évesen mindössze két éve dj-zik közönség előtt, de már úgy tűnik és hangzik a pultban, mint egy rutinos veterán? Csakis azt, hogy évek óta bedroomkodik a lemezkollekciójával, és hogy nagyon is komolyan gondolja ezt az egészet. Hollandia gyémántja, az amszterdami De School rezidense szikrázik posztkarácsonyra a pultunkban!
  • [2019-12-06] Gazette x Lärm
     

    LÄRM is the go-to underground techno and house club in the very heart of Budapest, on the 1st floor of Instant. Since its launch in 2014, the pitch black cube has welcomed dozens of the greatest cutting edge artists and acclaimed DJs from all around the world. LÄRM is the place where you come early. But stay late. Dance your limbs off. Respect the dark as it respects you, too.
  • [2019-11-30] 5 yrs of Bassiani
    @ Flashback Photo Studio

    Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb elektronikus zenei jelensége és a szcéna ellenkulturális, szabadság-szerető jellegének legeklatánsabb szimbóluma Grúzia/Georgia fővárosában, Tbilisiben született meg, pontosabban annak egy elhagyatott stadionjának beton medencéjében. A keresztségben a ‘Bassiani’ nevet kapó intézmény lokálisból hamarosan a rave-ek egyik új, nemzetközi mekkája lett. A maratoni bulik, az eszméletlen hangrendszer, a perfekt ízléssel összeválogatott fellépő-névsor mellett azonban a politikai nyomás elleni összefogás és látványos fellépés által nemcsak a poszt-szovjet szellemiségű régió részére váltak példaértékűvé.
  • [2019-11-22] Cliché Bodies ▩ ▩ Nosedrip
     

    Killer avantgárd a házban: Nosedrip a the-fuck-is-that? meglepetésfaktor egyre ismertebb kicsomagolójaként szórja rá a világra tarkán agyament zenemagvait, amik az NTS-től a Red Light Radión át a Dekmantel Festivalig találtak már termő talajra. Agrármuzikális vonatkozásait végre nálunk kamatoztatja.
  • [2019-07-25] Alkotótábor 16.
     

    Alkotótábor 16. Camp for finest music lovers
  • [2019-04-06] Distant Objects : 5 years of Voxnox Records (Berlin)
     

    Distant Objects & Agora Music Management presents its first label showcase party in its series as a starter for a new cultural & networking space at Flashback Photo Studio in Bps III. District.
  • [2018-12-31] ▩ LÄRM ▩ N Y E ▩
     

    ▩ ▩ ▩ szeretettel várjuk az egész LÄRM FÄMILIÄT és tágabb értelemben vett rokoni köreiket, tagkártyás szabadcsapatainkat és alkalmi táncolóinkat egyaránt, hogy együtt lépjünk bele az első tizenkilences délutánba, pohárcsörgésektől és lábdoboktól ringó fiatal csontjainkkal. ugyanitt: az év legszigortalanabb szettjei csak itt, csak most ▩ ▩ ▩
  • [2018-11-17] Der Morgen pres. Involve Records Showcase
    @ Premier Club

    November 17-én komoly mennyiségű savas eső várható Budapesten, hiszen napjaink legnagyobb acid techno hősei érkeznek szeretett városunkba. a külön-külön is teltházas eseményeket produkáló két kiemelkedő live act és egy extrém energikus dj set egetrengető megmozdulást vetít előre, mindehhez pedig hozzájárul egy fekete öves hazai triumvirátus is.
  • [2018-09-29] tomszeret ▩ ▩ Pure Colombian w/ Merino (CO)
     

    A Girls & Mathematics, a Tanz Global és az emlékezetes balatonaligai hajnalok ambasszadorja, Tom Select ezúttal kolumbiai tripjének kapcsolatépítéseit kiaknázva hozza el azt az embert, aki nélkül Medellín technószcénája egyszerűen füstté válna. Merino egyszerre levegős, de bilincsként a parkettre szögelő szettjei már a Boiler Roomban is tágra zárt szemeket és levegőbe hajított karokat eredményeztek, ezen a szeptemberi szombaton pedig végre nálunk indít el örvényeket a sötétben.
  • [2018-04-20] Courtesy ▩ ▩ Designer Drums
     

    Najaaraq Vestbirk - barátainak csak Courtesy - Koppenhágából érkezik hozzánk.
  • [2018-03-16] ☻ LÄRM ☻ 4 év ☻
    @ LÄRM

    Négy az négy. Idén sem beszélnénk túl. Jöttök koccintani, igen?
  • [2018-02-10] ▩ LÄRM ▩ ▩ Andrew Weatherall ▩
    @ LÄRM

    Az ember, aki a szárnyát bontogató korai angol klubszcéna első tartóoszlopai közül való. Az ember, aki akkor volt és annyira jó helyen, hogy lehetett volna belőle mára fellépésenként kastélyár-gázsikat kapó fesztiválteknós, de ő inkább hű maradt a játékhoz.
  • [2018-02-02] Tom Select presents: Tanz Global \ Jungle People
    @ Toldi Klub

    A sztori még mindig ugyanaz. Bepakoljuk a Toldiba mindegyik trópusi pálmafát, az összes izzadósan heavy világtánczenéket és az egyetlen Tom Select-et amit találunk, hogy aztán hajnalig tartó ős dzsungelláz buliban csúcsosodjon ki minden két lábon járható tánc!
  • [2018-01-13] ▩ LÄRM ▩ ▩ Vladimir Ivkovic ▩
    @ LÄRM

    A varázsszakállú Vladimir Ivkovic addig kotorászott az ismeretlen mágia által megáldott lemeztáskájában, hogy az egyszeri DJ-k egyszer csak arra ébredtek, hogy újra kisütött a Nap felettük. Szelektorok, crate diggerek járnak újra egyenes gerinccel, amióta a szerb underground pópa szétszórta igéjét a bevállalósabb klubok szűk vonzáskörzetében, és még azon is túl.
  • [2017-11-17] ▩ Dr. Rubinstein ▩ ▩ Designer Drums ▩
    @ LÄRM

    Marina Rubinstein Kalinyingrád és Tel Aviv után a kétezertizes évek elején érkezik Berlinbe, ahol mi más szippantaná be, mint a sötét tánctermek és a techno világa.
  • [2017-10-28] ▩ Tanz Global ▩ ▩ Jungle People ▩
    @ LÄRM

    Babonázó növénydzsungellel fonjuk be a klubot (tényleg), mert ami szólni fog, ahhoz a fekete túl fekete, úgyhogy akkor már legyen buján fekete. Ezen az estén poszt-törzsies grúvok vesznek gellert a dobgépekkel edzett indákon, hogy biztonsággal huppanjunk bele elképzelt óriáspapagájok hátán a Föld gyomrába, és random világtájakon pattanjunk ki belőle újra. A Tanz Global utazási irodának hála poggyászbiztosításra szükség nem lesz, a táskát tisztességes lineup pakolja meg.
  • [2017-09-30] ▩ tomszeret ▩ ▩ Manamana ▩
    @ LÄRM

    Két német. Mindkettő zenélt már Tom Select házigazdáskodása mellett. És mindketten a lassú habzású, de végül úgyis elkapó sodrás mellé bökték le a lándzsát: szettjeikben koncentrikus körök módjára gyűrűznek egymásra a hangulatok, sosem hatásvadászva, hanem mindig hátulról simogatva-támadva a vádlikra. Ennyire felnőtt még sosem volt a house! A felnőttséget a TOM'EK duó puhítja fel a reggeli órákban.
  • [2017-09-08] ▩ LÄRM ▩ ▩ season opening ▩
    @ LÄRM

    Belépünk táncolva szeretett klubunk negyedik őszébe. Tekintettel arra, hogy ilyen jól bírta a mély tartományok pulzálását, megajándékozzuk némi letisztult dekorációs és fényügyi újítással is. A négy éve lefektetett alapelvek maradnak: forward-thinking, cutting edge, meg a többi szokásos hívószó. És persze Ti.
  • [2017-07-01] ❚ ❚ ❚ ❚ Cinema Bizarre ❚ ❚ Secret Cinema live ❚ ❚ ❚ ❚
    @ Csillebérc Szabadidő- és Ifjúsági Központ

    Cinema Bizarre Classic X Secret Cinema live
  • [2017-05-27] ▩ tomszeret ▩ ▩ Tevo Howard live ▩
    @ LÄRM

    ▩ LÄRM ▩ tomszeret ▩ ▩ Tevo Howard live ▩
  • [2017-05-26] Petanqueboys oo o •oo o
    @ LÄRM

    Sziasztok! 1 év után összegyűlünk megint egy dunaparti golyódobálásra. Helyszín a Lánchíd északi lábánál tavaly nyílt Pontoon, és a körülötte fekvő gyönyörű, kavicsos dunapart. Délutántól lehet már sportolni, hozzatok petanque-ot, aztán az éjszakába menően pedig jön a megérdemelt talpmozgatás.
  • [2017-04-14] ▩ B N C ▩ ▩ Lena Willikens ▩
    @ LÄRM

    'Being a long time resident DJ somewhere teaches you the sort of skills that stand you out from the pack. Cologne’s Lena Willikens is one such special selector who has very much made Salon Des Amateurs in Dusseldorf her own. As well as serving up singular sets there, she is also a key part of the Comeme Records crew with the likes of Barnt. For them she hosts a regular radio show, and for them she has released her brooding, industrially bleak techno sounds.
  • [2017-01-21] ▩ tomszeret ▩ ▩ Polo ▩
    @ LÄRM

    Polo a berántós típusú dj. Megcsavar, rád dobol, összepulzál, néha mélyre megy, néha kacsakőként szökell a felszínen, szeret meglepni, de többnyire mindent a legjobb pillanatban tesz. Mindezt a németországi KANN lemezkiadó képviseletében. Illetve a tomszeret széria ernyője alatt, amiről pedig jól tudjuk, hogy a nem rövid szettek utaztatós audiokönyvtárát telepíti be a klubba. Mert állítólag hasznos dolog olvasni a lábdobok között!
  • [2017-01-01] 100% AFTER 2016
    @ Fogas Ház

    Nem kétséges, hogy a város afterében lesz részünk Szilveszter másnapján a Fogas komplexumban. Kicsit átlényegítjük a Fogast ezen a reggelen. Kibővített szuper martin hangcucc, speckó vizuál, rengeteg kedveskedés, valamint a város számunkra legkedvesebb dj-i és szervezői, akik úgy döntöttek, hogy velünk reggeleznek. A háztól a Lärm-ig bejárjuk a teljes hazai techno érzésvilágot, a boldog ölelkezéstől a veretésen át a sötétben elmélkedésig 2016-ról…A kertben pedig lehet bukfencezni és jógázni csak meg ne fázzatok.
  • [2016-11-26] ▩ tomszeret ▩ ▩ Lamache ▩
    @ LÄRM

    Galambbegy vagy madársaláta. Avatatlan szem számára sima gyom, a gurménak ásványi anyagokban gazdag, természetes finomság. A francia Lamache is erről nevezte el magát, properül: amit játszik, az olyasmi, mint egy mindenki számára elérhető úri cucc, csak hát tudni kell róla, hogy az, illetve hogy hol lehet hozzájutni.
  • [2016-10-29] ▩ FÄM ▩ ▩ Nobooking ▩
    @ LÄRM

    Tagsági a buli! Plasztikkártyás klubtagjainknak dedikáljuk az este sodró tánczenéit. A klub ajtaja természetesen mindenki előtt nyitva áll most is, kártyásainknak azonban ma este a kasszánál nem kell elővenniük a pénztárcájukat. A föllépők fantasztikus lokális figurák lesznek, a nevekről a fátylat fokozatosan fújja le a füstgép a hét folyamán.
  • [2016-09-24] ▩ tomszeret ▩ ▩ Edward ▩ giegling ▩
    @ LÄRM

    Ha Edward 1972-ben élt volna, akkor biztosan krautrock-művészként emlegetnénk. De 2016-ban él, a house a vezérlő elve, de kedvenc tánczenéjének jégpályáját nem simán csak bekorcsolyázza, hanem Axel Paulsen-ugrásokkal szabdalja meg rajta a végtelenített Tripla Rittbergereket. Miközben a reflektorokat félig lekapcsolva hagyja. Pszichedelikus groove-ok, árnyékosra szőtt textúrák, fineszes nüanszok, amik olykor csak sokadik hallgatás után mutatják meg magukat - klubzene a klubzenén túl. Nem véletlenül választotta kiadóját, a Gieglinget az RA az év legjobbjának. Lehet felcsatolni a korikat, nincs kiszállás.
  • [2016-07-08] Alkotótábor 13.
    @ Szántód

    Alkotótábor 13. 2016.07.08-09-10. Balaton/Szántód - Szántódpuszta Idegenforgalmi és Kulturális Központ
  • [2016-06-11] ❒ LÄRM ❒ Auf Wiedersehen ❒
    @ LÄRM

    ❒ ❒ Bezárunk nyárra ❒ Szeptemberben ráncfelvarrva folytköv ❒ ❒
  • [2016-06-03] ❒ tomszeret ❒ ❒ Peggy Gou ❒
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ tomszeret ❒ ❒ Peggy Gou ❒

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó