Pulzar

Partyajánló

▩ LÄRM ▩ ▩ Andrew Weatherall ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2018. február 10.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic
▩ LÄRM ▩ ▩ Andrew Weatherall ▩Az ember, aki a szárnyát bontogató korai angol klubszcéna első tartóoszlopai közül való. Az ember, aki akkor volt és annyira jó helyen, hogy lehetett volna belőle mára fellépésenként kastélyár-gázsikat kapó fesztiválteknós, de ő inkább hű maradt a játékhoz.LÄRM

▩ LÄRM ▩ ▩ Andrew Weatherall ▩ @ LÄRM

Az ember, aki a szárnyát bontogató korai angol klubszcéna első tartóoszlopai közül való. Az ember, aki akkor volt és annyira jó helyen, hogy lehetett volna belőle mára fellépésenként kastélyár-gázsikat kapó fesztiválteknós, de ő inkább hű maradt a játékhoz.

Az ember, aki a szabadúszó zenei firkászkodást követően olyanokkal csúszott rá a 90-es évek elején a klubzenékre, mint Paul Oakenfold, akivel Happy Mondayst remixelt, és később rutinba áztatott vérszemet kapva megtette ezt még olyan zenetörténelmi jelentőségű együttesekkel, mint a New Order és a Primal Scream, majd rádolgozott Björk, a Saint Etienne, a Fuck Buttons vagy épp a Siouxsie Sioux dalaira. Alapítója a The Sabres of Paradisenak és a Two Lone Swordsmennek, referenciapontja a műfajnak, bevallottan kedvelője a humornak, nem veti meg az acidet. A műfajt, mármint.

Az ember, aki őszintén elgondolkodott már azon pár éve, milyen lenne megnyugodni és abbahagyni a DJ-zést. Aztán rájött, hogy képtelen lenne rá. Szerencsére most épp nálunk lesz erre képtelen.

▩ LINEUP

Andrew Weatherall

DJ Crimson

DJ Suhaid

Manek

Hi

▩ BE

2300_0100 2000 HUF

0100_???? 2500 HUF

www.facebook.com/​events/​1815077972125304/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó