Pulzar

NGOHT Szilveszter flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után1 900 Ft

Partyajánló

NGOHT Szilveszter @ Kashmir Underground, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. december 31.
Helyszín Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.
Stílus ismeretlen
NGOHT SzilveszterKét év szünet után ismét együtt állnak a lejátszók mögé a hazai hard techno mozgalom elindítói. KillSwitch, Nilux, Reset és Morison neve hallatán mindenkinek a legendás bulisorozat jut eszébe, ami 5 éven keresztül nem csak a hazai, de a külföldi hard techno életet is formálta és meghatározta. Ezt a különleges varázst fogjuk egy este erejéig újra elhozni nektek 2011 december 31-én, a hard techno magyarországi mekkájába, az új Kashmir Undergroundba.Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.

NGOHT Szilveszter @ Kashmir Underground, Budapest

Két év szünet után ismét együtt állnak a lejátszók mögé a hazai hard techno mozgalom elindítói. KillSwitch, Nilux, Reset és Morison neve hallatán mindenkinek a legendás bulisorozat jut eszébe, ami 5 éven keresztül nem csak a hazai, de a külföldi hard techno életet is formálta és meghatározta. Ezt a különleges varázst fogjuk egy este erejéig újra elhozni nektek 2011 december 31-én, a hard techno magyarországi mekkájába, az új Kashmir Undergroundba.

Mint azt már bizonyára sokan tudjátok csapatunk néhány tagja zeneileg már más utakon jár, de ezen az estén kivétel nélkül hamisítatlan hard technot hallhatunk a srácoktól, talán utoljára.  Csak a ránk jellemző módon, a fennállásunk alatt futott legjobb zenékkel idézzük majd fel a rendezvény legszebb pillanatait.

A különlegességek sora azonban ezzel nem ér még véget, hiszen a rezidenseink mellett egy meglepetés fellépővel is kedveskedünk a rajongóknak. Vendégünk személyét azonban csak a rendezvény ideje alatt kívánjuk felfedni, ezzel is csak fokozzuk a várakozásokat.
Ha pedig mindez még nem lenne elég, akkor megfejeljük még a kínálatot egy egész estén át tartó ajándék póló és lemez osztással, érdemes lesz tehát a nagyterem pultja körül ólálkodni. ;)

A rendezvényünk a techno szerelmeseit sem hagyja figyelmen kívül. Kistermünket a Planet Radio Show (http://www.facebook.com/planetradioshow ) házigazdái, Nils és Boncsair, valamint vendégeik veszik birtokukba, hogy egész éjszakán át a legújabb és legforróbb techno slágerekkel szórakoztassák a stílus rajongóit.

Mindezek mellett. páros belépőt nyerhetsz a szilveszteri rendezvényünkre, amihez a következőket kell tenned:

1. Látogasd meg a következő oldalakat, és legyél a barátunk! ;)

http:/​/​www.facebook.com/​NGoHT.Official

http://www.facebook.com/beatcast.hu

2. Kattints a buli eseményoldalára a Facebook-on és oszd meg!

http://www.facebook.com/event.php?eid=285767418108722

Sok szerencsét!

Eredményhirdetés 2011.12.26-án este a Facebook eseményoldalon.

Reméljük, hogy újra együtt ünnepeljük a stílust és búcsúztatjuk az óévet régi és új barátainkal karöltve, mint a régi szép időkben.

 Várunk sok szeretettel téged is!

Az NGoHT csapat

NGOHT presents NGOHT CLASSIC NYE @ new Kashmir Underground 

                                   (Budapest,IX. Ferenc krt 17)

KILLSWITCH

NILUX

RESET

MORISON

+ Surprise Guest

Beatcast & Planet Radio Show area with Nils, Nilux, Ad Set & more

Belépő: csak a helyszínen! Éjfélig 1500 ft, éjfél után 1900 ft

www.ngoht.hu

www.beatcast.hu    (coming soon...)

www.beat-cast.com

www.facebook.com/beatcast.hu

www.facebook.com/planetradioshow


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó