Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Infinity Sounds @ Kashmir Underground, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. május 13.
Helyszín Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.
Stílus House, Techno
Infinity Sounds2011.május 13. Jól jegyezd meg ezt a dátumot, mert egy feledhetetlen buli vár rád az Infinity Sounds csapatával és vendégeivel, melynek egy igazán feelinges, underground hely, a Kashmir ad otthont. Lesz itt móka és kacagás, tipegős-topogós, ugrálós, táncolós muzsikák, sikítós, mosolygós örömtánc. Az Infinity Sounds csapata közkívánatra megrendezi első buliját. A csapat két rezidens lemezlovasa, Leslie Taylor, és Warped mellett a nagyteremben a Dalkloid Sound (Johnny Bug , Zelosh) hozza el a napfényben pompázó minőségi house muzsikákat, jó szokásukhoz híven egy live produkció keretein belül. A kisteremben pedig kellemes, lelket simogató deephouse zenék csendülnek majd fel Smole valamint a STEREOID (Tom Niel b2b Diamond) srácok előadásában. Várunk szeretettel minden érdeklődőt, valamint a fent említett előadókat favorizáló partyarcokat.Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Andris.20
összes résztvevő megtekintése

Infinity Sounds @ Kashmir Underground, Budapest

2011.május 13. Jól jegyezd meg ezt a dátumot, mert egy feledhetetlen buli vár rád az Infinity Sounds csapatával és vendégeivel, melynek egy igazán feelinges, underground hely, a Kashmir ad otthont.

Lesz itt móka és kacagás, tipegős-topogós, ugrálós, táncolós muzsikák, sikítós, mosolygós örömtánc. Az Infinity Sounds csapata közkívánatra megrendezi első buliját. A csapat két rezidens lemezlovasa, Leslie Taylor, és Warped mellett a nagyteremben a Dalkloid Sound (Johnny Bug , Zelosh) hozza el a napfényben pompázó minőségi house muzsikákat, jó szokásukhoz híven egy live produkció keretein belül. A kisteremben pedig kellemes, lelket simogató deephouse zenék csendülnek majd fel Smole valamint a STEREOID (Tom Niel b2b Diamond) srácok előadásában. Várunk szeretettel minden érdeklődőt, valamint a fent említett előadókat favorizáló partyarcokat.

<span >Infinity Sounds
Sokak számára már ismerősen cseng az Infinity Sounds név, mint rádióműsor. A csapat 2008-ban alakult meg a GlobalpartyFm keretein belül.
<span>Az Infinity Sounds három tagból áll, két lemezlovas Leslie Taylor és Warped, valamint egy sajtóképviselő/programszer[/color]vező Misty személyében. 
Leslie Taylor mindössze hat éve pörgeti a lemezeket. Fiatal kora ellenére határozott zenei ízléssel rendelkezik, stílusát nem lehet beskatulyázni, bár leginkább tech house valamint deep house muzsikákat játszik. A nevéhez köthető több rendezvény is, például a Progressive Sound Barrier vagy a miskolci Dirty Funk Projekttel közös partysorozat. Az ország számos pontján is sikeresen hirdette az igét, úgy mint Veszprémben, Kecskeméten, Vácott, Miskolcon, Budapesten és Dabason is.
A formáció másik lemezlovasa, a debreceni Warped. Az úriember öt éve döngeti a zajládát, leginkább tech house, indie, techno lemezeivel. Néhány nagyobb klub dj-pultjában tevékenykedett, többek közt például a Club Experience, Club Nimrod, Heaven Music Hall, Fórum Cafe, Club T-Boy, és Sport Café. Manapság már zeneírással is foglalatoskodik. hamarosan húzósabb techno, kellemesebb tech house megjelenés is várható, de indie zenék is felkerülnek a repertoárjába.
Misty az Infinity Sounds alapítója, a csapat szíve - lelke. Ő a műsor főszerkesztője, koordinálja a team-et, intézi az ügyeket. Egyben ő az IS sajtósa, valamint programszervezője.
Az Infinity Sounds rádióműsora 2008. június 16-án indult el a GlobalpartyFM-en, majd 2010. június 7-dikétől a JustMusicFM-en hallható. Minden hétfőn színes vendégsereg támadja be a rádió diszkós pultját, és szolgáltatják a legjobb elektronikus muzsikákat.
<span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​pa[/​url][/​color]<span>ges/​Infinity-Sounds/​192656[/​color]214084430
<span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​gr[/​url][/​color]<span>oup.php?gid=10065826331482[/​color]7
<span>[url]http:/​/​www.justmusic.fm/​mu[/​url][/​color]<span>sorok/​infinity_sounds-25.h[/​color]tml

Dalkloid Sound
Dalkloid Sound 2009 januárjában alakult, melyet 3 tag Bogáromi János (Johnny Bug), Fejes Péter (Zelosh) és Stadler Jr.alapított. Mostanra csak ketten maradtak Johnny és Zelosh . Maga a név régebbről származik, Zelosh fejéből pattant ki. Zenei producerként ugyanis ezt a nevet szánta a saját stílusa meghatározására. Hónapok alatt egy új formáció alakult ki, mely ezt a nevet kapta. Johnny Bug, amint összeállt Zeloshal , úgy jöttek a közös tervek, elképzelések. A srácok egy saját stúdiót rendeztek be, hogy haladni és alkotni tudjanak. Zelosh a zenei alapok mestere, aki már többször bizonyságot tett az évek során produceri tehetségéről, ő alkotja magát a zenét, melyhez párosul Johnny hangja, sajátos szövegei, dallamvilága, kreativitása. Stílusuk igen egyedi, ahogy a nevük is sugallja. Munkáikat élőben adják elő fesztiválokon, klubokban, ez a „dalkloidjuk” egyik alapszabálya. Nemcsak egyszerűen egy DJ-t láthatunk a partikon /színpadon, hanem egy sokkal színesebb, érzésekben, látványban is többet nyújtó produkciót, élő vokállal és szintivel.. 2009. július 22-én összesen 9 zenéjük jelenik meg egy füst alatt (Dalkloid Sound – Nobody Knows LP) címen a Fairlads Digitál Records-nál ami többek között megvásárolható a Beatport-on és más oldalakon is. 2009 Novemberében a srácok megnyernek egy nívós versenyt, név szerint a Cöxkpon Ambient Theatre Elektronikus Zenei Tehetségkutató versenyét, ahol neves zsűri /Berger Dalma,NEO együttes és más a zenei életben fontos szerepet játszó személyiségek előtt bizonyulnak a legjobbnak. Ezzel együtt zöld utat nyertek a sziget fesztivál 2010-re. Ahol Augusztus 13-án este 22:00tól lépnek fel a Cökxpont Ambient színpadán. Szintén szeptemberi hónapban ismét rájuk tekint a Fairlads Digital Records és újabb három tracket kér tőlük november 25-i megjelenéssel Dalkloid Sound - Metaphor EP címen a következő szerzeményekkel: „Metaphor, Legend, Take it easy „ Októberben zenéket kér tőlük a Dungsing Records Kinai kiadó, aki egész ázsia területén valamint a világ nagyobb részén tevékenykedik kiadóként. Ide 4 zenét ajánlanak a srácok „ I am free, Simple mind, Dance with groove, Mission” December 23-i megjelenéssel piacra is kerül az „I am free” című EP. 2010 Február 4-én jelenik meg egy Miami kiadónál a Vertical Lift Recordsnál az „ I feel the love for you” c. zenéjük. Ezt a zenéjüket a híres trance guru Matt Darey a Nocturnal Sunshine 89. című mixében felhasználta. A Dalkloidák régi nagy barátja Schiipman, aki mint tudjuk a justmusic.fm Bonus Track című műsorának atyja, valamint a közkedvelt Coronita Music Club rezidens dj-je, közös zenekészítésbe fognak, melynek eddigi gyümölcse a Lioness című szerzemény.
<span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​da[/​url][/​color]lkloid?ref=ts
<span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​jo[/​url][/​color]hnnybug01?sk=info
<span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​da[/​url][/​color]lkloidsound
STEREOID
A Stereoid, DJ és Producer formáció 2010 nyarán jött létre hivatalosan, de a csapat kialakulásának ötlete már 2008-ban megfogalmazódott a srácokban. A formáció két tagból áll, Tom Niel és Diamond személyében. Mindketten, már gyerekkorukban kezdtek foglalkozni az elektronikus zene világával. Autodidakta módon tanultak mindent a dj szakmáról, későbbiekben pedig a zeneírásról is. A közös produkcióba tavaly nyáron vágtak bele. A srácok meghatározó zenei stílusa a Deep és a Tech House világában kalandozik. Mivel zeneileg közel állnak egymáshoz, így teljes az egyetértés a diszkóspult mögött. A produceri munkák gyümölcse még érik, mindenesetre sok befejezett muzsikájuk van, illetve néhány már csak stúdiómunkára vár a megjelenés előtt. Ebben az évben céljuk, hogy életre keljenek saját muzsikáik és a közönség széles körének emlékezetes pillanatokat szerezzenek. 
<span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​pr[/​url][/​color]<span>ofile.php?id=1000009577265[/​color]61
<span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​Di[/​url][/​color]amonddj
Smole
Smole 2006 –ban állt először a dj pult másik oldalára, de a szándék már évekkel az előtt megfogalmazódott benne. Komolyabban zenéléssel úgy két éve foglalkozik. Számtalan házibuli és privát party levezénylése után először a dányi Barlang Presszóban kapott lehetőséget egy barátjával karöltve saját klubest szervezésére. Smole nagy partyface, és a zene menthetetlen szerelmese. Rövid Angliai kitérő után, ősszel végre hazatért, és folytatja a szervezkedést, valamint a közönség kedvének fokozását. Az este folyamán a mélyebb muzsikák, a finom deep-house világába varázsol.[/color]

Line-up

  • Dalkloid Sound
  • Leslie Taylor
  • Smole

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó