Pulzar

Mighty 90's Party flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Mighty 90's Party @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. október 29.
Helyszín Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.
Stílus Breakbeat, Drum and Bass, House
Mighty 90's PartyMainstream vs underground? Kit érdekel?
Miami bass-tõl a happy hardcoreon át a jungle-ig, dance, eurodance, a 90-es évek rock és metal bálványai, magyar popistenek és popszennyek. Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.

Mighty 90's Party @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

Mainstream vs underground? Kit érdekel?
Miami bass-tõl a happy hardcoreon át a jungle-ig, dance, eurodance, a 90-es évek rock és metal bálványai, magyar popistenek és popszennyek. 

 A Tündérgyár és a blog music club most összefog, hogy maradéktalanul kielégítse roppant kifinomult ízlésünket. A két szórakozóhelyet egybenyitják ahol ismert arcok tartanak történelem órát.

Míg a Blog Music Club gondoskodik a 90-es évek underground eklektikájáróll, addig a Tündérgyár, a kor dance fõsodrával, magyar poppal és mashup videodiszkóval szórakoztatja a nagyérdemût.

Progi:

Blog Music Club
21:30 - 22:30 erka 90's house & breakbeat set
22:30 00:30 Reza | 90's handsup set 
00:30 – 02:30 Savage | special happy hardcore, jungle, rave set 
02:30 Longman | ultimate rock/metal set

Tündérgyár
23:00 01:30 Félix | 90's dance - dustpop 
01:30:03:00 Ankin | 90's dance - eurohouse - dustpop
03:00: - Zeck & Dekker – Mashup videodisco 
--------------------------------------------------------------------------------------------
Program bontva, nem rázva, keverve: 

Blog Music Club :

Az estét Erká vezeti fel break / house szettjevel. A dolog egyik érdekessége, hogy épp azon a helyen , ahol ugyezt tette a kinecvenes években, hisz a hely – átkeresztelése elõtt a legendás jailhouse - akkoriban övé és testvéréé volt.

Erkát, Reza váltja aki igazi handsup szelekcióval készül. Elmondása szerint lesz minden mint a vurstliban. És ahogy ismerjük igen erõs és pihent humorát, lesz itt kacagtató meglepetés gazdagon. 

Savege-et nem kell igazán bemutatni pláne annak aki hallott a therapy sessions partysorozatról. 
A darabiztos, elvetemült freakhardbasst ma egy speciális happy hardcore, jungle, rave szettre cseréli, ügyesen beiktatva rajongótáborának kedvenceit.

Longman a drum and bass szcéna alapembere. Közvetlen környezetén kívül, nem biztos hogy mindenki tudja, hogy rock és metal vonalon akkorát borít hogy két hétig sem lehet kipihenni. 
Azon kívül, hogy egyesek szerint Phil Anselmo és Gary Meskil törvénytelen reinkarcációja, gitár orientált szettjein fürtökben lógnak az emberek. 

Tündérgyár

Félix és Ankin, igazán bevállalós arcok. Ciki , nem ciki, a szennypoptól a leg(el)ismertebb dancehimnuszig minden benne van a repertoárjukban. 
Az elsõ három órában készülni kell az iszonyatos flashbackekre és a másnapi izomlázra. Állítólag egyszer lepacsiztak a H.P. Baxxter-rel (scooter) is, aki tõlük kért autogrammot. 

Az estét a Zeck and Dekker duó zárja. Súlyos mash-up parádéval moccantják a még két lábon létezõket. Eredetileg görkoris videodiszkó programmal készültek de ezt a hely így az elsõ alkalommal nem vállalta. ígéretük szerint azonban , azokat a lányokat akik a tiltás ellenére görkoriban, csuklószorítóval, hajpánttal, csíkos térdzokniban, félmeztelenül végigtáncolják a szettjüket, hajnalig itatják.

Kert  vagy kávézó

a  chill zóna lesz. Itt lehet megnyugodni és kipihenni azt a sokkot amit valamelyik teremben kaptál. Ha szerencsés vagy, épp elcsíped lassútánc oktatónkat, aki megmutatja hogyan kell úgy lassúzni, hogy a csoszogásod ne nyomja el a zenét. 

Szóval ha még mindig érzed a zsigereidben a 90-es éveket, van ami hiányzik és szereted, vagy a hideg is kiráz tõle, akkor október 29-én itt a helyed! 
Jelszó: Akkor jó ha fáj!

Belépõ: 500 Ft 
A belépõ mindkét helyszínre érvényes!


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • 4 hét múlva Springfestival!

    A tavasz közeledik! Európa egyik vezető fesztiválja idén már 12 éves – Az idei Springfestival 2012. május 16-20. között kerül megrendezésre. Fellépnek többek között: Modeselektor, Foreign Beggars, Format B és a Drums Of Death, ők mind live acttel készülnek, valamint DJ szettet fognak adni Cassius, Gilles Peterson, Vitalic, Toddla T, Skream & Benga, Boy8bit, Andrew Weatherall, DJ Hype és még sokan mások… A gyönyörű Óvárosával az UNESCO Világörökség részévé is váló ausztriai Graz 5 napon és 4 éjszakán keresztül lesz otthona a globális elektronikus zenének, és ez idő alatt nagyszerű élményekkel gazdagodhatsz a Springsession révén. Graz az UNESCO „City of Design” formatervezői díjának nyertese

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó