Pulzar

Dubstep Is Fun! flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Dubstep Is Fun! @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. február 26.
Helyszín Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.
Stílus Dubstep
Dubstep Is Fun!A Dubstep Is Fun! sorozat harmadik része a hazai hangokra fókuszál. Az est fénypontja ezúttal Noise64 exkluzív liveactje lesz: a sokszínű, de kicsit mindig electroid producer helyenként bootleg-slágereket is ki szokott sütni, de nem mellesleg ő a Dubstep Is Fun! kiadványsorozat szellemi atyja.Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.

Dubstep Is Fun! @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

A Dubstep Is Fun! sorozat harmadik része a hazai hangokra fókuszál. Az est fénypontja ezúttal Noise64 exkluzív liveactje lesz: a sokszínű, de kicsit mindig electroid producer helyenként bootleg-slágereket is ki szokott sütni, de nem mellesleg ő a Dubstep Is Fun! kiadványsorozat szellemi atyja.

 A legendás Jailhouse lesz a buli otthona, mely Blog Music Club néven indult újra – így fizikailag is underground környezetben dülöngélhetünk majd. A nagyteremben Noise64 mellett Gumilap (Dub Phase), Pryus (Ninjabreakz) és Banyek (Bitlab/Cod) fognak időreakcióba lépni, fent a kisteremben Ret3k (Mndtrck) és a Maximum Selecta lebegősebb hullámokat sugároznak majd, meggyorsítva ezzel a csillagászati tavasz érkezését. A maradandó vizuális benyomásainkról szokás szerint micro.D és a Kiégő Izzók gondoskodnak. Korai vacsora és érkezés ezúttal is mindenkinek ajánlott, mert Banyek és Noise64 audio-salátával készülnek már 21 órától: wonky, electro-hiphop és chiptune dub rezgésekkel lazítanak majd közös tudatunkon!

Dj-k:
Nagyterem - Noise64 live! (Bitlab/Cod) - Gumilap (Dub Phase), Pryus (Ninjabreakz), Banyek (Bitlab/Cod)

Kisterem - Ret3k (Mndtrck), Maximum Selecta


A helyi hangrendszert ismét Funktion One-al támogatjuk meg a Dub Phase family jóvoltából!

Info: http://bitlabrecords.com/dubstepisfun


Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=196722487008183


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó