Pulzar

Partyajánlók

2022. június

2022. június

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2022-06-24] Sun & Soda 2022 w/ Hot Since 82
    @ Akvárium Klub

    A Sun & Soda Official (powered by Heineken) bemutatja: HOT SINCE 82

    Júniustól újra itt a Sun & Soda, mely a belváros szívébe varázsolja a tengerparti strandok és a trópusi hangulatú partyk világát.
    Bővebben
  • [2022-06-25] Sunburst w/ DJ BUDAI - vinyl only
    @ A38

    Sunburst w/ DJ BUDAI - vinyl only
    Bővebben
  • [2022-06-04] Sunburst x Technokunst w/ VOLSTER
    @ A38

    Az délről érkező techno markáns karakterjegyei egyből felismerhetőek a stílust kedvelőknek. A kortárs elektronikus zene ezen ága magában hordozza a temperamentumot, a lendületet és a művészi tartalmat. Horvát meghívottunk a szcéna megkerülhetetlen szereplőjévé vált kitartó munkájával. Égisze alatt futó Secession kiadóját, Traum sorozatát és produceri munkáit is nagy figyelem övezi mind a szakma, mind a közönség részéről. A Technokunst elmúlt évek nappali verziói eddig is unikumnak számítottak, de Volster vendégszereplése a korábbi eseményeknél is különlegesebb élményt hordoz magában. Találkozunk a délutáni órákban szombaton az A38 tetőteraszán!
    Bővebben
  • [2022-06-24] Taechno w/ Yogg (Non Series, The Block)
    @ AETHER

    Júniusi vendégünk a Izraelből érkezik, tel-avivi éjszaka jól ismert dj-je a The Block rezidense. Sötét, hipnotikus produktumaival olyan kiadóknál találkozhattok mint Psyk által menedzselt Non Series, 30D Records vagy saját kiadója a Parallax.
    Bővebben
  • [2022-06-17] Taechno x Synapse
    @ AETHER

    A Synapse-nál kevés ideálisabb nevet tudunk elképzelni rövid nyári pihenőidőnk előtt, mint Dorkot. Dork a Technokunst rezidens DJ-je, a hazai technovilág megkerülhetetlen figurája, aki csapatunk mindegyik tagjára stílusformálóan, irányadóan hatott. Szelekciói sokadszori alkalommal is frissnek hatnak, széles skálán merítenek különböző korszakokból és irányokból, egyszerre illeszkednek szervesen az aktuális meghívotthoz és tartják meg mégis Dork saját stílusjegyeit. Ez alkalommal mi fogunk hozzá igazodni.
    Bővebben
  • [2022-06-11] Telekom Electronic Beats Festival Budapest 2022
    @ Főzdepark

    Emlékeztek, amikor megkérdeztük nemrég, hogy emlékeztek-e a Telekom Electronic Beats Fesztiválokra? Akkor megígértük, hogy nyár elején érkezünk valamivel. Valamivel, ami új hangokat erősít fel, nekik nyit meg ikonikus új tereket, sőt, akár párbeszédeket is kezdeményez. Róluk, rólunk, a jövőnkről.
    Bővebben
  • [2022-06-30] Trance Classics 6.
    @ CAT Budapest

    Aki az előző öt Trance Classics bulimon jelen volt, az pontosan tudja, hogy mire számítson a sorozat 6. részén. Nagy örömmel és annál több szeretettel várunk titeket július 30-án is!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó