Pulzar

Partyajánlók

2019. október 25., péntek

2019. október 25., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2019-10-25] VégrePéntek!
     

    Idén ősszel sem maradunk VégrePéntek! bulik nélkül. Visszaköltözünk kedvenc belvárosi helyünkre, az Ambientbe, ahol októberi vendég fellépőnk Subotage (NVC) mellet Beta és Wegha fogja szolgáltatni a talpalávalót.
    Bővebben
  • [2019-10-25] Paula Temple - hosted by Black Mamba
     

    Paula Temple - Akvárium Klub ( hosted by Black Mamba )
    Bővebben
  • [2019-10-25] Taechno w/ Newa (Bassiani)
     

    Ana Kublashvili, aka Newa a rohamosan fejlődő Grúz techno szcéna élvonalából érkezik szombaton Taechnozni Budapestre. Newa klasszikusan képzett jazz zenész, ez határozottan érezhető nyomot hagy szettjein. Amellett, hogy a legendás Bassiani klub rezidense, a Klockworks kiadónál első női producereként jelent meg acid techno mesterműve, az ARCA23. Brutális friss erő, de egyáltalán nem tolakodó vagy erőszakos, finoman vezeti a kezedet a teljes agyeldobásig.
    Pénteken az Aetherben!
    Bővebben
  • [2019-10-25] A38 Halloween
     

    LUDMILLA és PALOTAI újra együtt zenél október 25-én az A38-on! Ezúttal alkalomhoz illően egy speciális Halloween szettel készülnek! A felvezetésről a Ninjabreakz DJ-k gondoskodnak!
    Bővebben
  • [2019-10-25] CRIME ▩ ▩ Repro
     

    Repro, a koppenhágai gyors techno szcéna egyik mestere utánozhatatlan hangzással rendelkezik. A cyberpunk világokat idéző dallamokat agresszív lábdobokkal keverő zenéi ritkán esnek be 140-BPM alá, miközben merít az old school techno és a ‘90-es évek hardtrance mozgalmaiból is. A dán producer egyben a Funeral Future fele, szólómegjelenései pedig Freddy K ‘KEY Vinyl’, Mama Snake ‘Ectotherm’, Courtesy ‘Kulør’, és Hector Oaks ‘KAOS’ kiadóinál landoltak, és akkor a Niki Istrefi-vel közösen igazgatott, saját Euromantic labeljét még nem is említettük. Repro gyilkos szettjei a koppenhágai rave kultúra korlátok nélküli ünneplése.
    Bővebben
  • [2019-10-25] Deepin' Session w/ P.E.P
     

    Deepin' Session w/ P.E.P
    Bővebben
  • [2019-10-25] Secret pres. Mood
     

    Our next monthly MOOD party with STEREOSTRIP & TEOMO. If don't know these two guys, and you are fan of real house music, don't miss out!
    Bővebben
  • [2019-10-25] DJ Budai The DJ Mix vol 2. 20th Anniversary Relistening Weekend
    @ CAT Budapest

    Pont 20 éve jelent meg a THE DJ MIX Vol 2. :) Ahogy a Techno-House Classics albumnak, így ennek a mixnek is csinálunk egy újrahallgató bulit. Ez a mix így egyben klubban nagyhangon sose ment le :) A vadonatúj belvárosi, CAT Budapest helyszínének adottságai adták azt a plussz ötletet, hogy mi lenne ha egyből egy full hétvégét csinálnánk :) Pénteken és szombaton is ugyan az lenne a program, kivéve a vendég djket :) Ilyet még úgy sem csináltunk :) Hardcore zenefanokkal valószínű mindkét este találkozom a dj pultnál :)
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó