Pulzar

Partyajánlók

2019. április 5., péntek

2019. április 5., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2019-04-05] A Császár új ruhája ▩ ▩ Cosmo Vitelli
     

    Ugyan a klub táncterén nem tartjuk ildomosnak a mobilok villódzását, Cosmo Vitelli első ittlétekor a tömegbe vegyülve azért csak-csak perverz elégedettséggel töltött el minket az egy négyzetméterre eső, titokban Shazamozni igyekvők látványa. 2016-os elképesztése után a cselszövő francia most visszatér egy másodszori agytágításra, mely remélhetőleg annyira jól sikerül majd, hogy soha többé nem férünk már át a kijáraton, és örökre a rajtunk kísérletező szelekciójának foglyai maradunk. Aminél jobb speciel aligha történhetne.
    Bővebben
  • [2019-04-05] Friday Downtown
     

    Bladerunnaz pres. Friday
    Bővebben
  • [2019-04-05] LavaLava x Cruisin: Denis Sulta
     

    A tavaly februári Lärm-es első Sulta bulin már érezhető volt, hogy valami elkezdődött és a nyári A38-as happeningen egyértelművé vált, hogy tökéletesen működik a kémia Denis és a műértő közönség között. A LavaLava meghívására április 5-én ismét Budapestre érkezik a tejfelszőke glasgow-i és ezúttal a Cruisin-nal karöltve teszi még magasabbra a lécet! Készüljetek kettő teremre és a főváros lenyűgöző fényeire!
    Bővebben
  • [2019-04-05] Premier Club presents: Santé
     

    Santé épp csak megvette első MPC-jét, szempillantással később már bejárta európa összes fesztiválját és valamire való klubját, beleértve Ibiza legjobbjait, ahova már-már haza jár. Liverpool méltán híres Cave Rave eseményeinek rezidense Berlinbe költözése óta dolgozott a Tiefschwarzzal és készített remixet a Depeche Mode-nak, Április 5-én pedig kedvenc budai klubunkat forgatja fel újhullámos tech-houseának kivételesen izgalmas szelekciójával. Legyen kedvünkre való a művész Awake vagy Homegirl slágerekkel ismerté tett fülbemászó oldala vagy a benne lakozó húzós-grooveos sámán, első magyarországi fellépését egyértelműen vétek lenne kihagyni.
    Bővebben
  • [2019-04-05] RAW Lxxxvi
     

    A tavalyi RAW131-es izotóp szivárgást végül egyik nagyhatalom sem vállalta magára. Sok összeesküvés elméletet létezik de egy biztos, hatalmas pusztítást okozott a térségben. Alig lábaltunk ki a katasztrófából, kísérteties módon idén tavasszal ismét RAWdioktaív sugárzást mértek Budapest felett. Vajon az olvadó jégsapkák alól kerül a légkörbe a káros anyag? Esetleg szándékosan mérgez bennünket valaki? A választ nem tudjuk, de azt igen, hogy a számítások szerint április 5. 23:00 táján ugrás szerűen megnő majd a surgárzás. Ezért akinek kedves az élete az vegye az irányt a Király utca 13-as szám alatt található RAWóhelyre, hogy Isu, Monolit, és Adx segítségével ezt a nehéz időszakot át tudjuk vészelni együtt.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó