Pulzar

Partyajánlók

2018. november

2018. november

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-11-03] Made In Ibiza
     

    A spanyolok által a szerelem fehér szigetének nevezett Ibiza a Baleár szigetcsoport része, a turistákat elsősorban homokos öbleivel és a türkizkék tengerével varázsolja el!
    Bővebben
  • [2018-11-23] ManicN ✘ My Tribe
     

    November 23-én MANIC N önálló klubestje újra a Brandusban, újra Veletek.
    Bővebben
  • [2018-11-03] Mindeater / Techno Night
     

    Az extra hosszú hétvégén mindannyian keressük a tuti megoldást,így összepattintottunk nektek szombatra egy ütős csapatot:
    Bővebben
  • [2018-11-14] Move pres. Pola invites
     

    Ugyan a house még mindig elsősorban táncfunkcionális zene, néhányan képesek olyan rétegeket is szántani belé, amik a pszichedelia, a krautrock, és valamilyen megnevezhetetlen, bizsergető esztétikai köd metszetében járnak. A berlini Edward ennek az árnyjátéknak különösen nagy mestere: klubtrekkjei úgy működnek a tánctéren, hogy közben szürreális éleket szab nekik, a sarokban hümmögő zeneértőket is rácsodálkozásra késztetve. Nem csoda, hogy Berlinben, Frankfurtban és Weimarban is bérelt helye van a keverő mögött.
    Bővebben
  • [2018-11-10] Music Killers Video Disco Classics Party
     

    A Music Killers klubturné következő állomása ismét nagyot fog szólni! Visszahozunk a köztudatba valamit, ami már majdnem teljesen elveszett: újra menő lesz a VIDEO DISCO!
    Bővebben
  • [2018-11-16] Next Level ■ Oddprophet, Franky Nuts
    @ A38

    A dubstep/riddim irányzat egyik megkerülhetetlen alakja, a Never Say Die kiadó egyik legkülönlegesebb producere, a walesi Oddprophet először Magyarországon, aki mellett a Circus Records és a NSD kiadó fiatal tehetsége, a magyar közönség egyik nagy kedvence, Franky Nuts is fellép november 16-án az A38-on!
    Bővebben
  • [2018-11-24] NIGHTLIFE 4. Birthday
    @ RIO Budapest

    2014-ben még csak egy kósza gondolat volt maga a #NIGHTLIFE.
    Egy gondolat, ami azért született, hogy újraértelmezze az országunk klubéletét, hogy a lehető legjobb bulikat a lehető legjobb áron adja és mindenki számára elérhető legyen.
    Bővebben
  • [2018-11-16] One year of Pursuit of Acid
     

    Milton Bradley is a name that has become synonymous with brooding futuristic acid landscapes. The Berliner grew up through the fall of the wall, and consequently the rise of techno in Europe and Germany. Like many producers, it was sheer curiosity with electronic sounds during the late 80’s that sparked Bradley’s initial interests with making music.
    Bővebben
  • [2018-11-23] Paco Osuna at Akvárium Klub
     

    2018.11.23. PACO OSUNA at - Akvárium Klub / KisHall - Budapest
    Bővebben
  • [2018-11-23] Peter Makto & Metha x b2b Allnightlong
     

    Manapság nem újdonság, sőt egészen előnyös helyzeteket tud teremteni amikor 2 külön hangzás találkozik a dj pultban és keverednek össze különböző zenék a djk által.... két különböző személyiség...különböző elme, szellem forr össze az elektronikus zenében.
    Ezek a történések minden esetben kiszámíthatatlan és érdekes élményeket kelthetnek életre.
    Bővebben
  • [2018-11-03] Prime FM & Deep House Budapest pres. MARCELO VASAMI
     

    Újabb varázslat a láthatáron, hiszen kedvenc argentin mágusunk MARCELO VASAMI visszatér!
    Bővebben
  • [2018-11-16] Pure Lust pres: Timboletti (DE)
     

    Pure Lust pres: Timboletti (DE) at Toldi
    Bővebben
  • [2018-11-23] Raveyard: 5 Years of MORD
     

    A rotterdami Mord Recordsról nyugodtan kijelenthető, hogy 5 év alatt zászlóshajóként járult hozzá jellegzetes stílusával a techno újragondolásához, amihez a korszak legkarakteresebb és legnagyobb hatású előadóit sikerült egy fedél alá terelnie. Ezt az 5 évet pedig a kiadó egy különleges, világkörüli showcase-szel ünnepli, amelynek egyik kiválasztott állomása Budapest, ahová november 23-án érkezik a Raveyard meghívására.
    Bővebben
  • [2018-11-16] RAW LXXVI
     

    A világ egyre több pontjáról érkeznek a hírek, hogy egy nagyon furcsa vírus ütötte fel fejét a zömében fiatalabb lakosság körében.
    Kezdetben a járásuk változik meg és alakul át lépegetéssé, majd a felsőtestük is mintha ütemre rángana, később kezeikkel is hadonászni kezdenek, míg a végén ez az egész szinkronba kerül és az őrült ravelés az utolsó stádium.
    Bővebben
  • [2018-11-30] RAW LxxVII
     

    2018 egy különös év volt, az első napjától kezdve egyre több helyről érkeztek bejelentések megmagyarázhatatlan jelenségekről.
    Itt egy csészalj, ott egy zöld kis emberke, furcsa fények itt, repkedő tehenek amott, tényleg kezdett aggasztóvá válni a helyzet.
    A leghitelesebb UFO kutatók és parafenomének szerint november 30-án várható a fordulat, hogy az idegenek felfedjék magukat és kiderüljön, hogy ismerősök.
    Bővebben
  • [2018-11-02] RAWloween
     

    Újra feltámasztjuk az ősi kelta népszokást, felrángatjuk az ördögöt a tivornyánkkal a pokolból, hogy ugyan játszon már velünk egy kicsit!
    Mindehhez a 2 legmegátalkodottabb rezidensünk veti egymásnak hátát, csapja le egymás kezéről a legfrissebb track-eket, kihasználva az Aether 4db 18"-os basszusvetőjét az ördögkergetéshez.
    Bővebben
  • [2018-11-24] Rokoko w/ Suciu & Herodot
    @ Cinema Hall

    A sikeres szezonnyitó bál után, máris itt a következő Rokoko! November 24-én újra román honból érkeznek hozzánk művészek, ezúttal Suciu és Herodot személyében. Az est különlegessége, hogy hajnal 1-től zárásig b2b-ben váltogatják egymást a pultban, 6 órán keresztül. Az eseményt már este 8-kor elkezdjük! Várunk Mindenkit szeretettel!
    Bővebben
  • [2018-11-24] Rumble #4
     

    Összeállnak a város legizgalmasabb DJ-i és a legújabb basszus zenéket játsszák majd nektek: dubstep, riddim, bass house, hardstyle, trap, jump up és minden, ami a csövön kifér!
    Bővebben
  • [2018-11-29] Seed ▞
     

    November utolsó csütörtökén egy legendás páros lép a Seed színpadára DJ Naga & Peter Bernath szerepében. Jelenlétük garancia a pörgős ütemekre, az igazán különleges zenékre, a sokszínű műfajok tökéletes egyvelegére. Peter Bernath az RTS.FM Budapest vezetője és a Lost Minute alapítója b2b partnerével együtt. Naga a budapesti elektronikus zenei élet indulásának egyik ikonikus arca. Sőt mi több az est házigazdájával, Zvezda Betaval közös Hairy Records tulajdonosa. Az ő párosuk is felelős rengeteg remek estéért, ami House2House / Naga & Beta néven évek óta sikeresen dübörög.
    Bővebben
  • [2018-11-22] Seed ▞
     

    Valódi, független és magyar lemezkiadó, hamisítatlan old-school mentalitással, időtlen lemezekkel. A Tape Hiss címke két hőse pakol egy hosszú utazást a jövő és múlt; breakek és négyek között félúton. Ezek az arcok nem játszanak más lemezestáskájából. Nagyon ínyenc szelekcióra lehet készülni. Háziúr szerepében: Roocha.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó