Pulzar

Partyajánlók

2011. augusztus 18., csütörtök

2011. augusztus 18., csütörtök

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2011-08-18] A38 Hajó & TEST pres. Decknology
    @ A38, Budapest

    A Ben UFO, Pangaea és Ramadanman (Pearson Sound) vezette Hessle Audio kiadó az elsők között volt, amely a dubstepből származtatható új zenei irányzatok felé kacsintgatott. A múlt hatásai közül a dubstep mellett a garage, a house és a jungle iránti vonzódás letagadhatatlan, és a fiúk DJ-szettjeikben bátran merítenek az örökségből mindamellett, hogy a legelőremutatóbb zenékkel vannak felvértezve. A kiadónál hármójuk mellett megfordult már James Blake, a nagy újító Untold, TRG vagy Blawan, valamint Joe, akinek a Hessle Audio a tavalyi Claptrap című bombát köszönheti, amelyet még Ricardo Villalobos is pörgetett.
    Bővebben
  • [2011-08-18] Bootie Nights
    @ Instant, Budapest

    Bővebben
  • [2011-08-18] Deja Vu
    @ Honey Club and Lounge, Balatonfüred

    A Club Honey a Balaton-régió egyik legszebb klubja, mely a környékbeli partyarcok mellett már a fővárosban bulizók szívét is meghódította. Elegáns kivitelezése, csillogó belső terei igazi amerikai hangulatot varázsolnak a közönség számára. Nem is csoda,hogy augusztus 18.-án ebben az ekluzív környezetben várhatjuk a Deja Vu partysorozat soron következő vidéki állomását. A CD -n is megjelent Deja Vu P...öli és Chriss közös munkájának gyümölcse, 2009-ben a Soundhead szavazásán a legjobb album címet is elnyerte a közönség voksai alapján.A Club Honey falai közt ezúttal az értelmi szerzőkön kívül Dave van N (a.k.a Polarize) is a lemezjátszók mögé lép, aki a Home-os időkben szintén állandó kísérője volt a mosolypartyknak. A szerencsés első 100 vendég a legjobb albumnak ítéltetett mix cd-t kapja ajándékba és belépőjének egy részét lefogyaszthatja.
    Bővebben
  • [2011-08-18] Friday before
    @ Instant, Budapest

    Bővebben
  • [2011-08-18] José Padilla
    @ Le Bistro, Budapest

    A világ egyik legszélesebb körben tiszteletnek örvendő DJ-je, José Padilla újra bűvkörébe vonja Budapestet… Augusztus 18-án este a Le Bistro nevű klub jóvoltából a Duna-parton gyönyörködhetünk Padilla varázslatos hangulatú zenei világában. A lemezjátszók mögött két magyar kolléga is kíséri majd a chill out koronázatlan királyát: Lacora és Sweethome.
    Bővebben
  • [2011-08-18] NightShift & Monster Energy Presents: SHIFT#2
     

    NightShift & Monster Energy Presents: SHIFT#2

    Augusztus 18-án, csütörtökön újra SHIFT a Kashmirban. Ezúttal, a Monster Energyvel fogtunk össze, hogy egy igazán durva partyt csapjunk. Zenei repertoárunk csakis a legpörgősebb Drum and Bass, Dubstep, Garage, Grime trekkekből áll majd és, hogy mégjobban fokozzuk a jókedvet, az első 50 vendégünknek egy-egy ingyen Monsterrel kedveskedünk.

    Ismét van nyereményjáték: csak annyit kell tenned, hogy az összes ismerősöd meghívod az eventre, és írsz egy e-mailt melyben a neved szerepel a subculturebudapest@yahoo.c​om e-mailcímre. 5 db ingyen jegyet sorsolunk ki, és a nyerteseknek is kedveskedünk fejenként 2-2 Monsterrel.






    IDŐRENDI ÉS TOVÁBBI INFÓK HAMAROSAN !

    FIGYELEM!! AZ ÚJ KASHMIR NEM A RÉGI KASHMIR HELYÉN TALÁLHATÓ!
    AZ ÚJ KASHMIR CÍME: 1094 Ferenc körút 17. (Mester utca 4-es 6-os villamosmegállónál)


    Runtime: 22:00-06:00 (Nem 5:00, és végképp nem 4:00 :D)
    Belépő: 500Huf
    Bővebben
  • [2011-08-18] Technology Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    Bővebben
  • [2011-08-18] Thursday Reggae AllStars
    @ Instant, Budapest

    Bővebben
  • [2011-08-18] Top Crews - Tetőtől Talpig
    @ Corvintető, Budapest

    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó