Pulzar

Lemezajánlók

« 2 3 4 5 6 7 »
 • Son-Tec: Fucking Things EP (DC’s Music)

  Döngölni valóan kívánatos az új Son-Tec EP – ahogyan azt a cím is sugallja. A két – ugyancsak elementáris tehetséggel és nagy tapasztalattal rendelkező – magyar DJ/producer, Diwex és Cave Sedem által alapított DC’s Music szeptember végén dopta piacra a kiadványt, melynek három felvétele minden (tánc)téren biztosan megállja a helyét. Sőt a visszajelzések szerint már több olyan DJ is sikerrel bevetette, akit szaktekintélyként tartanak számon a műfajban…
  Bővebben
 • Megjelent Avicii első lemeze

  Avicii, a svéd DJ alig 24 éves, de már a világ legjobbjai közt tartják számon, slágerei elengedhetetlenek a legjobb bulikból. Elsőként Levels című dalával került be a köztudatba, ami lassan két éves születésnapját ünnepli, de azóta sem tudtuk megunni.
  Bővebben
 • Hey Now - Martin Solveig nyári slágere

  Új anyaggal tért vissza a franciaországi zenei színtér egyik legtermékenyebb és legszorgosabb előadója, Martin Solveig.
  Bővebben
 • Snilloc - új remix a Metroline Limitendél

  Ismét egy hazai siker, Snilloc új 12 incses megjelenése a Metroline Limitednél június 25-én látott napvilágot. A Metroline Limited kiadó kérte fel Gábort a remix elkészítésére, aki örömmel vállalta azt, hiszen East End Dubs, egy igazán tehetséges fiatal producer, akinek zenéi nem kisebb kiadóknál jelennek meg mint a Moon Harbour, Little Helpers, Metroine Limited de persze saját kiadóján is jelennek meg munkái.
  Bővebben
 • Oliver Schories - Exit

  A hamburgi születésű producer, Oliver Schories 2009-ben egyik napról a másikra szinte berobbant az e-zenei köztudatba.
  Bővebben
 • Son-Tec – Monkey driver /Sub Society - USA/

  Alapvetően aranyos állat a majom, de ha mérgünkben mondjuk ezt valakire, akkor erős pejoratív töltettel telítődik a szó. Son-Tec legújabb aktuális megjelenése, a Monkey Driver is ez utóbbira utal, és jól tükrözi a cím keletkezésének történetét a zenei képlet is: kellemesen feszes tech house, sok fémes felhanggal és pincéből morajló basszussal.
  Bővebben
 • Megjelent Steve Bug - Noir című albuma

  A Poker Flat Records vezérének új lemeze most októberben jelent meg. A Noir című lemez a Steve Bugtól már jól megszokott minőséget képviseli.
  Bővebben
 • Astronaut Music: Last Planet EP

  Az Astronaut Music negyedik megjelenése a Stanley Highlad féle Last Planet. Nem ez az első eset a kooperációra hiszen a tehetséges dj / producer készített már két nagysikerű remixet a kiadónak (Stage Whisper, Who Needs Enemies)
  Bővebben
 • ITOM records: 4 EP, 2 válogatáslemez és 1 podcast a nyári termés

  A 2012 elején indult hazai kiadó az ITOM records Nortio vezetésével (Moti Brothers) a nyár folyamán felpörgette az eseményeket a label háza táján. Marco Grandi EP, válogatás lemezek és ifjú tehetségek anyagai jelentek meg sorra a kiadó virtuális lemezes polcain a nyári hónapokban. Ezekből szemezgetünk.
  Bővebben
 • Új Nagylemezzel Jelentkezik Yousef!

  Hamarosan új stúdióalbumot jelentet meg az október 13-i BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is vendégszereplő Yousef.
  Bővebben
 • Ünnepi vibrálás - DeepBeep 010 – Paul Mad: Belive In Love EP

  2012. szeptember 18-án lát napvilágot a Deep Beep Reocrds tizedik kiadványa, melynek elkövetője a kiváló magyar kiadó A & R menedzsere, Paul Mad, aki nem mellesleg éppen aznap ünnepli a születésnapját.
  Bővebben
 • Pet Shop Boys “Elysium”

  A Pet Shop Boys “Elysium” című új albuma szeptember 18-án jelenik meg az Astralwerks-nél
  Az első single-hez, az ’Invisible’-hez Brian Bress, a neves Los Angeles-i művész készített egy rövidfilmet
  Bővebben
 • Egyszerre két új átütő remix megjelenéssel is gazdagodott Tmx

  A nemzetközileg is elismert nu-disco/electro-house producer. Bár a zenék közel sem azonos világot járnak be, mégis mindegyikükre jellemző a letisztult ritmika, a sodró groove és a kifinomult pop finom fúziója.
  Bővebben
 • Bourne - Minor Changes

  Első magyarországi producerként azzal a kivételes helyzettel találta magát szemben a napokban Bourne, az Oversized Records alapítója, hogy önálló EP-je jelent meg Kevin Yost legendás iRecords-ánál Minor Changes címmel.
  Bővebben
 • A Pet Shop Boys új dallal jelentkezik

  A Pet Shop Boys új dallal jelentkezik, mely ‘Winner’ címmel július 3-tól már elérhető a digitális zeneáruházakban. A single maxi CD-n és 12” bakeliten is elérhető lesz augusztus 6-tól. A ‘Winner’ című szerzemény az új stúdióalbum, az ‘Elysium’ előfutára, melyet a Parlophone kiadó jelentet meg szeptember 17-én.
  Bővebben
 • Hamarosan érkezik a FIREDOG album

  FIREDOG, a magyar bassline szcéna üstököse, a minap dobta ki hamarosan megjelenő albumának hanganyagát egy 8 perces minimixben. Minőségi electro és dubstep minden mennyiségben, ráadásul egy ideig ingyenesen.
  Bővebben
 • Megjelent a Far East Movement új lemeze

  A 2003-ban alakult, amerikai elektro-hiphop kvartett tagjai japán, kínai, koreai és fülöp-szigeteki felmenőkkel rendelkeznek.
  Bővebben
 • Megszületett Belocca gyermeke, a MAINGROUND MUSIC

  (Már kapható az első track: Belocca & Soneec – Chupakamra)

  Még csak néhány napos, de máris a legnagyobbak babusgatják, dédelgetik, adják-veszik egymás kezéből, csodálják a hangját, gyönyörködnek az első mozdulataiban: megszületett ugyanis Belocca saját gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!
  Bővebben
 • Obrotka- Who Needs Enemies, a siker folytatódik

  Az Obrotka – Who Needs Enemies először 2011 tavaszán jelent meg bakeliten az Astronaut Music-nál és pár nap alatt a németországi eladási listák tetejéig jutott.
  Bővebben
 • From P60 és Lisa Shaw – Magic (by King Street Rec.)

  Igéző, varázslatos, elbűvölő, mágikus: a magyar From P60 legújabb szerzeménye már a címében is sejteti, hogy nem mindennapi élményben részesül, aki meghallgatja a Magic-et. A könnyed, mégis rendkívül magas színvonalú zenei aláfestéshez ráadásul nem kisebb egyéniség adta a hangját, mint a kanadai születésű, New Yorkban élő énekesnő, Lisa Shaw.
  Bővebben
« 2 3 4 5 6 7 »

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó