Pulzar

Partyajánlók

2016. április 29., péntek

2016. április 29., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-04-29] Akkult x Tzinah ❒ ❒ PROFORMA SERIES
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ Akkult x Tzinah ❒ ❒ PROFORMA SERIES ❒
    Bővebben
  • [2016-04-29] PSYBABAS VOL 2.
    @ R33, Budapest

    ..az elmult egy hétben sok visszajelzést kaptunk,hogy igény lenne egy pure Psybaba partyra..ezt az egy napot találtuk ahol létrejöhet...szoval április végén ujra bababuli...a hazai fiukkkal...
    Bővebben
  • [2016-04-29] Breakbeat Massive Vs Drum And Bass
    @ Corvin Club

    A tavalyi Massive break night este felhívta a figyelmet arra, hogy igenis van igény a régi classic break zenékre.
    Bővebben
  • [2016-04-29] Friday: The Grand Opening 2016
    @ A38

    2016-ban is Hajó az idő! Bladerunnaz pres. Friday
    Bővebben
  • [2016-04-29] Rock The Friday
    @ BRKLYN

    Mayday-mayday! Búcsúzunk az áprilistól és közelebb lépünk a nyári szezonhoz! Aki hallotta már az tudja, aki még nem az ki ne hagyja! Azt pedig ne feledjétek: Every Friday - Rock The Friday, vagyis:
    Bővebben
  • [2016-04-29] PALMFooD Live Debut
    @ AETHER

    PALMFooD neve biztosan nem ismeretlen az éjszakai és nappali zenei megmozdulásokat figyelemmel követőknek. Azt viszont biztosan kevesebben tudják, hogy míg egyik kezével a hazai pop-rock élet krémjének zenéit rögzíti, és önti végső formába, a másikkal analóg elektronikus hagszereken húzza a pálmazsíros ütemeket. Ezen az estén minden eddigi - pl Wimbo, U-bahn - , és jövőbeni sláger a kütyüerdő segítségével kel életre, a live részt követően pedig dj settel folytatódik a trópusi night-show. A méltó felvezetést Akos V a Designer Drums csapatból végzi.
    Bővebben
  • [2016-04-29] Super Flu DJ set (DE)
    @ Akvárium Klub

    A Feliks Thielemann és Mathias Schwarz párosából álló, német székhelyű Super Flu kellemes, dallamos house zenéjéhez olyan előadóktól merít ihletet, mint James Blake, Caribou vagy a Sigur Rós. A javarészt instrumentális elektronikában utazó duó legutóbb 2013-ban jelentkezett szülővárosáról elnevezett albumával. A Halle Saale hazájukon kívül Nagy-Britanniában is nagy sikernek örvend. A kellemes dallamok és lüktető elektronika pikantériáját az adja, hogy a srácok nem veszik magukat véresen komolyan, és pont vad képzelőerejük és remek humoruk az, ami annyira különlegessé teszi őket. A konvenciókat messziről kerülő páros mind zenéjében, mint megjelenésében időről időre frissít, a bennük rejlő gyermeket azonban egy percig sem nyomják el. Végy kellemes, lüktető tempójú house-zenét, adj hozzá néhány játékhangszert, az egészet pedig fűszerezd kreativitással és egy csipet őrültséggel. A végeredmény az Akváriumban április 29-én fellépő, borzasztóan szórakoztató Super Flu.
    Bővebben
  • [2016-04-29] SZO BA DZS UN GEL w/ Girls and Mathematics
     

    Ha jól számolunk, a tavalyi Beach Club Beach óta nem játszottunk együtt / / / szobabuli szpesöl / / / sok sok liánnal / / / még több bukszusal / / / + a Girls and Mathematics öregfiúk focicsapatával / / / csapattyuk
    Bővebben
  • [2016-04-29] VÉGRE nyitóhétvége
    @ 360 Bár, Budapest

    Sokáig tartott a tél, de végre elértek hozzánk az első napsugarak és így újra a város felett élvezhetjük a nyarat. Csodás naplementék, izgalmas italok és 360-as panoráma. Nem is szaporítjuk a szót, hiszen úgyis tudjátok, miért érdemes hozzánk felnézni.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó