Pulzar

Partyajánló

★ Corvin Club pres. STEPHAN BODZIN ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. április 9.
Helyszín Corvin Club
Stílus House, Progressive House
★ Corvin Club pres. STEPHAN BODZIN ★Stephan Bodzin már több mint 10 éve a globális techno szcéna egyik kiemelkedő figurája. Zenéi és szettjei egyaránt jól működnek egy több tízezres fesztivál publikuma előtt, és egy underground klub falai közt. Előadásai messze túlmutatnak a szokványos dj szetteken, előszeretettel mozgatja a közönséget és fokozza a hangulatot ameddig csak lehet. Produceri munkái és a rengeteg fellépés mellett a Herzblut Recordings kiadót is igazgatja, valamint rajta tartja szemét a legőrültebb technikai újításokon is.Corvin Club

★ Corvin Club pres. STEPHAN BODZIN ★ @ Corvin Club

Stephan Bodzin már több mint 10 éve a globális techno szcéna egyik kiemelkedő figurája. Zenéi és szettjei egyaránt jól működnek egy több tízezres fesztivál publikuma előtt, és egy underground klub falai közt. Előadásai messze túlmutatnak a szokványos dj szetteken, előszeretettel mozgatja a közönséget és fokozza a hangulatot ameddig csak lehet. Produceri munkái és a rengeteg fellépés mellett a Herzblut Recordings kiadót is igazgatja, valamint rajta tartja szemét a legőrültebb technikai újításokon is.

Április 9-én büszkén prezentáljuk nektek a berlini zsenit, akinek játékát a soproni Secret Factory duó, Metha és Detective Kelly fogja teljessé tenni.

A Corvin Barban a Badgirls (Official) csapat; James Cole, Pat Duff és Shabaam passzolja majd egymásnak a lehetőséget a dj pultban.

Ahogy azt tőlünk megszokhattátok reggel hatkor a buli nem áll meg. Hamarosan jövünk a Contra Mundum AFTERHOURS kínálatával is.

★ LINE UP ★ Corvin Club

Stephan Bodzin

Secret Factory ( Official )

Metha

Detective Kelly

★ LINE UP ★ Corvin Bar

Shabaam

James Cole

Pat Duff

★ ENTRY ★

★ Early Bird // 2.000 HUF

★ Elővétel // 2.500 HUF

★ Második körös elővételben // 3.000 HUF

★ Helyszínen 00:00 előtt (until 00:00) // 3.000 HUF

00:00 után (after 00:00) // 3.500 HUF

Early bird és elővételes jegyek hamarosan...

www.facebook.com/​events/​1578791835676533/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó