Pulzar

Partyajánló

DUB PHASE 9TH BIRTHDAY BASH

Fellépők
Dátum 2016. február 6.
Stílus roots, Reggae, Dubstep, grime,
bass music, Jungle
DUB PHASE 9TH BIRTHDAY BASHA 9. születésnapi bulin Quest és Crazy D lesz a vendégünk az Egyesült Királyságból. Quest a kezdetek óta aktívan tevékenykedik a dubstep műfajban, másodszor jön hozzánk zenélni, ezúttal 3 deckes szettel készül! Alapítótagja a nyugat londoni Antisocial Entertainment-nek is akiknek tagjai közt Silkie és Jay 5ive is megtalálható. A mára már legendás Deep Medi Musik-on, számtalan megjelenés övezi, rendszeres fellépő a DMZ night-okon is, tavaly debütált V.I.V.E.K kiadóján a System Music-on, az innaminds recordsnál emellett hosszú évek munkája után idén februárban érkezik az első megjelenése az Antisocial Records-on.

DUB PHASE 9TH BIRTHDAY BASH

A 9. születésnapi bulin Quest és Crazy D lesz a vendégünk az Egyesült Királyságból. Quest a kezdetek óta aktívan tevékenykedik a dubstep műfajban, másodszor jön hozzánk zenélni, ezúttal 3 deckes szettel készül! Alapítótagja a nyugat londoni Antisocial Entertainment-nek is akiknek tagjai közt Silkie és Jay 5ive is megtalálható. A mára már legendás Deep Medi Musik-on, számtalan megjelenés övezi, rendszeres fellépő a DMZ night-okon is, tavaly debütált V.I.V.E.K kiadóján a System Music-on, az innaminds recordsnál emellett hosszú évek munkája után idén februárban érkezik az első megjelenése az Antisocial Records-on.

Crazy D a croydoni MC a Kiss FM-en 2006 óta aktív, állandó host a legnevesebb dubstep partikon, Londontól az Outlook Festival-ig. Crazy "WOW WOW WOOOW!” D szintén közreműködött néhány release-en a Planet Mu kiadónál, néhány kollab népszerű producerekkel a teljesség igénye nélkül: Skream, Coki, Benga, Distance.
Kettejük közreműködésével és a Dub Phase Crew-val együtt garantáltan felejthetetlen estének nézünk elébe.

roots/reggae/dub/dubstep/grime/bass music/jungle/soundsystem

Location: RoHAM Bar (Trafó pince / exKontra) Liliom u. 41. IX, Budapest, Hungary
Entry: éjfélig 2500, utána 3000Huf ( at the door only: 8EU till midnight / 10EU after )

Lineup:
Quest (Antisocial Records, DEEP MEDi, Innamind, System Music - West London, Uk)
Mc Crazy D (Croydon, Uk)
Gumilap
Jojo
Display
Confused + Kong
Metro
Mc Fedora
Mc Fayabolo

***Powered by Dub Phase Sound system***

www.facebook.com/​events/​1004426986295547/​

Helyszín

  • RoHAM Bar

    Dohány utca 22. Budapest, Hungary 1074

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2016-03-25] Dub Phase /w Joe Nice
     

    A Dub Phase márciusi vendége a Trafo pinceben (ex-Kontra) nem más mint az Amerikai Dubstep nagykövetként emlegetett Joe Nice egyenesen Baltimore-ból(Usa).
  • [2015-12-05] Dub Phase Sound System
     

    A RoHAM Bar újranyitja a Trafó House pincéjét és ennek mi nagyon örülünk :)
  • [2014-06-14] Dreamlifter / BAR 72 x Planewatching
    @ Roham bár, Budapest

    Live, Live és még több élő elektronikus zene, a kísérletitől az acid house-ig. A felejthetetlen színvonalról a scénában egyre fényesebben csengő nevek gondoskodnak.
  • [2014-04-13] Lay-Up!
    @ RoHAM Bar

    Lay-Up! /// vasárnapi ambient // elektronika // dubtechno
  • [2014-03-23] Lay-Up! w/ PANDA QUARTET live
     

    Hetedik alkalommal ad helyet szeretett vasárnapi merengős-fejbentáncolós ambient/elektronika/dub estünknek a kívül-belül megújult és immár remek audiovizuális adottságokkal bíró Roham Bár. A Dohány és Síp utca sarkán a 60-as években legendás Metro Klubként is ismert komplexum falai közt ezúttal egy izgalmas próbálkozás fog megszólalni, azaz akusztikus hangszerek és az elektronikus zene találkozása, azaz a Panda Quartet erről bővebben egy kedves öregúr értetlenkedését idéznénk:

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó