Pulzar

Partyajánlók

2015. március 13., péntek

2015. március 13., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2015-03-13] HERZ
     

    A következő Herz-en Mira és Cortez tér vissza a Fogasba, hogy a házigazda Methával karöltve, ismét megtáncoltassák a nagyérdeműt.
    A könnyebb house-osabb ütemek mellett reggelre techno-ba hajló zenékre számíthattok.
    Várunk Titeket!
    Bővebben
  • [2015-03-13] NVC 10 : John Talabot & Rone live
     

    Egy hónap sem telt el az NVC tízedik születésnapját ünneplő buli óta és máris itt az egész évet behálózó piros betűs sorozat következő eseménye. Köszönhetően a 2013-as Electronic Beats főfellépőjének, John Talabotnak és az új albumát élőben bemutató Rone-nak, az Akvárium ismét megtelik élettel.
    Bővebben
  • [2015-03-13] PRLMNT & HI!FLY pres. Second State w/PAN-POT
    @ PRLMNT

    A kettejük közti hasonlóság hozta őket össze, de a különbségek miatt képesek kiemelkedőt alkotni. A Pan-Pot jelenléte az elektronikus tánczenében egyre dominánsabbá vált az elmúlt egy évtized során.
    Bővebben
  • [2015-03-13] Akvárium Digital & Budapest Calling: Alle Farben (D)
    @ Akvárium Klub

    A tavalyi szenzációs buli után Alle Farben ismét hazánkba látogat! A Budapest Calling és az Akvárium Digital közös produkciója keretében újra megcsodálhatjátok a német sztár hangulatos, tartalmas zenei világát, ami a kellemes vokális, fülbemászó deephouse-tól a mélyebb, morcosabb dallamokat is lefedi. Alle Farben egy igazi művész, és akárcsak egy festő a vászont, ő úgy színezi ki dallamokkal a szettjeit. Szenvedéllyel végzi a dolgát a dj pultban, a mai napig bakelitlemezről zenél, és tehetségének legfontosabb elismerése, hogy Európa nagy fesztiváljainak a line-upban ott szerepel a neve. Szóval ő nem egy "meg-nem-értett" zenész, nagyon is megérti őt a közönség, és sikítással, tapssal hálálja meg tevékenységet.
    Bővebben
  • [2015-03-13] Back2Beats x Technodub Seance
    @ Corvintető, Budapest

    Back2Beats x Technodub Seance
    Bővebben
  • [2015-03-13] Nyolc Negyed w/ BAR72 X Planewatching
    @ Auróra

    Ha péntek 13, akkor BAR72 legalábbis 2015-ben ez konzekvensen így van. Ezen a pénteken a régi hagyományok jegyében BAR 72 a Planewatching -gal közösen egy nagyon különleges, bemutatásra igazán nem is szoruló társaságot hoz el nektek az Auróra-ba.
    Bővebben
  • [2015-03-13] tomszeret: Monkey Maffia (Wighnomy Brothers)
    @ Toldi Klub

    Monkey Maffia aka Sören Bodner egy hirhedt, jénai posztanarchista adatközlő. Arcátlan gettóteknó slágereit a Freude Am Tanzen műhelyben preparálja. Az mondják róla vinylt eszik uzsonnára és az egyes a kedvenc száma. Egykor a történelmi Wighnomy Brothers ötven százaléka volt, most közel az hatvanhoz már a Fatplasticsban káromkodik és a Gieglinggel kokettál. Tom szeret, ne vágj eret!
    Bővebben
  • [2015-03-13] ■ LÄRM ■ ■ Khidja ■
    @ LÄRM

    A múltkori Soft Rocks bulin kiderült, hogy mi történik a rémfekete techno klubban, ha nem lábdob szól egész este. Sikongató fiatalok, társas napfelkeltéig. A Tinariwenen nevelkedett hastánchouse hazai rajongóinak legnagyobb örömére a elhívtuk a szőlőlevélbe csavart közép-román tömjénbeat koronázott nagykirályait, a Khidját A bazári sikátorok telefonkereskedői ezúttal füstgépet fognak kezelni, hogy a hajnali baklavázók észre se vegyék, hogy éjjel igazából egy house buliban jártak.
    Bővebben
  • [2015-03-13] RAW XVII
    @ Akvárium Lokál

    Ajjajj! Hamarosan újra be kell rawttyannunk. És péntek 13 is lesz, de az már unalmas.
    Bővebben
  • [2015-03-13] UNDERGROUND TECHNO NIGHT
    @ R33

    UNDERGROUND TECHNO NIGHT
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó