Pulzar

Partyajánló

LavaLava w/Francis Inferno Orchestra @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. március 14.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Electronica, Progressive House
LavaLava w/Francis Inferno Orchestra2014.03.14. LavaLava w/Francis Inferno OrchestraCorvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

LavaLava w/Francis Inferno Orchestra @ Corvintető, Budapest

2014.03.14. LavaLava w/Francis Inferno Orchestra

Line-up:

Francis Inferno Orchestra (Drumpoet Community, Let's Play House - Melbourne, AUS)
Tolo / Mate Tollner (LavaLava, Cimelde)
Fanki Ridm (LavaLava)
Falcao (LavaLava)

Jegyár / Entry: 1000 Ft

A LavaLava tavaszi szezonját egy különleges, velejéig aktuális fellépővel nyitja. A Francis Inferno Orchestra művésznév mögött megbújó ausztrál James Griffin zenéjében benne van minden, ami a hőmérséklettel párhuzamosan emelkedő jókedvet stimulálja: vidám groove-ok, sok-sok visszautalás a 80-as/90-es évek disco, detroit-techno és chicago-house hangzásaira, önfeledt táncra késztető ütemek: 'amikor nem vesszük észre, de egyszer csak fent van a kezünk a levegőben'. Talán nem csoda, hogy James a house/techno zenének nem a sötétebb oldalát képviseli – Melbourne 24°C-os téli átlag(!)hőmérséklete ezt nehezen indokolná. 

Az 'egyszemélyes zenekar' lemezei olyan kiadóknál érkeznek, mint a Compost testvércímkéje, a Drumpoet Community vagy a brooklyn-i Let's Play House. Amikor épp' nem EU/US turnén van, akkor aktívan dolgozik az amúgy is erős ausztrál partiélet (Tornado Wallace, Cut Copy, Mark Pritchard, The Presets, Sleep D, Chet Faker, etc.) lelkes aktivistájaként. Budapestre érkezése előtt például összeránt és levezényel még egy Marcel Dettmann open-air afterpartit – akivel lesz miről beszélniük, ugyanis pár héttel később James játszik a Panorama Bar-ban. Francis Inferno Orchestra március 14-én érkezik a Corvintetőre egy napfényben gazdag, minimum 2 órás szettel.

www.facebook.com/​events/​576428839117443/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó