Pulzar

Partyajánló

SHAKE! - BOOM BAP PARTY

Fellépők
Dátum 2014. január 23.
Stílus Dub, Dubstep, Electro, Hip-hop
SHAKE! - BOOM BAP PARTY2014-ben is folytatódik a SHAKE, a Corvintető hiphop orientált klubestje, ahol az évben először egy igazi oldskool hangulatú boom bap party-t hozunk össze Nektek, ahol a régi zenék mellett lesz persze jópár új darab is.

SHAKE! - BOOM BAP PARTY

2014-ben is folytatódik a SHAKE, a Corvintető hiphop orientált klubestje, ahol az évben először egy igazi oldskool hangulatú boom bap party-t hozunk össze Nektek, ahol a régi zenék mellett lesz persze jópár új darab is.

A hangulatért állandó fellépőink a DUBLIC ikrek, GERYSSON és MAJESTIK felelnek, akik ismét magukkal hozzák a stílusoktól független hiphop-közeli zenéiket.

---LINE UP---

DUBLIC
GERYSSON (DSP, Bloose Broavaz)
MAJESTIK (Barbárfivérek, Bloose Broavaz)


✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖

--INFO---

✖ Dátum / Date : 2014.01.23. Csütörtök/Thursday
✖ Kezdés / Start : 22:00
✖ Helyszín / Venue: Corvintető
✖ Belépő / Tickets: 500 HUF (22.00-től/ from 10pm)
✖ Korhatár / Age limit: 18+

A Shake a Corvintető egyik legújabb havi klubestjeként 2013 februárja óta működik. Célja, hogy egyedülálló módon összefogja a HipHop közönséget Budapesten (hazait és külföldit egyaránt), ahol eddig nem látott összetételű fellépők (Dublic, DJ Gerysson, DJ Majestik) és alkalmi vendégeik hallhatóak az egész szcénából.

A zenei koncepció a régi és az új zenék sajátos találkozása, az oldskool hiphop-on alapuló és innen az újabb irányzatokba tartó zenék prezentálása műfaji kötöttségek nélkül. Roots hiphop, dub, reggae, boombap, majd ghetto funk, glitch hop, midtempo és végül trap, twerk és egyéb fuzionális stílusok.

A klubest alapját képezi a turntablism, az élő scratch-ek, effektek, trükkök bemutatása egyszerre három DJ-pult (2 keverő, 2 cd lejátszó, 2 lemezjátszó, 1 QFO Scratch lemezjátszó) használatával.

Persze a cél elsősorban a közönség igényeinek kielégítése illetve finom ízlésformálás is egyben és nem utolsó sorban egy olyan folyamatosan megújulni képes, sokszínű, HipHop zenén alapuló klubest létrehozása, amely eddig ilyen formában még nem létezett itthon.

https:/​/​www.facebook.com/​events/​718751668144818/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó