Pulzar

Partyajánló

URIMURI pres. Pure Lust w/ AQUARIUS HEAVEN (DE)

Fellépők
Dátum 2013. szeptember 14.
Stílus Techno, Tech-house, Electronica, Electro
URIMURI pres. Pure Lust w/ AQUARIUS HEAVEN (DE)Szexi, meglepő és arcbavágó. A fenti mondatra és megformálójára - a Pure Lust következő vendégére - egyaránt jellemzőek ezek a szavak. Aquarius Heaven nem egy egyszerű fellépő, aki leszegett fejjel pakolja egymást után akár a legjobb dalokat. Ő egy jelenség, aki ha a pult mögé kerül, teljesen hatalmába keríti a zene, az ütemek és ezt testének minden porcikájával közvetíti a közönség felé. Személyiségére jellemző egyedisége, pályáját is ennek megfelelően, csavarosan alakította.

URIMURI pres. Pure Lust w/ AQUARIUS HEAVEN (DE)

Szexi, meglepő és arcbavágó. A fenti mondatra és megformálójára - a Pure Lust következő vendégére - egyaránt jellemzőek ezek a szavak. Aquarius Heaven nem egy egyszerű fellépő, aki leszegett fejjel pakolja egymást után akár a legjobb dalokat. Ő egy jelenség, aki ha a pult mögé kerül, teljesen hatalmába keríti a zene, az ütemek és ezt testének minden porcikájával közvetíti a közönség felé. Személyiségére jellemző egyedisége, pályáját is ennek megfelelően, csavarosan alakította.

 Az Aquarius Heaven alias Brian Brewster reggae-hiphop-soul vokalistaként kezdte a zenei ívet. Hamar ráébredt arra, hogy ahhoz, hogy erről sokan értesüljenek, közel kell kerülnie a tűzhöz, így Párizsba költözött. Itt ismerkedett meg a dOP triójával, és a közös stúdiózások során teljesen beleszeretett az elektronikus zenébe. Saját stílusa főként deep house, tech-house vagy dubos beütésű downtempo, amit karibi hangulatú éneke tesz teljessé és egyedivé.

A közeledő világsiker hírét lebegtette már, hogy a többek között Nicolas Jaar, Seth Troxler és Dave Aju munkáit is megjelentető Circus Company kiadó tárt karokkal fogadta Aquariust és első munkáit. A Before U Go című száma rögtön bekerült a dOP által válogatott Watergate 06-ra, ami nem kis elismerés a szakmában.

Közben - még közelebb a tűzfészekhez - Berlinben költözött, és a "Can’t Buy Love" címú számához készült sötét, szexis klippel azonnal a köztudatba került a közönség számára is.

Ars poeticája hűen tükrözi mindazt, amit várhatunk szeptember 14-én, szombaton Aquarius Heaventől:

“Like dancehall, the electronic world has no boundaries. That’s one of the factors that I love about it, you can actually mix almost everything into it… a lot of people don’t, but I like breaking rules!”

Gátlástalan, szabályok nélküli, önfeledt szórakozás, amit ígérünk. Vagányoknak kötelező, félénk lelkeknek különösen ajánlott!

Line-up:
AQUARIUS HEAVEN live /Wolf + Lamb, Circus Company - Paris, FRA/
Blatti /Urimuri/
Tolo /LavaLava, Cimelde/
Daniel Page /Pure Lust/B.A.N /Pure Lust/

Jegyek - csak helyszínen / Ticket only at the door 
1500 HUF

https:/​/​www.facebook.com/​events/​656177097739825/​


Linkek:
AQUARIUS HEAVENhttps://www.facebook.com/AQUARIUS.HEAVEN
http://www.residentadvisor.net/profile/aquarius-heaven
https://soundcloud.com/aquarius-heaven

Blatti
http://www.residentadvisor.net/dj/blattihttps://www.facebook.com/blattihungaryhttps://soundcloud.com/blattimi

Tolo 
http://www.facebook.com/lavalavabphttp://www.facebook.com/matetollner

Pure Lust:
http://www.facebook.com/PureLustMusichttp://soundcloud.com/purelustAarionhttp://www.aarionclothing.com/http://www.facebook.com/aarionclothing

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó