Pulzar

URIMURI pres. Pure Lust w/ NICO STOJAN (DE) flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

URIMURI pres. Pure Lust w/ NICO STOJAN (DE)

Fellépők
Dátum 2013. július 27.
Stílus House
URIMURI pres. Pure Lust w/ NICO STOJAN (DE)A Nico Stojan nevével fémjelzett következő esténk egy igazi Pure bulinak ígérkezik, köszönhetően főszereplőnk egyedi stílusának, melyben a house zenét, modern jazz és soul elemekkel egyesíti.

URIMURI pres. Pure Lust w/ NICO STOJAN (DE)

A Nico Stojan nevével fémjelzett következő esténk egy igazi Pure bulinak ígérkezik, köszönhetően főszereplőnk egyedi stílusának, melyben a house zenét, modern jazz és soul elemekkel egyesíti.

 Nico, fiatalként, klarinéton keresztül ismerkedett a zenével, így produceri karrierje ezeknek a klasszikus alapoknak köszönhetően párhuzamosan fejlődhetett DJ karrierjével. Bizonyítékként tehetségére, nem sokkal azután, hogy belevetette magát a berlini underground szcénába, megjelenései olyan kiadók gondozásában jelentek meg, mint a Highgrade, Connaisseur és Upon You Records.

Ahogy a BAR25 fellépőire általában jellemző, Nico is spirituális személyiségnek számít a szakmán belül. Míg nyáron klubról klubra járja a világot, addig a téli időszakot általában Új-Zélandon tölti, a feltöltődés jegyében. Itt a nagy évközbeni hajtás után, lehetősége nyílik, hogy nyugodt, természetközeli helyen találja meg újra a zeneszerzéshez szükséges lelki nyugalmat. Ezután tele energiákkal és új lendülettel veti magát vissza berlini bázisa forgatagába, és tesz eleget a világ minden pontjáról érkező felkéréseinek. 

Ehhez a forgataghoz kapcsolódunk mi is július 27-én, Budapesten az URIMURI-ban, ahol Nico megmutatja nekünk, mit is hozott idén a tél a nyárnak!


Line-up:

-Nico Stojan (De) /Bar25,Katermukke/
-Blatti /Urimuri/
-Daniel Suuri /Pure Lust/
-B.A.N /Pure Lust/


Jegy csak helyszínen / Ticket only at the door: 1500 Ft

https:/​/​www.facebook.com/​events/​547319731990748/​

http://soundcloud.com/nicostojan

https://soundcloud.com/blattimi

http://soundcloud.com/purelust


Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó