Pulzar

Otto von Schirach vs. 666 Cent (US) flyer

Belépő
Mindenkinek2 400 Ft

Partyajánló

Otto von Schirach vs. 666 Cent (US) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. november 14.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Experimental, Trip-hop
Otto von Schirach vs. 666 Cent (US)Belépő: 2400 Ft Elővételben: 1900 Ft Kombinált jegy Matthew Shipp-pel: 2800 FtA38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Otto von Schirach vs. 666 Cent (US) @ A38, Budapest

Belépő: 2400 Ft
Elővételben: 1900 Ft
Kombinált jegy Matthew Shipp-pel: 2800 Ft

Otto von Schirach neve bizonyosan nem ismeretlen az értő hazai publikum előtt, legalábbis 2007 forró nyara óta, amikor minden idők egyik legsúlyosabb Szigetes koncertjét celebrálta a fékezhetetlen dobos, 666 Cent társaságában. Az idén krisztusi korba lépő fiatalembert minden további nélkül nevezhetjük az elektronika Frank Zappájának, jóformán minden extrém zenei műfajba belekóstolt, vérfagyasztó humorral, hatalmas adag (ön)iróniával és nagyvonalú kreativitással dobálva egymásra a breakcore, jungle, gabber, IDM és hasonlók kliséit és elemeit. A követhetetlenül kacskaringózó életmű egyik fontos pillanata volt, amikor Mike Patton felfigyelt a neki elküldött 38 OVS-számra, aki így hamar Patton kiadójánál, az Ipecacnél kötött ki.  A hihetetlen jelmezekben, elképesztő kellékekkel fellépő művész fejletépős estjeinek gyakori vendége 666 Cent, civilben egy szerény budapesti fiatalember, Pándi Balázs, aki az intenzív breakcore-zúzdát kíséri élő dobolással. A duó a Sziget mellett letarolta a Bangface Weekender, Dour, Avant Music és Warehouse Project fesztiválokat, úgyhogy itt az idő előszedni a szekrény mélyén porosodó Lugosi Béla-, Tulipános Fanfan- és Zorro-jelmezeket, guminőket, huszáregyenruhákat és térdszalagrendeket, mert a böjti időszak legkeményebb bulijára van kilátás.

A hihetetlen jelmezekben, elképesztő kellékekkel fellépő művész fejletépős estjeinek gyakori vendége 666 Cent, civilben egy szerény budapesti fiatalember, Pándi Balázs, aki az intenzív breakcore-zúzdát kíséri élő dobolással. A duó a Sziget mellett letarolta a Bangface Weekender, Dour, Avant Music és Warehouse Project fesztiválokat, úgyhogy itt az idő előszedni a szekrény mélyén porosodó Lugosi Béla-, Tulipános Fanfan- és Zorro-jelmezeket, guminőket, huszáregyenruhákat és térdszalagrendeket, mert a böjti időszak legkeményebb bulijára van kilátás.

***

Otto von Schirach (USA) vs. 666 Cent (aka Balázs Pándi)

Entry: 2400 HUF
Adavnce tickets: 1900 HUF
Purchase your ticket online: http://www.a38.hu/en/program/otto-von-schirach-vs-666-cent-us-666-cent-hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó