Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Palotai Series No.5 @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. április 30.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat
Palotai Series No.5A sorozat minden részében Palotai egy-egy jelentősebb korszakát, összefoglaló gigaszettjét hallhatjuk a kiváló MC Zeek társaságában. Előttük a szédületesen vicces holland trió, a Nobody Beats the Drum lép fel. Fergeteges buli a Hajó kilencedik szülinapján!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Palotai Series No.5 @ A38, Budapest

A sorozat minden részében Palotai egy-egy jelentősebb korszakát, összefoglaló gigaszettjét hallhatjuk a kiváló MC Zeek társaságában. Előttük a szédületesen vicces holland trió, a Nobody Beats the Drum lép fel. Fergeteges buli a Hajó kilencedik szülinapján!

 DJ Palotait valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Számtalan év számtalán szavazásán nyerte el a legjobb DJ kitüntető címét. Majd' két évtizetes tapasztalatával a leginkább tisztelt hazai "underground" DJ-k közé tartozik. Zenei irányvonalát lehetetlen meghatározni, drum and basst éppúgy játszik, mint Britney Spearst, bossa novát vagy bangrát – amit épp a helyzethez illőnek érez.

A három szédületes figurából álló Nobody Beats The Drum Hollandia vezető formációja az elektronikus zenei szintéren. A színpadot három úriember osztja, Sjam Sjamsoedin, Jori Collignon és Rogier van der Zwaag. Míg Sjam és Jori a zene producerei, addig Rogier valamennyi vetített videó felelőse. Sjam és Jori régebben olyan neves bandákban is megfordult, mint a Zuco 103 vagy a C-mon, valamint a Kypski.

Nobody Beats The Drum (NL)

Hírnevüket súlyos, koszos, dögös, nyers, vagyis gyomron-vágóan eredeti breakbeatjükkel szerezték. Munkásságukat olyan meghatározó véleményalkotók méltatták, mint Kanye West vagy a Vice Magazine, s idén tavasszal többek között a legnevesebb Észak-amerikai elektronikus zenei fesztiválokra kaptak meghívást (SXSW, Ultra Music Festival, Sasquatch Music Festival, Electric Forest Festival and much more.)

A Nobody Beats the Drums harmadik fellépésével elnyerte a Grote Prijs van Nederland 2003, vagyis a Hollandia Legjobb Koncertje díjat 2003-ban. 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó