Pulzar

SWINGALONG presents [dunkelbunt] flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

SWINGALONG presents [dunkelbunt] @ Apacuka Kávéház Étterem Varieté, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. március 23.
Helyszín Apacuka Kávéház Étterem Varieté, Budapest, VI., Nagymező u. 54-56.
Stílus Electroswing
SWINGALONG presents [dunkelbunt]Az új sorozat az electro-swing jeles képviselőit igyekszik bemutatni. A sort nyitó bécsi bácsi már nem ismeretlen a hazai parti-járók számára.Apacuka Kávéház Étterem Varieté, Budapest, VI., Nagymező u. 54-56.

SWINGALONG presents [dunkelbunt] @ Apacuka Kávéház Étterem Varieté, Budapest

Az új sorozat az electro-swing jeles képviselőit igyekszik bemutatni. A sort nyitó bécsi bácsi már nem ismeretlen a hazai parti-járók számára.

 A [dunkelbunt] néven alkotó Ulf Lindemann Hamburgból költözött Bécsbe még 2001-ben, ezzel egy időben, pedig a breakbeat és a drum’n’bass felől a downtempo, a dub és a világzenék irányába fordult érdeklődése. A Russkaja és a !DelaDap lemezeit is megjelentető Chat Chapeau kiadó vette rövidesen szárnyai alá, 2006-ban két maxi, majd egy évvel később bemutatkozó albuma, a Morgenlandfahrt landolt a boltok polcain. A nagylemezen minden számban komoly vendégművészek szerepelnek, a Cat Empire, az Amsterdam Klezmer Band és a Fanfare Ciocarlia zenészei egyaránt besegítettek. A siker sem maradt el, az olyan számok, mint a Smile On Your Face vagy a The Chocolate Butterfly gyakran szólnak a jobb rádiókban a mai napig is. Miután három földrészen kiturnézta magát, a Boban I Marko Markovic Orkestarral közös Cinnamon Girllel nyitott a swing irányába és még korábbi sikereit is megfejelte egy abszolút partislágerrel. 2009-es második nagylemezével és az eddig két részt megért Sun Dub című válogatásával is eltalálta közönségét. Jelenleg harmadik nagylemezén és egy új válogatáson dolgozik nagy erőkkel. A Picnic with [dunkelbunt] című, áprilisra ígért kompiláción, akárcsak a második Sun Dub válogatáson ismét szerepel egy Savages y Suefo szám, így elmondhatjuk, hogy a munkakapcsolat töretlen a vendég és a házigazdák között.

Fellépők:

[dunkelbunt] (Piranha, Poets Club, A)

Savages y Suefo (UrbanWorld)

www.dunkelbunt.tk

www.myspace.com/​dunkelbunt

www.piranha.de

www.poetsclubrec.com

www.savagesysuefo.com

www.soundcloud.com/​savages

www.apacuka.com


Flyer

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó