Pulzar

Essential Producers flyer

Partyajánló

Essential Producers @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. december 3.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus Electro, House, Progressive House
Essential ProducersA név tökéletesen lefedi a budapesti éjszakában újonnan induló klubest arculatát. Ezeken az éjszakákon kizárólag olyan producerek állhatnak a lemezjátszók mögé, akik nemzetközi szinten is komoly sikereket könyvelhetnek el, és nemcsak zenéikkel, hanem DJ-ként is igazi őrületet képesek varázsolni a táncparketten. Mindig mondják, hogy „válasszunk magyar terméket”. Ideje hallgatni a jó szóra, és megnézni, mit főznek Magyarország legkiválóbb hangszakácsai!Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: vamp
összes résztvevő megtekintése

Essential Producers @ Sunny Lounge, Budapest

A név tökéletesen lefedi a budapesti éjszakában újonnan induló klubest arculatát. Ezeken az éjszakákon kizárólag olyan producerek állhatnak a lemezjátszók mögé, akik nemzetközi szinten is komoly sikereket könyvelhetnek el, és nemcsak zenéikkel, hanem DJ-ként is igazi őrületet képesek varázsolni a táncparketten. Mindig mondják, hogy „válasszunk magyar terméket”. Ideje hallgatni a jó szóra, és megnézni, mit főznek Magyarország legkiválóbb hangszakácsai!

 A két legfőbb összetevő az első menünkben Belocca és Soneec lesz, akik igazi ízvarázst kölcsönöznek majd ételünknek. Nem felejtettük ki a legújabb fűszerünket sem, Smoke Sykes-t, hisz ő is egyre meghatározóbb zenei csemegéje kis hazánknak. Állítottunk egy embert a tűz mellé is, hogy kavargassa a levest, Zack Marullót.

SONEEC és BELOCCA
a barátság mellett a stúdióban is egy húron pendülnek. Több közös zenéjük jött ki a világhírű TOOLROOM égisze alatt, s meglovagolták együtt a nemzetközi toplistákat. Idén önálló válogatásalbumot adhattak ki a Leaders Of The New School nevű Toolroomos alkiadónál. Soneec emellett a LIP Recordings egyik kulcsembere és művésze. DJ-ként sűrűn járnak külföldre fellépni, így nem is olyan könnyű őket itthon elcsípni. 

SMOKE SYKES
a hazai éra egyik új üstököse, aki sokévnyi alapozás után hódította meg pl. a Soulman vagy a Monique Musicot, s persze a hazai partiarcok igényesebbik felét. A Joker’s Night vagy a legújabb őrülete, a DICE! hazai berkekben is elismert lemezlovassá és promóterré tette. Remixernek, producernek is mind nagyobb kiadók kérik fel, pl. a Potobolo, a Wasabi, a Malicious Smile kétségtelenül nem mindennapi trófeák. 

Zack Marullo
jelenti a történetben a „világok közti átjárót”, aki összekapcsol most minden eszmei értéket és zenei mannát. Végigtáncoltatta már az egész országot, zenéit játsszák kicsik és nagyok, egyik-másikra még Hawtin vagy Morillo is ráharapott. Ebben a sztoriban viszont ő a szürke eminenciás, aki közönséget szolgál, egyesítve tapasztalatot és tudást.  

2011. december 3
-án nem tömeget várunk, csak egy jó kis csapatot. Legyél akár lokálpatrióta zenerajongó, bizsergős talpú táncparkett ördöge, élesre vájt fülű ínyenc, vagy bármelyikük barátja ott a helyed velünk a Club Sunny-ban! 

Ha van 4 barátod, akivel jönnél, ötödikként a te belépődet ajándékba adjuk. 

Figyeljétek a facebookon is az eseményt, mert ott is lehet ingyen jegyekre szert tenni!

https://www.facebook.com/event.php?eid=196662983745739

MM_VAMP


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó