Pulzar

Ghetto Bazaar Shakedown flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Ghetto Bazaar Shakedown @ Mika Tivadar Mulató, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Fonetik
Dátum 2011. október 1.
Helyszín Mika Tivadar Mulató, Budapest, 1075 Kazinczy u. 47.
Stílus Discopunk, Electroclash, Electronica, House,
Nu Rave, Moombahton
Ghetto Bazaar ShakedownA globáltánczenei mozgalom magyarországi zászlóvivője, a Ghetto Bazaar csapata október 1-jén rendezi következő kirakodóvásárát a legforróbb latin-amerikai, afrikai, arab és karibi eredetű risza-zenékből.Mika Tivadar Mulató, Budapest, 1075 Kazinczy u. 47.

Ghetto Bazaar Shakedown @ Mika Tivadar Mulató, Budapest

A globáltánczenei mozgalom magyarországi zászlóvivője, a Ghetto Bazaar csapata október 1-jén rendezi következő kirakodóvásárát a legforróbb latin-amerikai, afrikai, arab és karibi eredetű risza-zenékből.

 A Ghetto Bazaar idehaza úttörő és egyedülálló módon képviseli az elektronikus tánczene utóbbi néhány évének legizgalmasabb fejleményét, a világon mindenhol hódító global bass-kultúrát. A budapesti kollektíva a blogján illetve a bulijain keresztül mutatja be a magyar közönségnek a déli és északi félteke partizenéinek keveredéséből létrejövő újabb és újabb globális stílusokat; itthon a Ghetto Bazaar dobta be a köztudatba például a moombahtont, napjaink legmenőbb, nagy jövő előtt álló irányzatát. 

Moombahtonból lesz bőven a Ghetto Bazaar soron következő, október 1-jei zsibvásárán is, de ez csak egy tétel a Mika Tivadar Mulató táncparkettjére kipakolt friss áruk kínálatából, amelyben a UK funky-tól a balkan house-ig, a kolumbiai cumbiától az angolai kuduróig, a brazil baile funktól a mexikói 3ballig minden szerepel, ami önfeledt fenékrázásra ingerel.

A Ghetto Bazaar dj-párosa, Fonetik és Popbitch ezúttal is szédületes nagyvárosi karnevált ígér, az egyetlen bulit Budapesten, ahol néhány óra alatt körbetáncolhatod a világot.

Dj-k:

Fonetik + Popbitch (Ghetto Bazaar)

Belépés: Ingyenes!

Facebook eseményoldal:

http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=228408133875037


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó