Pulzar

Midnight Star Fest flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Midnight Star Fest @ Horgásztó

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 13.
Helyszín Horgásztó, Ecser
Stílus Deep House, Hard Techno, House, Minimal,
Progressive House, Tech-house, Techno
Midnight Star FestKiment a house az ablakon? Persze, hogy ki, hiszen nyár van, a fesztiválszezon kellős közepe! És ha már kiment, kint is marad egy darabig. Ennek köszönhetően augusztus 13-án még a halak is táncra perdülhetnek, mert ezúttal nem őket akarják kipecázni, akik az Ecser melletti horgásztóhoz mennek, hanem a Midnight Star Fest 10 fellépőjére lesznek kíváncsiak.Horgásztó

Midnight Star Fest @ Horgásztó

Kiment a house az ablakon? Persze, hogy ki, hiszen nyár van, a fesztiválszezon kellős közepe! És ha már kiment, kint is marad egy darabig. Ennek köszönhetően augusztus 13-án még a halak is táncra perdülhetnek, mert ezúttal nem őket akarják kipecázni, akik az Ecser melletti horgásztóhoz mennek, hanem a Midnight Star Fest 10 fellépőjére lesznek kíváncsiak.

 Szabad levegő, vízpart, jó zene és remek társaság: ezek minden igazi nyári bulinak elengedhetetlen feltételei. A Midnight Star erre rákontrázva egy olyan hazai DJ klasszissal csábítja a látogatókat, akinek neve kezdettől fogalom, aki jelentős szerepet vállalt idehaza a partiélet és az elektronikus zene fejlődésében: BUDAI. Elvitathatatlanul Ő az, aki máig a magyarok egyik legnagyobb kedvence, aki otthonosan mozog a house, a deep, a tech minden zegzugában, minden jelentős fesztiválon és nagy klubban rendszeresen pörget, az I LOVE DEEP projektjének évtizedes sikersztorija pedig szinte egyedülállónak számít a hazai palettán… Bár rengeteg szálon összefonódik munkássága a nemzetközi vizekkel, azért ő mégis csak a „mienk”, egy hungarikum, aki képes volt bő két évtized alatt megőrizni a nívót, az attitűdöt, a rajongótáboráról nem is beszélve. Nem titok, hogy elterjedt és évek óta tartja magát az a tény: ha Budai játszik, a buli már biztos jó lesz.

A Midnight Star partik védjegye a „mindenből a legjobbat” alapelv, ehhez méltó gondossággal válogatták össze a mostani fellépők további névsorát is. Nigel Snorter, az I Love Deep és a Hairy legénységének tagja, a mendei Club Prince rezidense mint társszervező és a 13-ai parti másik kiemelt szereplője lesz a DJ-pultban. Mellette a szervezőgárda, a Szappanos család mindhárom tagja, azaz Szapi, Szapi Jr és Old Szapi is odateszi a talpunk alá valók javát.

Ahogyan az a Midnight Star bulikon lenni szokott, most is jönnek majd az új generációs lemezlovasok, név szerint Robika, Life 11, Roltech, Deadpeet, Deny-D, hogy bebizonyítsák, van miért bizakodnunk a jövő nemzedékében.


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó