Pulzar


Kövess minket!

Művész

Nigel Snorter

Nigel Snorter

A 90-es évek elején, mint műkedvelő és egyben az elektronikus tánczene híve, egyre erősödő elkötelezettséget érzett a diszkósvilág felé. 1995-ben megkapta elsö lemezjátszóját és megvásárolta elsö bakelit lemezét. Innentől fogva a lemezlovasi ambíciók vezették.

A folyamatos lemezvadászatot követően, az akkoriban tomboló rave bulik rendszeres látogatójává vált a Maydeytől a Rave Olimpiáig. Egyre növekvőbb vágya a szakma legmélyebb rejtelmeinek megismerése iránt, arra késztette, hogy 1997-ben beiratkozzon a DJ Schulz által megálmodott, első magyar dj iskolába . A tanfolyamon olyan mára már ismerté vált nevek koptatták vele együtt a padokat, mint Randall, Blackman vagy éppen Soneec. A megszerzett szakmai ismeretekre alapozva, saját rendezvényeket szervezett, amely mellett - a lehetőségekkel élve- , tehetsége bemutatására számos mára már legendaszámba menő klubban, illetve rendezvényen képviseltette magát, mint például a Supersonic, Bedrock, Calypso, Colosseum, Power Horse, Planet Globe Diszkószínház....
    
2001-töl a gödöllői székhelyű Másik Rádió  - Pulzár c. mixműsorának aktív tagjává vált. A rádióműsorban, műsorvezető feladatai mellett a lemezlovasok leszervezésével is foglalkozott, melynek eredményeként olyan nevek fordultak meg, mint Carl Kennedy, a Lexicon Avenue, Trendroid, Afrika Islam, Joan Bacto vagy épp Dj Misjah...
A Pulzár mint jól csengő hazai márkanév az éter hullámain túl az internetet is meglovagolta, így a rádióstúdió munkálatai lemezajánlók készítésével, és különféle dj-k által készített mixek webes szelekciójával egészültek ki.
A Pulzarral párhuzamosan, a havi 10.000 példányszámban megjelenő, zenei programajánló magazin, a From hasábjain is képviseltette magát interjúk és kritikák formájában.

Zenei stílusát leginkább a house jellemzi. Ezen belül jártasan mozog annak minden vállfajában. Talán ennek is köszönhetően eddigi pályája során több rezidenciával is büszkélkedhet. 2006 tavaszától a mendei Club Prince (ex-Wild West) rezidens gárdájának tagja. A klub fennállásának tizenhárom éve alatt olyan külföldi lemezolvasok szettjeire bulizhatott a közönség, mint, Tiesto, Peace Division, Francesco Farfa, Paolo Mojo, Rene Amesz, Sultan, Speedy J, …
    
Megfordult már az ország kisebb-nagyobb klubjaiban, különböző rendezvényeken, amely bizonyosan ismerősen cseng mindenki számára. (Home, Dokk, Korona, E-Play, Bedrock, Fönix, Bling-Bling, Jailhouse, Mono, Complex, Debut, AAD, Jóképü Klub, Sputnik, Secret Sound, Deep-Laid, Admirable Night, Parádé, Balaton Sound...)
A fellépések sokaságának és kifinomult zenei világának köszönhetően, a közönség is kitüntette, mégpedig a 2007-es Soundhead.hu szervezésében zajló best of közönségszavazáson, ahol is az év felfedezettje kategóriában második helyet szerzett.

A közelmúltban az állandó rezidenciája mellett a Hairy csapatát erősíti, ami a hazai elektronikus zenei élet egyik legmeghatározóbb formációja, olyan vendégszereplőket prezentálva eddig, mint Magda, Loco Dice, Dritte Raum, SCSI-9, Oxia...stb. A csapat égisze alá tartozó, több mint 10 éves múltra visszatekintő Ablak A Dubra az egyetlen Magyarországon ekkora életkort megélt szerdai club night. A mindig az előremutatásról, útmutatásról elhíresült éjszakák fellépői között szerepelt már többek között: Jamie Anderson, Radio Slave, Anja Schneider, Elite Force, Jimpster, Dub Taylor, Samim, Paul Woolford, John Tejeda...stb. A 2009-es évet egy újabb rezidenciával indította, mégpedig a hazánkban méltán dicsőített I Love Deep rendezvénysorozat, amellyel, a budapesti Privé klub mellett számos egyéb állomáson is találkozhat a nagyérdemű, melynek eseményeit túlnyomórészt egy nemzetközi híresség fellépése is fűszerez, úgy mint The Timewriter, Terry Lee Brown Jr, Kevin Yost vagy Ian Pooley.
   
A sűrű hétvégék mellett, ideje jó részét produceri munkálatokkal és annak fejlesztésével tölti, több neves hazai producerrel együttműködve, melynek keretében jelenleg is folynak a studio fejlesztések. Első hivatalos megjelenése a francia Tocca Recordsnál látott napvilágot Source Of Sound néven.

Aktuális partyajánlók

 • [2016-02-13] ★ Corvin Club pres. MATADOR ★
  @ Corvin Club

  2016. február 13-a igazi techno örömünnep lesz a Corvin Club-ban, ugyanis Írországból érkezik live produkcióval, a Minus és Plus 8 kiadók egyik meghatározó figurája, Matador! Zenei karrierjét szinte rögtön a Perc Trax és Cocoon gondozásában megjelent anyagaival indította, így idejekorán felfigyelt rá Richie Hawtin. Miután szárnyai alá vette a dublini zenészt, Gavin Lynch állandó tagjává vált az óriási érdeklődés övezte Minus rendezvények felhozatalának. 2012-ben kezdett bele live projektjébe, melynek köszönhetően hangzásvilága még egyedibbé és kiforrottabbá vált. Az elmúlt három évben állandó rezidense volt az ibizai Enter rendezvényeknek, illetve a stúdióban is folyamatosan hozta a tőle elvárt magas szintet.

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • CrossNineTroll interjú

  CrossNineTroll? Vajon mit is jelent ez? Egy viszonylag frissnek számító társulást két, már jól ismert hazai lemezlovas között. Hozzávalók: 1 rész Collins, azaz Némethy Gábor, és 1 rész Nigel Snorter, azaz Tóth Norbert. Egyikük sem ma kezdte már a pályafutását, és igen sok mindent letettek az évek során az elektronikus zene asztalára. Gábor nevéhez kapcsolhatjuk többek között a 2009-ben alapított Groovejack Studio-t, és a 2003-tól közelmúltig futó Collins & Behnam formációt. Emellett több hazai lemezlovas produceri munkáiban is részt vállalt. Ha pedig Norbit nézzük talán sokak fejében rögtön a Hairy és az I Love Deep csapat ugrik be, és persze a mendei Club Prince. Továbbá jelen volt a Pulzar megalakulásánál, évekig vezette a rádióműsort. Nos, nézzük mit is mondtak nekünk a srácok az új projektjükről.
 • CrossNineTroll

  A 2011-es év kellemes meglepetéssel szolgált az elektronikus zene rajongóinak. Két szívünkhöz igen közel álló lemezlovas-producer, Collins és NigelSnorter döntött úgy, hogy tehetségüket közös útra terelik, sokat ígérő színfolttal gazdagítva így a itthoni felhozatalt.
 • Torta, lufi, Terry Lee, és Timewriter a természeti csapás ellenére is!!!!

  Timewritert és Terry Lee-t utolérte a végzetük, a kialakult légi helyzet miatt kénytelenek felszállni a Frankfurt – Bécs Deep Train járatra!
 • I Love Deep Television

  Videó beszámoló az I Love Deep múlt heti bulijáról Babak Shayannal...
 • I Love Deep

  Rúgd a homokot Te is pénteken a Coke Clubon!
 • Kánikula és I Love Deep a hétvégén!

  Az előrejelzések szerint napos, igen meleg idő várható a hétvégén, így az időjárás már biztosan garantált a pénteken megrendezésre kerülő I Love Deepre a siófoki Coke Clubon.
 • Nigel Snorter interjú

  A Dél-pest megyei térség egyik legmeghatározóbb zenei ízlés formáló lemezlovasával készítettük következő interjúnk. Kibontakozó produceri énéről is esett szó és a szakmáról is lerántott pár vizes lepedőt… Jó olvasást hozzá!
 • Új letöltések!

  A mendei Club Prince és a Pulzár egyik kedvenc lemezlovasának, a house zene hű képviselőjének Nigel Snorternek legfrissebb, két részből álló mixét szedhetitek le most!

Ajánlott lemezek

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Jazzy House

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Chill Out

 • Electro

 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2016 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó