Pulzar

Summer Sound System flyer

Partyajánló

Summer Sound System

Dátum 2011. június 3.
Stílus ismeretlen
Summer Sound SystemKühl és Kornél születésnapja apropójából folytatódik a két hetente megrendezésre kerülő S3. A kizárólag magyar hangokat prezentáló sorozat két hetente próbál újat, egyedit nyújtani a már néha megcsömörlött clubberekkel üresen tátongó bulik véget nem érő forgatagában.

Summer Sound System

Kühl és Kornél születésnapja apropójából folytatódik a két hetente megrendezésre kerülő S3. A kizárólag magyar hangokat prezentáló sorozat két hetente próbál újat, egyedit nyújtani a már néha megcsömörlött clubberekkel üresen tátongó bulik véget nem érő forgatagában.

 A szervezők koncepciója szerint minden két hét egy aktuális témát felkarolva teszi emlékezetessé a péntek estéiteket. Kühl Tamás és Kornél születésnapja tökéletes apropója volt a június 3-i eseménynek.

A ki tudja már hanyadik fénykorát élő Kühl kisérletező kedve messzi földön híres, ez semmit nem változott több évtizedes pályafutása alatt. Tamás, és az ünnepeltek ezúttal már kora este meginvitál benneteket a margitszigeti SUMMER JAM-be. A csodálatos környezetben, kiváló társaságban eltöltött közös szalonnasütés, a meghívott vendégek zenei felvezetése, és a remélhetőleg verőfényes napsütés elröppent mindenkit oda, ahol igazán otthon érezheti magát..ezen a nyáron ez a SUMMER JAM!

A LOUNGE-ban eltöltött nyári hangulatról további vágyfokozók is gondoskodnak. A 20 üveg pezsgő, és a kulináris élvezetek mellett már a zenei felvezetés is a jó hangulat egyik felelőse lesz.

Ezen este tehát nem csak a partyról szól, ez az este egy igazi e-zene ünnep! Tedd tiszteleted, gondolj arra, mennyi örömet okoztak neked hosszú évek alatt akár az ünnepeltek, akár a többi lemezlovas. 

Hisszük, hogy a magyar közönség, TI nem fogjátok visszautasítani az ajánlatot. Hisszük, hogy a magyar hangok, a magyar lemezlovasok, és persze a nyár hívószava tökéletes egyvelegként fog zsigereitekbe hatolni.

Ünnepeljétek velünk közösen, ünnepléshez méltó öltözetben és hangulatban Kühl Tamás és Kornél születésnapját! 

EXTRA:

- Koktélbár
- Medence 
- Folyamatos, óránként változó italakciók
- Kiváló konyha - ételakciók
- Dress és Face controll
- Ital és akciós kuponok a kiemelt nyári eseményekre
- 18+

Köszönjük:
Partynews.hu, Soundhead.hu, Antropos.hu, Partyphoto.hu, Index.hu, Bors
2011.05.20. - Summer Jam / Margitsziget /

A belépés minden e-zene rajongónak INGYENES!

Megközelíthetőség
:

Tömegközlekedés : 1-s villamos Árpád-hídi megállója, autóbusszal: 34, 106, 901, 937 – Szigeti bejáró

Ingyenes partybusszal Pesten és Budán egyaránt. 

Info / Busz : 0620-384-535


Köszönjük:

Partynews.hu, Soundhead.hu, Antropos.hu, Partyphoto.hu, Index.hu, Bors

http:/​/​www1.partynews.hu

http:/​/​www.mediall.org


Flyer

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó