Pulzar

M_nus Presents: Marco Carola - Play it loud! - album release world tour flyer

Belépő
éjfélig/before midnight3 000 Ft
éjfél után/after midnight3 500 Ft
elővételben/pre sale2 500 Ft

Partyajánló

M_nus Presents: Marco Carola - Play it loud! - album release world tour @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. április 29.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus House, Minimal, Tech-house, Techno
M_nus Presents: Marco Carola - Play it loud! - album release world tourMarco Carola ismét Magyarországon!. A nápolyi legenda április végén lép fel Budapesten, tíz éve várt, friss szerzői albuma, a Play It Loud világkörüli turnéjának állomásaként.Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

M_nus Presents: Marco Carola - Play it loud! - album release world tour @ Cinema Hall, Budapest

Marco Carola ismét Magyarországon!. A nápolyi legenda április végén lép fel Budapesten, tíz éve várt, friss szerzői albuma, a Play It Loud világkörüli turnéjának állomásaként.

 Carola 1975-ben született a Nápolyban. Zenei fogékonysága tizenhárom éves korában manifesztálódott: dobolással borzolta szomszédai idegeit. Néhány esztendő elteltével beleszeretett az acid house-ba és az analóg hangszerek teljesen új világába, a dobverőt felváltotta a lemezjátszó és a keverőpult. Némi gyakorlás után a tini Marco rövidesen klubokban csiszolta tehetségét egyre inkább elmélyedve a techno ritmikájában. Magabiztossá vált a három deckes mixelés technikájában, de új kihívásokat keresett, mikor belépett életébe a zeneírás. Első remeke 1995-ben, húsz éves korában jelent meg, melyet sorban követtek későbbi single lemezek. Kiadóinak (Design, Domestic Minimal Noise, One Thousand, Question, Zenit) megalapításával igazi zenemogullá vált folyamatosan segítve a tehetséges, figyelemreméltó művészeket.

Az ezredfordulóra Marco Carola a legnagyobbak között jegyzett dj-producer lett. Kivételes szettjeivel járta a világot, meghódítva Amerika, Ausztrália és Európa közönségét. Hogy mélyebben magába szívjon több kultúrát és zenei impulzust, otthont váltott: először Frankfurtba, majd Londonba költözött. Brit tartózkodása alatt született meg 2001-ben Open System című albuma, melyet a műfaj egyik mérföldkövének tartanak számon. Szélesebb értelemben vett technóalkotás, ötvözve fémes, dinamikus, melodikus és minimalista elemeket, belekóstolva a tört ritmus világába is. Ez a széles látókör Carola igazi védjegye, mely a mostani Play It Loud albumon ugyancsak visszaköszön. A jelenleg ismét Nápolyban élő maestro zenei stílusa és muzikalitása finomodott ugyan, de ez csak emel a hanganyag művészi értékén. Ahogy a cím is sejteti, alapvetően a kluboknak szánt track-ek alkotják, de nemcsak a lábnak, az agynak is szól ez az elektronika. Nem csoda, hogy a legendás Minus égisze alatt jelent meg, Richie Hawtin izlésében sosem csalódik a közönség. A Play It Loud! bemutatására Marco Carola világkörüli turnéra indult, több kontinens fővárosa között Budapestet is érintve.

A lemezbemutató partynak Óbuda új, impozáns szórakozóhelye, a Cinema Hall ad otthont április 29-én, pénteken. Az egykori multiplex sajátos jellege mellett Function-1 hangrendszer biztosítja, hogy ne csak nézz majd, mint Rozi. Az itthoni környezetet ezúttal Naga, Beta, Andre és Garay képviseli, bemutatni őket sem kell hosszasan.

MARCO CAROLA (M_nus)

Garay

Naga & Beta

Andre

Facebook: 

http://www.facebook.com/event.php?eid=206657942691547

Belépő/ticket:

éjfélig/before midnight: 3000 Ft

éjfél után/after midnight: 3500 Ft

elővételben/pre sale: 2500 Ft

Helyszín/location: Cinema Hall

1036 Budapest III. ker., Bécsi út 44.

A Cinema Hall az Új udvar bevásárló központ és az Erste Bank fiók között található. Bejárat a Bécsi útról!

Őrzött parkolás az Új Udvar bevásárló központ parkolójában!

Info: +36 70 413 5711

info@hairy.hu

www.hairy.hu

www.facebook.com/​cinemahall

www.facebook.com/​hairyrecords

www.facebook.com/​debut.arcok


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó