Pulzar

A Strictly! bemutatja Ace Tatsu flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

A Strictly! bemutatja Ace Tatsu @ Rodeo Dance Club, Fertőszentmiklós

Fellépők
Dátum 2011. március 5.
Helyszín Rodeo Dance Club, Fertőszentmiklós, Soproni út 48.
Stílus House, Progressive House
A Strictly! bemutatja Ace TatsuMárcius 5-én szombaton kerül megrendezésre a város történelmében első olyan rendezvény melyen San Fransico-i lemezlovas kerülhet képbe a dj pultot illetően.Rodeo Dance Club, Fertőszentmiklós, Soproni út 48.

A Strictly! bemutatja Ace Tatsu @ Rodeo Dance Club, Fertőszentmiklós

Március 5-én szombaton kerül megrendezésre a város történelmében első olyan rendezvény melyen San Fransico-i lemezlovas kerülhet képbe a dj pultot illetően.

Paul Avanesco avagy ACE TATSU a ......... sárkány!

A nem házisárkányunkról tudni illik,hogy mielőtt e féle karrierbe csapott volna Egyesült Államok bel-i tengerész-gyalogosságnál üzemelt és nagy valószínűséggel az ott megtapasztalt érzések is nagy ívben hatottak a zenei munkásságára és hatnak mind a mai napig.

CHRIS DRIFTER és GOYES már számtalanszor bizonyították,hogy külön-külön is helyt állnak saját világukban és a Strictly!-ben,de emellett a két zene találkozása is metamorfózist tud eredményezni.A srácok folyamatosan pörögnek a Justmusic.fm éterében lévő Szigorú Csütörtök műsorában amit két hetente vezetnek.Ezen kívül a háttérben is működnek produceri munkákban melynek gyümölcse a Soundtribe Records fáján terem.Az esten b2b szettben állnak fel.

CORVYON és ALVIN a következő alku tárgya melyet nem kell póker arccal lezavarnunk,hiszen a két fiatal a club indulása óta folyamatosan jeleskednek a Rodeo Dance Club hangirányitó modulja mögött.

Az est folyamán bemutatkozik ADAM BANX is.

A környéken egyedülálló módon a belépő költségétől eltekint még egy ilyen szintű rendezvényen is a Rodeo Dance Club.
+Visual!

linkek:
http://acetatsu-sf.com/
http://chrisdrifter.com/
http://strictlymusic.info 


Flyer

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó