Pulzar

Tom Noize X-Mas Party flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Tom Noize X-Mas Party @ Art Tatu Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 18.
Helyszín Art Tatu Club, Budapest, V. ker. Balaton u. 6.
Stílus Dance, Progressive House, Trance
Tom Noize X-Mas PartyTom Noize december 18-án, Budapesten az Art Tatu Klubban egy ütős karácsonyi szettel búcsúztatja a sikeres évet. A sikersorozat tulajdonképpen már 2009-ben elkezdődött. A megjelenések (’Get a Rush’ és ’Spinning’ című szám), remixek és a külföldi promóter csapatok munkájának köszönhetően az eredmények sem maradtak el. Több világsztár is játszotta podcastjaiban és rádióműsoraiban Tom Noize zenéit és remixeit. Ferry Corsten (Corsten's Countdown), Alex Morph & Woody Van Eyden (Heavensgate) és Roger Shah (Magic Island) minden bizonnyal a ’Get a Rush’ című szám előkelő toplistás helyezései miatt figyelt fel Tom Noize-ra (2. lett a DMC World Trance Chart-on, és 13. a Music Week Club Chart-on).Art Tatu Club, Budapest, V. ker. Balaton u. 6.

Tom Noize X-Mas Party @ Art Tatu Club, Budapest

Tom Noize december 18-án, Budapesten az Art Tatu Klubban egy ütős karácsonyi szettel búcsúztatja a sikeres évet. A sikersorozat tulajdonképpen már 2009-ben elkezdődött. A megjelenések (’Get a Rush’ és ’Spinning’ című szám), remixek és a külföldi promóter csapatok munkájának köszönhetően az eredmények sem maradtak el. Több világsztár is játszotta podcastjaiban és rádióműsoraiban Tom Noize zenéit és remixeit. Ferry Corsten (Corsten's Countdown), Alex Morph & Woody Van Eyden (Heavensgate) és Roger Shah (Magic Island) minden bizonnyal a ’Get a Rush’ című szám előkelő toplistás helyezései miatt figyelt fel Tom Noize-ra (2. lett a DMC World Trance Chart-on, és 13. a Music Week Club Chart-on).

 A 2010-es évet Tom Noize egy sikeres 10 állomásos országos klubturnéval kezdte. A vidéki fellépéseket budapesti bulik követték a Symbolban és a Black & White-ban. Ősszel a Roxy Rádió vendége volt a Hangfoglalás hivatalos afterparty-ján és a Be Sexy Party-n az UP! The Club-ban.

A fellépések mellett a stúdió munkák sem álltak le. Az amerikai System Records-nál megjelent ’Awakening’ című dal kiváló szakmai fogadtatásban részesült. Tiesto a promociós visszajelzésben 5/5 pontot adott a számra, de Markus Schulz, Rank 1 és TyDi is elismerően nyilatkozott róla.

A Damien S ft. Lee Thomas ’Long Lost Summer Love’ c. dalra készült Tom Noize remix ismét slágerlistás helyezést hozott az angol DMC Club Chart-on. 

Avatar One ’ Mercury & Solace’ BT feldolgozására készült Tom Noize Remix már a legendás Bonzai Music kiadónál jelent meg. Ez a remix Matt Darey ’Nocturnal’ című mixműsorában is szerepelt, amelyet 130 rádióadó sugárzott világszerte!

A tavaszi és nyári szezont megkoronázva Tom ellátogatott az Amsterdam Dance Event-re. A világ egyik legjelentősebb elektronikus zenei konferenciáján Tom személyesen is kezet rázott olyan világsztárokkal, mint Paul Van Dyk vagy Roger Sanchez

A Tom Noize X-mas Party-n már felcsendülhetnek az aktuális, ezekben a napokban készülő munkák is, vagyis az új remix Sylvia Tosun-nak és az új közös szám a bostoni énekesnővel, Marcie-val. 

Nagy valószínűséggel a január hónap sem telik majd tétlenül, hiszen számtalan új remix felkérés érkezett olyan kiadóktól, mint a KULT Records, a Sea To Sun, a Bonzai, és a Loverush Digital. Mindezen felkérések mellett a 2010. májusában hazánkban járt Kosheen is jelezte igényét egy hamarosan megjelenő számuknak remixelésére.

Szintén év elején Tom Noize New York egyik leghallgatottabb dance rádiójában, a Pulse87NY ’Global Frequency’ című műsorban fog vendégeskedni egy órás DJ szettel. 

Tehát Tom Noize X-Mas Party: 2010. december 18-án!

Art Tatu Club /Budapest, V. kerület. Balaton u.6./

Belépés ingyenes!

Az esemény linkje: http://www.facebook.com/event.php?eid=179738025385919&index=1

További infó: www.facebook.com/tomnoize, www.myspace.com/tomnoize

Letölthető mix: http://tomnoize.com/nms/


Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó