Pulzar

Partyajánló

OldSchool & Ragga Jungle @ Tack Clubhajó, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Sarki, Carlos, DolbyRoll
Dátum 2010. december 10.
Helyszín Tack Clubhajó, Budapest, Boráros tér 1. (Petőfi híd pesti hídfő sétány)
Stílus Trip-hop, Hip-hop, Drum and Bass, DownTempo,
Breaks, Breakbeat
OldSchool & Ragga JungleAz Original Styles egy új sorozat, mely a modern zenei stílusok kezdeti stádiumait, korai gyöngyszemeit mutatja be.Tack Clubhajó, Budapest, Boráros tér 1. (Petőfi híd pesti hídfő sétány)

OldSchool & Ragga Jungle @ Tack Clubhajó, Budapest

Az Original Styles egy új sorozat, mely a modern zenei stílusok kezdeti stádiumait, korai gyöngyszemeit mutatja be.

  Ugyanis az egyes stílusok folyamatosan alakulnak, letisztulnak, összeforrnak, eltűnnek, viszont rengetegen emlékszünk és vissza szívesen azokra az időkre mikor a hip hop még hip hop, a breakbeat még nem techno volt. A klub célja nem csak a nosztalgia, hanem a fiatalabb korosztály felvilágosító, stílus-történelem különórája. A stílusok hiteles bemutatásához igyekszünk mindig a legmegfelelőbb djket elhívni, akik abból az időből nagy lemezgyűjteménnyel bírnak!

Első állomásunk a Drum&Bass hajnala, az igazi Jungle zene, mai nevén Old school Jungle estje lesz! A műfaj hajnala a 90es évek elején volt, a hardcorebreak, a hip hop és a reggae/dancehall keveredésének csúnya következménye. Akik ezt legjobban tudják és értik itthon, azok közt biztosan ott van a top 3ban Cadik és Carlos a tilos két régi motorosa és BAKELIT-Gyűjteményük! Ők azok, akik biztosan nem cicáznak, ők akik igazán jó előadást tudnak tartani arról, hogy mi is ez a műfaj! 

Ingyenes!

Kapcsolódó cikkek

  • Árral Szemben

    A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat október 31-én, a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több fontos és jól ismert szereplője képviselteti magát.

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2010-12-15] Pimp Up The Phunk
    @ Tack Clubhajó, Budapest

    Kik azok, akik még mindig hisznek abban, hogy az elektronikus tánczenének nem keménynek, hanem puhának kell lennie, szögletes helyett pedig lekerekítettnek? Kik azok, akik nem elégednek meg a lélektelen minimállal, de bőkezűen visszanyúlnak a fekete gyökerekhez? Kik azok, akik nem félnek a forró vokáloktól, a franciás frivolságtól, a csillogó rézfúvósoktól, főleg, ha mindezeket egy igazán kúl klubzenébe ágyazhatják?
  • [2010-12-11] Hand In Hand
    @ Tack Clubhajó, Budapest

    Ahogy a név is mutatja, a különböző csapatok delegáltjai kéz a kézben szórakoztatják majd a mulatni vágyókat.
  • [2010-12-03] Tack Nyitóbuli
    @ Tack Clubhajó, Budapest

    Decemberben új zenei underground központtal bővül a fővárosi klubélet. A elektro bulikra specializálódott, körpanorámás TACK clubhajó egy békés kis sziget a Dunán, gyönyörű kilátással, speciális bulisorozatokkal, profi hangcuccal és minden mással, amitől előbb utóbb az éjszakai élet kihagyhatalan pontjává növi ki magát.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó